sunnuntai 31. elokuuta 2014

Moimoi vain...

Heippahei! Blogin hiljaisempi jakso jatkuu vaan edelleen, mutta pyrin töistä huolimatta ehtiä tänne edes kerran viikossa raapustelemaan! Tuntuu, ettei oikein ehdi mitään tekemään vapaa-ajalla, nyt kun on töissä, mutta tiedän, että se johtuu siitä, että oon niin pitkän aikaa ollut kotona tässä taas. Tiedän myös sen, että tää rytmi tulee tasaantumaan n. parin viikon sisään, jolloin työrupeema onkin jo loppusuoralla! PLÄÄ! Mutta niin se vaan menee, joka tapauksessa oon tyytyväinen siitä, että edes välillä pääsee tekemään jotain, ja vieläpä tutussa ja erittäin kivassa paikassa, hyvien työkavereiden kanssa. Mietiskelin, että kuinkahan paljon kaiken kaikkiaan mulla on tuolta välinehuollosta jo karttunut työkokemusta...?

Kaikki alkoi Kiipula-säätiön järjestämältä nuorten kuntoutuskurssilta, johon kuului 80 vrk työharjoittelua, kolmessa eri pätkässä. Kaikki ne olin tuolla terveyskeskuksen välinehuollossa. Sen jälkeen oon tehnyt viiden viikon jakson, yhden viikon jakson ja nyt tällä hetkellä kuluvan kuukauden jakson. Tutuksi on paikka tullut siis! Jeps, eli, sillä saralla kaikki on hyvin! Eikä tässä muutenkaan ole valittamista elämän kulussa juuri nyt :D

 PAITSI, kävin eilen ensimmäistä kertaa häiden jälkeen kampaajalla, ja ketuks meni. Tukasta ei tullut semmoinen kuin olisin halunnut, ei leikkaus eikä väri, ja kun asiallisesti koitin huomauttaa asiasta, kampaaja otti hiukan itseensä...Huoh :( No, nyt mennään tällä mikä on. Ei auta kuin odottaa, että tukka taas kasvaa (Lähinnä tuo otsatukka ketuttaa...). Murheensa kullakin :)




















Semmosta. Kuvat ovat eiliseltä, kampaajan jälkeen otettuna. Lähdettiin siis kaveripariskunnan kanssa keilaamaan ja syömään. Keilaamassa käytiin Tampereella Hämeenkadun varressa sijaitsevassa Space Bowlingissa, ja huonoksi onneksemme, saimme radan, jolla oli teknisiäongelmia koko ajan. Onneksi henkilökunta oli fiksua ja saimme asiasta hyvitystä, erittäin fiksua toimintaa heiltä, isoa räpylää sinne suuntaan siis! Keilaamisen jälkeen mentiin syömään yhteen vakkarirafloistamme, panimoravintola Plevnaan! Jaaaaaa meitsi pääsi taas kerran herkuttelemaan valkosipulifriikin päiväunella! Ja koko muu seurue sitten kärsikin siitä loppu illan...:D Erityisesti Mikko raukka seuraavana yönä...Heh ;)



Tänään käytiin maalla, moikkaamassa isovanhempiani ja poikettiin samalla tädilleni, eli meikäläisen toiseen kotiin käymään. Olin varustautunut järkkärin kanssa matkaan ja YRITIN räpsiä piskeistä kivoja kuvia. Ihme kyllä, meidän malli-koiramme Miki ei ollut varsinaisesti poseeraamistuulella, vaikka yleensä se nimenomaan on se, josta saa niitä hienoja otoksia... :D



Sitten itse kuviin:








Kiitän ja kumarran jälleen kerran teille, jotka olette viitsineet lukea tämän :) Oon vähän pohtinut, josko poistaisin ton "luin" kohdan tuosta alapalkista...Se tuo itselle aina hirveesti ressiä, kun katsoo, että apua, taas noin vähän jengi klikkaillut sitä, ja toisaalta taas tiedän, että se on myös teille aika rasittavaa, kun koko ajan ruikutan siitä :D Katsotaan kuinka käy, kun tovin tässä asiaa makustelen.

Ps. Pakko vielä tähän loppuun hehkuttaa: Ens viikolla alkaa kaksi uutta  harrastusta! :D Tiistaina enkuntunnit ja keskiviikkona kuntotanssi! JEE! :)

Pps. Arvakaas, varattiin Jenni Vartiaisen Tamperetalon konserttiin liput! Vähänkö siistiä! Oon kerran nähny Jennin aikaisemmin livenä, Gimmelin aikaan Harjunfestareilla Kangasalla. Olin aivan mieletön Gimmel-fani, joten ihan nostalgista mennä katsomaan Jenniä, vaikkei kyseessä Gimmel enää olekaan :D

1 kommentti:

  1. Psstt.. Sun blogin puhelinversiossa ei oo luin-nappia ollenkaan! :o

    VastaaPoista