lauantai 6. heinäkuuta 2013

Maailma on tehty meitä varten

Haloo Helsingin tyylilaji on wikipediassa määritelty urbaaniksi pop-rockiksi, eli sellaiseksi mitä en yleensä kuuntele. Nyt kuitenkin em. bändi on valloittanut meikäläisen sydämen. Tälläkin hetkellä soi otsikon biisi Spotifyssa. Ellin ääni on niin ihanan omaperäinen. Heidän musiikissaan on muutenkin hyvät melodiat. Monesti kuulen tämän tyyppisen genren biisit vain epämääräisenä kitararämpytyksenä. Siinä yksi syy, miksi tykkään iskelmästä niin paljon, niissä on oikeesti iskevät sävelet.
Joka tapauksessa Haloo Helsinki! on tehnyt muhun lähtemättömän vaikutuksen, varsinkin uusimman albuminsa myötä. Silloin kun radiossa soi jatkuvasti "Maailman toisella puolen" olin aivan hepulissa, sitä soi AIVAN liikaa. Muista heidän biiseistään en tällöin vielä tiennytkään. 
Chisun kanssa kävi aikanaan sama juttu, kun "Mun koti ei oo täällä" soi toistuvasti, revin hiuksia päästä. Nyt kuitenkin Chisu on saanut pisteet kotiin. Tosi hyvää musiikkia. 
Ehkäpä mun pitää aina kilahtaa joihinkin "väärän genren" hittibiiseihin, ennen kuin opin tykkäämään kokonaisuudesta :D 


Siinä oli pienimuotoinen musiikki avautuminen alkuun. Alkujaan lähdin kirjoittelemaan eilisillasta! Lähdimme Mikon kanssa kaupungille syömään isoveljeni ja tämän naisystävä kanssa. Suuntana oli siis Stefan´s Steakhouse. Mikon kanssa olimme ensimmäistä kertaa täällä aterioimassa. 
Oi että, todella herkkua ruokaa! Hintataso ikävä kyllä on sitä luokkaa, ettei ihan joka viikko tule siellä käytyä. Silti kuitenkin joka sentin arvoista ruokaa. En ikinä ole niin hyvää pihviä syönyt, mitä siellä sain! 


Tenderloin sisäfilepihvi 150 g, Konjakki-viherpippurikastike. Persilja-valkosipulivoi. Smetana-ruohosipulitäytteinen uuniperuna. Uunijuurekset timjamilla. Olalaa. 


Aluksi ideanamme oli lähteä jälkiruokadrinksuille muualle, mutta taivas päättti revetä juuri sillä hetkellä ja päätimme syödä vielä jälkkärit paikan päällä. Suklaapiirasta, passionmoussea ja passiongranitea löytyi siis omalta lautaseltani. Aivan syntisen hyvää. Suklaa toimii AINA. 

Ruokapaikastamme kuitenkin päätimme siirtyä shampanjabaari Santé:n. Ihana paikka, mielelläni otan sen suunnaksi, jos kaupungille olemme menossa. Lisäksi ilta kului erinnäisissä muissa paikoissa.
Sellainen oli siis meidän perjantai-ilta :)  Tänään ohjelmassa on keilailu ystäväpariskunnan kanssa ja siitä sitten meille TexMex-herkkuja nautiskeleen :) Eli tortilloja ja "nachopataa". 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti