tiistai 14. tammikuuta 2014

Vastaukset osa 2


Noniin, siinä oli ensimmäisen erän videopostaukset! Mulla oli jatkuvasti jotain teknisiä ongelmia kameran kanssa, se ei millään olis ollut näissä yhteistyökykyinen! Milloin muistikortti meni kesken täyteen, milloin loppui akku ja milloin toi vehje oli päättänyt vaan lopettaa kuvaamisen, syystä tai toisesta, kesken kaiken. Tuo mystinen, videon kesken kaiken stoppaaminen tapahtui myös tässä videossa. Mun kaikki loppu lätinät ei siis tulleet videolle, vaan katkesivat kesken lauseen. Ajattelin, että hitto, voin mä sen kirjoittaakin, mitä olin sanomassa: 

Eli, jos haluatte, että lätisen vielä joskus videolle jotain, laittakaa toiveita tulemaan, joita voi pistää myös aivan normaali postauksiin liittyenkin. En kokonaan tule siirtymään videobloggauksen ihmeelliseen maailmaan, vaan tulen jatkamaan myös tätä normaalia bloggaamistakin. Toiveita, parannus ehdotuksia, risuja ja ruusuja, pistäkää tulemaan vaan. Kaiken mieluiten ottaisin palautteet vastaan, tuonne "Toiveet/Yhteydenotto" sivulle, mutta ei se vaarallista ole jos perus postauksiinkin pistätte niitä :) Tuolta em. sivulta ne vain tulee varmimmin huomattua. Lisäksi aina yhtä helppo sähköpostikin toimii, joten sinne kanssa voitte pistää, osoite löytyy myös tuolta "Toiveet/Yhteydenotto" sivulta. 

Ei mulla sitten tähän väliin sen kummempia höpinöitä olekkaan...Olette yksinkertaisesti mahtavia lukijoita, KIITOS  <3 Palataan asiaan pian! :)

2 kommenttia:

  1. Voi Anna sä voit puhua videolla vaikka ihan normi päivä juttuja tai ajankohtaisia asioita jotka sulle tärkeitä. Sun positiivinen ja pirteä asenne tarttuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Täytyy pitää mielessä, josko sitä joskus filmailis jonkun videon ihan arkijutuista, jos ei vaikkapa oo kuvia tullu räpsittyä :)

      Poista