sunnuntai 24. elokuuta 2014

Some

Kuten ainakin osa teistä tietää, olen ahkerasti tukenut lonkeroitani eri puolille somea. Paikat, joissa olen rekisteröityneenä, löytyvät myös blogin omalta sivulta, tuosta tekstin yläpuolelta, osiosta "Some/ Yhteydenotto". Halusin kuitenkin tehdä tämmöistä pientä markkinointityötä, ja teinkin tämmöisen pienen esittelyn kaikista somekanavistani.. Mulla ei ole nyt ollut aikaa kerätä blogimatskua sen kummemmin, joten tämmöinen oli erittäin näppärä vaihtoehto tähän väliin :D Loppuun tulee vielä pikaiset kuulumiset tältä viikolta sitten.

Mennään paikat vaikkapa aakkosjärjestyksessä läpi:

1. Blogilista

Täällä Blogilistan palvelussa, meikäläisen blogin kohdalla näkyy edelleen kuva tämän blogin ensimmäisestä ulkoasusta. Täytyykin funtsia, jos joskus vielä palaan tuohon "aitoon ja alkuperäseen" lookkiin... No, joka tapauksessa, täällä on helppo klikata blogi omien suosikkien joukkoon, ja näin saat kaikki tiedot päivityksistä profiiliisi. Tarvitsee vain luoda tunnukset. 

2. Bloglovin


Bloglovin toimii hyvin pitkälti samalla periaatteella kuin Blogilista, on vain englanninkielinen, ainakaan itse en ole jaksanut perehtyä, saako palvelua suomenkielisenä, heh... Eipä ois uskonu meikä mannesta...:D

3.Facebook


Ja sitten, ehkäpä suosikki paikkani: armas Facebook! Tämä on paras somekanava blogin kannalta, sillä täällä on laajin tykkääjäkunta :) Jee!! Toisaalta, täältä ei blogia niin helposti vahingossa löydäkkään, kun taas edellisissä pystyy tunnisteiden avulla hakemaan juttuja.

4. Instagram @annakaroliinas


Joka päiväinen paheeni, Instagram. Tämä ei niinkään ole blogin kannalta paras mahdollinen seurailu paikka, mutta jos muuten vain haluaa seurata meikäläisen maailman menoa kuvin, niin siihen tämä on hyvä paikka.

5. Instagram @mikimake_the_paps


Ja sitten toinen Instagram tunnukseni, vai pitäisikö sanoa, että Mikin ja Maken tunnus. Pitkällisen pohdinnan tuloksena, päädyin tekemään poitsuille oman profiilin Instagramiin, mikä oli ilmeisen hyvä veto. Mulla on mennyt pari vuotta omalla tunnuksella Instagramissa, että oon saanut kokoon 134 seuraajaa, mutta tällä tunnuksella meni viikko saada tuo 92 seuraajaa... :D Hyvä pojat!! Tämä on luonnollisesti Mikin ja Maken touhuja seuraava kanava. Täällä tulee olemaan varmasti samoja kuvia aika paljonkin, mitä blogissa esiintyy, sillä tälle tunnukselle lisäilen vain järkkärillä otettuja kuvia jätkistä :)

6. PinterestPinterest toimii meikäläiselle lähinnä gallerioiden ylläpitopaikkana. Sinne tulee kaikki kuvat omasta mielestäni hienommista kakuistani, sekä onnistuneimmista kuvista, joita olen napsinut. Lisäksi keräilen itselleni ideoita tuonne talteen, niitä kun Pinterestissä tulee usein vastaan.

7. TwitterKuten kuvasta näkyy, olen ollut jo pari vuotta rekisteröityneenä Twitteriin, mutta se on ollut todella olemattomalla käytöllä. Nyt ajattelin toiseksi uusimman blogipostausken myötä alkaa päivittelemään Twitteriin blogin uusia juttuja, katsotaan kuinka pitkälle idea kantaa, että tuleeko sinne kuinka seuraajia ;)

Huomasitte varmasti, että Facebook ja Instagram ovat selvästi suosituimmat kanavani Somessa. Twitter, Pinterest, Bloglovin sekä Blogilista ovat varustettuina kovin vähäisellä seuraaja määrällä. En tiedä voiko yksi syy olla siinä, että olen yksinkertaisesti aktiivisin naamakirjassa ja instassa. Blogilista ja Bloglovin helposti painuvat aina unohlaan, sillä ne automaattisesti pomivat blogin päivitykset. Pinterestiä käytän silloin kun tulee uutta lisättävää gallerioihin. Twitter...No, se nyt on aika tuore juttu aktiivisena, joten katstotaan mihin suuntaan se lähtee kulkemaan.

 Tämmöiset some pläjäykset siis. Jos olette jossakin em. palveluissa mukana, etkä vielä ole käynyt klikkailemassa meitsin kuvioita, tiedät mitä tehdä... ;) No ei vaiskaan, ei pakko ole missään nimessä! :) Mutta on se kiva ylläri aina huomata, jos yleisö on lisääntynyt. Sillä teitä vartenhan mää tätä blogia ylläpidän. Tai, omaksi iloksenihan mää sitä teen, mutta ei siinä olisi mitään mieltä ilman teitä!

Tiedän, että todella monella bloggaaminen tyssää aika alkuvaiheeseen, johtuen liian vähäisestä lukijakunnasta. Loppuu kiinnostus päivittelyyn, jos kokee, ettei blogia käy lukemassa kuin pari hassua ihmistä. On todella vaikea erottua blogimaailman massasta. Itse olen tällä hetkellä todella tyytyväinen lukijakuntaani, kun tiedän, (Erilaisia reittejä pitkin olen tietoni kalastanut ;)), että kyllä täällä aika moni ihminen käy lueskelemassa, vaikkei aina noista "luin" klikkauksista se kävisikään selville :)

Mutta se niistä somejutuista. Viikon kuulumiset ovat seuraavat: Keskiviikosta perjantaihin olin töissä 9-17. Torstai-iltana kävimme ystäväperheemme luona kyläilemässä. Miki ja Makekin pääsivät morjestamaan perhoskoirakaveriaan Nennaa, joka oli juuri viettänyt 5-v. syntymäpäiväänsä :)

Viikonlopun ohjelmaan kuului visiitti Helsinkiin, lapsuudenystäväni E:n ja tämän poikaystävän kotiin. Kävimme syömässä todella hyvät pizzat Italialaisessa ravintolassa, joka sijaitsee Itäkeskuksessa, mutta jonka nimeä en muista! :( Itse söin Hangover-nimisen pizzan, johon tuli tulista salsakastiketta, mozarellajuustoa, salamia, jalapenoa, pekonia ja suolakurkkua. Suolakurkun kylläkin vaihdoin chilimajoneesiin, koska sitä listalla olevissa pizzoissa näytti myöskin olevan :D Oli kylä todella hyvä pizza, ei voi muuta sanoa.  Syötyämme lähdimme Heurekaan. Heurekassa on aina yhtä hauskaa käydä. Vaihtuvan näyttelyn lisäksi on aina kiva tonkia myös se pysyvä näyttely uudelleen ja uudelleen, vaikka sen aiemminkin on kolunnut, silti sen mielenkiinto ja hauskuus pysyy aina yllä :D

Lisäksi viikonloppuna pääsin näkemää lapsuuteni yhden lemppari bändeistä, Aikakoneen!! :D Mieletöntä! Aluksi he vetivät itselleni vähän tuntemattomampia biisejä, mutta sitten sieltä tuli Magiaa, Alla vaahtera puun, Odota, Neiti Groove, Keltainen... Voi vitsit oikeesti, ihan sika siistiä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti