sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Kuulumisia viikolta 36

Taas on yksi viikko kiitänyt haipakkaa ohitse, ja töitä olisi edessä vielä puolitoista viikkoa. Huomenna töiden jälkeen vuorossa Englannintunti, tiistaina ystävän tapaamista ja keskiviikkona tanssitunti. Viikonloppuna sitten sukuloimaan. Siinä oli tiivistetysti tulevan viikon ohjelma :)

Tämän viikon ohjelma oli suunnilleen samanlainen, tiistain sijasta tapasin torstaina samaista ystävääni, ja muutamana päivänä olen käynyt mummoa ja pappaa moikkailemassa, heidän uudessa kodissaan. Perjantai nökötettiin Mikon kanssa ihan aloillamme kotosalla, mitä nyt kaupoilla käytiin. Istuttiin salkkareiden ääressä, pelattiin X-Boxia ja mässäiltiin sipseillä. Lauantai meni veljen lapsien synttäreitä juhliessa. Mentiin Funparkiin, ja oltiin siellä piiiiiitkän aikaa, meikäläinenkin pääsi kunnolla vauhtiin, vaihteeksi :D Onneks on noita muksuja lähellä, hyvä syy aina päästä itekki kaikkiin kivoihin paikkoihin, siinä ohessa ;) Funparkin jälkeen mentiin Amarilloon vielä herkuttelemaan. Tänään sitten samainen kööri tuli käymään meillä mutakakulla, ja mentiin porukalla mummoa ja pappaa moikkaamaan.Kaikin puolin oli onnistunut viikonloppu siis! Tänään vielä lähdetään käymään ystäväpariskunnan luona, trimmailemassa heidän perhoskoiransa "syksykuntoon". Lyhyt turkki= Omistajan helpompi elämä ;)

Ostin perjantaina Prismasta itselleni uuden hajuveden, joka on siis toi punainen Boumi keskimmäisenä. Vaniljan ja "rakkauden omenan" tuoksuinen :D  Lisäksi keräsin kuvaan myös muut suosikki hajuvedet. Ikisuosikkin Escadan kausituoksut "Pacific Paradise" sekä "Rocki'n Rio". Aikanaan olen saanut isältäni samat tuoksut lahjaksi. Pienin, huulienmuotoinen pullo eturivissä on Salvador Dali, Sea & Sun on myös kulkenut jo hyvän aikaa matkassa, sain ensimmäisen pullon ehkä kolme joulua sitten lahjaksi tädiltäni. Nämä kolme ovat meikäläisen "kesätuoksuja". Sitten syksyisin ja talvisin käytän paria Body Shopin vanilja tuoksua, aivan normaali vanilja sekä "Madagascar Vanilla Flower". Normaali vanilja on ollut eräänlainen arkituoksu ja tuo Madagascar Vanilla Flower on ollut puolestaan "juhlatuoksu". Tämä Boumin uusin tulokas pääse myöskin syksy- ja talvikäyttöön. Hih, rakastan hajuvesiä, rakastan nii hitsin paljon! :D

Tein joku aika sitten Mikille ja Makelle oman Instagram tunnuksen, ja sen myötä olen taas innostunut kuvaamaan niitä jatkuvasti, joten taas saatte nauttia piskien kuvatulvasta täälläkin :) Pakko hehkuttaa: Osallistuttiin erääseen kilpailuun Instagramissa, jossa valittiin söpöimmät korvat omaava piski, ja ME VOITETTIIN SE! :) JEE!! Yllättäen, kilpailuun oli ottanut aika moni perhoskoira osaa...Mistäköhän vois johtua?! ;)

Kuten kuvista näkyy, ollaan oltu taas kentällä Frisbeen kanssa leikkimässä. Nyt ollaan parina iltana menty pimeän aikaan kentälle, pistetty piskeille huomiovalot vilkkumaan kaulaan ja heitelty pimeessä hohtavaa palloa niille :D On ihan hauskaa ollu, eikä oo vahingossakaan ketään muuta osunut paikalle! :D

Miki ja Make oli myös käymässä tässä päivänä eräänä Mikon vanhempien luona, ja päättivät sitten auttaa Hellu-boxerin koirankopin maalaamisessa:


Jooh, kyllähän noilla korvilla saa sudittua aika tehokkaasti :) Lisäksi Mikin ahteri on maalissa, vaikkei se kuvissa näykkään. Että näin meillä taas tällä kertaa, jatketaan harjoituksia taas tuonnenpana! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti