sunnuntai 17. elokuuta 2014

Tavallista elämääKoin tässä ihan pari päivää sitten semmoisen ahaa-elämyksen, että hitto, se syksy alkaa pikku hiljaa hipsiä nurkan taakse. Yhtäkkiä havahduin, että nyt alkaakin jo oleen aika pimeää iltaisin ja ilmassa on ollu se jännä tuoksu, mikä aina syksyn mukana tulee. Tää kesä meni todella sukkelaa, ei oikein ehtinyt taas ees tajuta sitä. Joojoo, ei se kesä vielä kokonaa pois ole, meikäläinenkin vetelee tuolla ulkona edellee helletamineissa :D Siltikin, alkavan syksyn merkit on selvästi havaittavissa. Mulle syksy on aina ihan mukava tulokas, vaikka sääli se on, että valoisa-aika lyhenee, ja lämpötila laskee, mutta kun taas osaa ottaa asian oikealla tavalla, niin ei syksyn pimeys ja märkyyskään tunnu niin pahalta alkuunkaan. Syksy on aina semmonen uuden alun aika kaikkeen, ja jollakin tavalla se on enemmän meikäläiselle semmoinen uusi vuosi, kuin se virallinen joulukuu-tammikuun taitteessa. Tässä bloggaamisessakin sen huomaa: Taas tuli tarve päivittää tää ulkoasu, ja kiitos ihanan Niinan, sain tän onnistumaan! :) Lisäksi postaus aiheet muuttuvat huomattavasti "tylsempään" suuntaan syksyn edetessä. Enää ei ole niin paljon kaikkea menoa ja meininkiä, joista kirjoitella, vaan aiheet palaavat pikku hiljaa totuttuun uomaansa: Vaatteet, sisustus, elukat, työttömyys kitinä... PAITSI ETTÄ, meitsi alottaa taas kuukauden työpätkän ensi keskiviikkona! Vanhassa tutussa paikassa, jossa olen aiemminkin tänä vuonna ollut, pariinkin otteeseen :)
 Sain edelliseen postaukseen palautetta mobiiliselattavuudesta, ja esitän nöyrimmät pahoitteluni sähläämisestäni: Oon jossakin välissä klikannut mobiilitoiminnon pois päältä, enkä enää itsekkään muista, minkä takia näin olen tehnyt. Nyt toivon mukaan mobiiliselattavuus on parantunut roimasti, kun toiminto on taas päällä. Mitäs tuumitte uudesta ulkoasusta? Onko tarpeeksi selkeä? Ei liian häiritsevä?

Lisäksi meillä on olkkarissa nyt vaihtunut ilme jonkin verran. Nyt kun Einaria ei enää ole, Tauno muutti pienempään terraarioon asustelemaan, meidän makkariin. Musta tuntu niin kamalan pahalta jättää sitä yksin viettämään öitä, isoon terraarioon, isoon olohuoneeseen. Ainakin toistaiseksi vanha herra on vaikuttanut todella tyytyväiseltä, se riehuu enemmän kuin pitkiin aikoihin ja pahvia kuluu niin kamalan paljon :D


Olohuoneen ilme on muuttunut melkosesti siitä puolenvuoden takaisesta beige-ruskea sävyisestä teemasta. Ihan kivaa vaihtelua näin. Luonnollisesti olohuone tuntuu nyt isommalta ja tilavammalta, kun sieltä on yksi piironki terraarioineen pois. Onko se sitten hyvä vai huono asia, onkin toinen juttu. Omalla tavallaan on ihan kivaa saada järkätä paikkoja uudelleen, ja oonkin ihan tyytyväinen lopputulokseen, mutta kyllä tuolta puuttuu se yksi tärkeä asia... Vie varmaan jonkin aikaa, että tottuu taas terraariottomuuteen.

Meillä kävi eilen isoveljeni M, naisystävänsä K:n kera, joten meillä oli taas hyvä syy siivoilla, ja sitä myötä pääsin taas räpsimään kuvia ;) Räpsin kuvat myös keittiöstä ja työhuoneesta, vaikkei niissä nyt mitään ihmeellistä sinällään ole tapahtunutkaan.
Keittiöön on ilmestynyt uusi ikkunakoriste, perhosteemalla tottakai. Kreikan tuliainen :) Vastaavanlainen on myös olkkarissa, samainen joka nyt koristaa myös blogin ulkoasua, tuliainen myöskin. Olkkarin versiossa on meikäläiselle kaksi tärkeintä eläintä: perhonen ja delfiini, kun mä sen näin, ei tarvinnu kauaa miettiä lähteekö se matkaan vai ei :) Eilen vietettiinkin porukalla sitten Kreikkailtaa, katottiin valokuvia, tehtiin itse gyroksia, maistettiin aavistus Ouzoo (Mä en vaan voi sille mitään, että yhdistän sen maultaan ihan yskänlääkkeeseen, jota pienenä jouduin ottaan >:( )...Oli tosi kiva päästä takaisin reissun tunnelmaan, kun porukalla oltiin ja häärättiin :)Työhuone, joka on toiselta nimeltään viherhuone, on tällä hetkellä viherhuone parhaimmillaan. Meidän chilit, jotka istutettiin jonkin aikaa sitten, rehottaa niin perkuleesti (Tosin nyt kun katson noista kuvista niitä, reppanat näyttää siltä, että oisivat janoon nääntymässä...:D)! Koskahan saatais satoa..?

En tiedä mitä meidän Mikin päässä liikkuu, mutta räpsiessäni näitä kuvia, herra tunki ittensä tosi moneen kuvaan mukaan, olkkarissakin se tuli esiintymään parhaansa mukaan lelun kanssa :D Sitten se taapersi mun perässäni keittiöön ja työhuoneeseen, joissa myös tottakai piti tulla keimailemaan. Ihan vähän tuntuis siltä, että se saattais tykätä kuvaamisesta??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti