sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Rönnillä ja kakkuilua


Huii, viikko vierähtänyt edellisestä kirjotuksesta! Haaarvinaisen pitkä tauko ollut tämän blogin puolella. Oli mukamas niin kiireinen viikko... Nyt tosin keskityn viikonlopun kuvioista höpöttellyyn :)


Viime viikolla olimme Anne Mattilan keikalla ja eilen, lauantaina, oli vuorossa Anneli Mattila. 
Lavana oli "kotilava", Eräjärven Rönnin lava siis. Kattelin tossa kuvia aiemmilta lavareissuilta, ja hoksasin, että edellinen Annelin keikka on ollut kokolailla vuosi sitten Mäntsälässä. 

Toisena orkesterina oli Pasi Kivimäki & N.Y.T. (kuten kuvasta näkyy ;)). Taasen aivan uusi tuttavuus, mutta hyvänoloinen porukka. Lähes kaikki kappaleet oli tuttuja iskelmiä, mistä ISO plussa. 

Längelmävettä Rönnin rannasta.

 Annelilla on sitten viime näkemän vaihtunut taustaorkesteri. Nykyään taustalla soittaa Recados. Missään nimessä ei voi sanoa, että V.I.P. olisi huono ollut, mutta kyllä tämä porukka toimi aivan loistavasti. Kitaristilla oli tuuraaja, mutta hänkin hoiti hommansa moitteettomasti. Käy kateeksi, kuinka toisilta tuo musisointi tulee niin taidolla :D Osaisipa itsekin.

Jotenkin tuntui, että lavalla oli ehkä... iloisempi tunnelma? Anneli toki on ollut aina aurinkoinen, mutta nyt sen huomasi selvästi orkesteristakin. Välittyi yleisöön erilailla. Ja erityismaininnan ansaitsee Annelin ja kosketinsoittajan duetto Tahdon olla sulle hyvin hellä, Armi ja Danny alkuperää. Niin, kyllähän se Armi siinä mukana olikin...;) Annelin sanoin, se on salaisuus! Hih. 
Annelin ohjelmisto on muutenkin meikäläisten musiikkimaun mukainen. Reippaita ja meneviä kappaleita taidolla ja rennolla asenteella esitettyinä. Annelin keikkaa voisi suositella aloituksena sellaisille lavatanssi-iskelmäepäilijöille mistä edellisen kerran avauduin ;) Varmasti jää hyvä maku keikasta. 

Rönnissä joka kerta asiaan kuuluu syöminen. Eihän tuo mitään gourmet ruokaa ole, mutta toimii aina keikan yhteydessä ;) Se on se juttu.
Ainoa mutputuksen aihe eiliseltä oli känniääliö porukka lavan edessä. Harmitti niin maan perusteellisesti se järjetön riekkuminen, huutaminen ja toisen orkesterin mollaaminen. Vaikka saman ikäisiä taisivat olla, kuin allekirjoittanut, olivat he silti täysin eri planeetalta... :D No, meitä on moneen junaan. 


Kiva ilta kuitenkin oli! Täytys taas enemmän päästä käymään Annelinkin keikoilla. Annelin keikasta tämä mun iskelmä innostus aikanaan lähtikin. Juhannuksena 2007, Mikko perheineen vei mut ensimmäistä kertaa lavatansseihin, Annelia katsomaan. Sille tielle sitten jäätiinkin. :D


Mitä muuta viikonloppuun on kuulunut? No KAKKUILUA, pitkästä aikaa. Tädilläni ja serkullani oli synttärit, ja heille sitten tein asiaan kuuluvan kakun :) 


Yksi ainoakaan kakku multa ei onnistu niin, etten siitä löytäisi kilokaupalla virheitä. Tää kakku aluksi sujui hyvin, pohja onnistui, täyte (mansikkamousse) onnistui mutta, NOI HELKKARIN PURSOTUKSET. Vanhat viholliseni!! Mä en ala mitään!!
No, tästä tuli nyt siis tämmöinen perinteistäkin perinteisempi mansikkakakku, joka taitaa ollakkin jo aika vakio näin heinäkuulla ;) Mansikat... mmmm..!


Samalla vierailullamme näin (No joojoo, oon mä sen ennenkin siinä nähny!) jotakin tuttua takanreunalla. Tälläisiä värkkäilin siis viime jouluna läheisille joululahjaksi :D Ensimmäiset itse tehdyt kynttilät, minkä ikävä kyllä niistä huomaa.
Joka tapauksessa, tämä siirsi ajatukset puolen vuoden päähän ja lahjoihin. Mitäs sitä tänä vuonna keksisi? Rakastan sitä jouluhössötystä, lahjojen suunnittelua, kortteja, ruokaa, aattoiltaa... Niin, mehän mennään tosiaan vasta heinäkuussa :D Täytyy kuitenkin ajoissa ruveta näitä miettiin. Näin mä kyllä joka vuosi muutenkin päätän, mutta aina se tuntuu jäävän viime tippaan, jostakin kumman syystä?!Miki ja Makekin olivat edustamassa vierailullamme. Huomenna mennäänkin naapurikuntaan suositellulle, yksityiselle eläinlääkärille perusteelliseen terveystarkastukseen :) Ei niillä nyt mitään varsinaista vikaa ole, haluan vain hoitaa pikkuiset kunnolla. Jos vaikka voisi ennalta ehkäistä mahdollisesti tulevia ongelmia. On ne semmottia <3

2 kommenttia:

 1. Hei Anna Karoliina!
  Kiitos upeista sanoistasi Rönnin keikastamme. Valokuvasi oli todella osuva. Olisiko mahdollista käyttää otostasi kotisivuillamme? Käyhän tutustumassa: www.pasikivimaki.net
  Kiitos N.Y.T. poppoon puolesta
  Timppa Toivonen, se mustien ja valkoisten koskettaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Tottakai on mahdollista! Laitan tiedoston teille vaikka sähköpostilla tulemaan, niin tulee sitten parempi laatuisena :) Kiitos teille mainiosta keikasta!

   Poista