keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Polttareiden fiilistelyä

Noniin, nyt pääsen aloittamaan kunnolla tämän kirjoittelun! Olemme kotiutuneet pienimuotoiselta häämatkaltamme. Häähumuun on kuulunut kolme vaihetta: Polttarit, hääpäivä ja häämatka. Koska emme ole vielä saaneet hääpäivän kuvia viralliselta kuvaajaltamme, aloitan polttaripostauksesta :) Mennään siis oikeassa aikajärjestyksessä. 
Te, jotka olitte juhlistamassa häitämme, pääsittekin selailemaan polttarikansiomme. Nyt laitan kuitenkin kuvia esille, jotka välttämättä kaikki eivät olleet kansioon niputettuna. Edelleen jaksan hämmästellä, miten kaikki se, mitä olin pienessä päässäni salaa haaveillut, tapahtui polttareissani. Huoh. Ihana päivä oli. Parasta oli kuitenkin se, että sain olla rakkaiden ystävieni kanssa. Kliseen kuuloista, mutta totta se on. 


Aloitetaan aivan alusta. Vaikka hävettää myöntääkin, mua jännitti ihan tolkuttomasti polttaripäivä! Päivä oli siis ennalta sovittu, koska meikäläisen tapana on sopia kaikkia menot 10 kk etukäteen ;) Polttareiden aamuna heräsin ilman herätyskelloa jo ennen kuutta. Ei vaan malttanut nukkua. En tiennyt mihin aikaan tai miten mut tultaisiin noutamaan. 

Anne-kaaso ja pörriäinen

Kuten kuvista huomaa, toimin perhosena polttaripäiväni. Ennen puoltapäivää tuli kaksi tuholaistorjujaa noutamaan tämän pörriäisen hyvän vaimon peruskurssille! Side silmillä mut vietiin autoon ja ajeltiin autolla ympäriinsä, lopulta päätyen Tampereen keskustaan.

Pörriäinen ja Minna-kaaso

Suuntasimme Hämeenpuistoon pienimuotoiselle piknikille, johon kuului skumppaa ja suklaata. Eteeni pamautettiin vihko ja kynä. Tehtävänä oli sanoittaa Anne Mattilan Perutaan häät- biisi häämyönteisemmäksi. No, minäpä sitten sanoitin. "Kuvittele mut keittiöön, tekemään lihapataa..." 
Tässä vaiheessa en vielä tiennyt mitä tuleman pitää. Kun olin sanoittanu biisin, minut johdatettiin seuraavaan paikkaan jossa pääsin seuraavaan puuhaan (Huomatkaa keskittynyt ilme):


Jipii! Äänitin siis juuri sanoittamani biisin. Omaan käyttöön, muistoksi. Oaah! Rakastan laulamista niin kamalasti. Se kuinka hyvää se laulaminen on, onkin toinen juttu sitten ;) 


Sanojen kirjoittaminen ja äänittäminen oli siis Hyvä vaimo on luova- rasti. Tämän jälkeen oli vuorossa Hyvä vaimo osaa yllättää- ja Hyvä vaimo osaa taistella-rastit. Eli, tiedossa oli poikkeaminen "aikuistenliikkeeseen", jota seurasi lasersota Megazonessa! Pelattiin kaksi erää kahta vierasjoukkuetta vastaan, jotka mahdollisesti olivat myös polttariseurueita. Voitettiin kumpikin erä! Hyvä minä, hyvä me, hyvä meidän joukkue!


Megazonen jälkeen menimme "taukopaikkaamme". Perillä oli vuorossa Hyvä vaimo mahtuu pieneen tilaan- rasti. Mun piti siis mahtua Citroen C3 peräkonttiin. Heh. Sen jälkeen oli vuorossa perus suihkussa käynnit (Oli muuten piiiiiikkusen hiki taistelun jäljiltä.) ja tälläytymiset + välipala. 


Pikkuserkkuni taiteili naamatauluuni perhosen. Oli ihan kiva vaihteeksi mennä tuollaisella tyylillä, ettei aina vain kamalassa meikkikerroksessa ;) Vaikka ei siinä, nykyisin tulee meikattua niin paljon vähemmän, kuin esimerkiksi 17-vuotiaana. Ehkä se kuului silloin asiaan.


Sitten palasimme takaisin Tampereen keskustaan ja menimme ravintola Comoon syömään. Itse herkuttelin maissikanalla. Nam nam :) Ravintola oli itselleni täysin uusi tuttavuus, vaikka ilmeisesti tuhannesti olen ohi kulkenu. Hämeenkadun varrella se kuitekin sijaitsee ja herkullista ruokaa tarjoaa (runollista). Ainoa miinus siitä, että ruoan saaminen kesti lähemmäs tunnin verran. 
Ruokaa odotellessa ehdin kuitenkin suorittamaan Hyvä vaimo osaa tehdä kravattisolmun- rastin. Siinähän se aika menikin rattoisasti, sillä ennen niin helposti sujunut homma osoittautuikin yllättävä haastavaksi! :D

Voittajafiilis!

Syömisen jälkeen kuljin Hämeenkadulla ja keskustorilla kyselemässä ihmisiltä miehenhoitovinkkejä. Neuvoja tuli jos jonkinlaisia, mutta parhaiten jäi mieleen erään nuoren miehen ohje: Rapsuttele mahasta, sunnuntaisin klo 18 jälkeen n. 10-15 min. Hih :D 


Ilta päättyi Armas-ravintolaan. Kiitos tytöt, ootte ihkuja <3 Ette arvaakkaan kuinka iloiseksi teitte tän rouvan :) (ROUVA, OMG!)

Tässä oli osa 1 hääjutuista. Seuraava postaus ei todennäköisesti tule olemaan hääaiheinen, sillä kuvien saamiseen menee oma aikansa. Jotain muuta kuitenkin on luvassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti