perjantai 19. heinäkuuta 2013

Hörhö mikä hörhö


Käytiin hiljan Jalokivigalleriassa ostoksilla, kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin. Edelleen olen niin mehuissani ostoksista, että on pakko laittaa kuvia :) 
Yleensä Jalokivigalleriasta on lähtenyt mukaan suolakidetuikkuja (aloituskuva). 

Nyt sen sijaan lähti mukaan suolakidelamput! Meille yövaloiksi siis. Periaatteessa emme tarvitse kunnon yövaloja laisinkaan, joten näiden suoma valo riittää aivan loistavasti meille :) Kummallekin omansa. 
Kuvassa on Mikon lamppu, omani on hieman valkoisempi.
Mikko ei ihan ymmärrä, kun meikäläinen iltaisin (Joo, pakko pitää niitä päällä, vaikka on valoisaa.) huokailee kuinka kauniita noi on. 

Lisäksi mukaan lähti tuikkuja: 

Hiottu ruusukvartsituikku

Valkoinen kvartsituikku

Vuorikide tuikku

Eli, vuorikide tuikkuhan on tuo oikeanpuolisimmalla hyllyllä oleva, vieressään marmoridelfiini, joka on myös peräisin Jalokivigalleriasta. Sen tosin oon saanut Mikolta...ööps...Syntymäpäivä tai joululahjaksi toisena seurusteluvuotenamme :)


Ajan mittaan varastoon on kertynyt pieniä kiviä. Isäni harrastuksen peruja, Jalokivigalleriasta tai sitten itse löytänyt nättejä kiviä luonnosta. Päätin laittaa niitä Iittalan Jars lasipurkkeihin, saadakseni niitä esille nätisti. Nyt purkit etsivät vielä paikkaansa sisustuksessa. Haluan ne sellaiselle paikalle, että pääsevät oikeuksiinsa. Hmm...Aivoriihen paikka.  Siinä kuitenkin oli Jalokivigallerian juttuja.

Hörhön yksi lempikoruista on ehdottomasti Gina Tricotista keväällä löytämäni kaulakoru. Se on ihanan unisiepparimainen. Maanläheinen, vaikka löytyykin kullan kimallusta. Sääli vain, että höyhenistä alkaa huomata jo sen suuren käyttöasteen. Snif.


Kunnon hörhö pitää myös kyntensä kunnossa. Oli siis kynsihuollon aika tiistaina :) Otin ehkäpä tähän mennessä kaikkein neutraaleimmat kynnet. Jotenkin tykästyin hääkynsien jälkeen tuohon ranskikseen vaihteeksi, ja ajattelin, että sen lisäksi vain hempeät kukkatarrat. Sopii rouvalle. No ei se kyllä SE syy ollu!Hörhö hoitaa myös kiitoskortit valmiiksi. Mun mielestä meidän olis kummankin pitänyt ITSE kirjoittaa nimemme kortteihin, mutta Mikko kieltäytyi ehdottomasti. Hmh. Nyt mentiin sitten näin, vaikka allekirjoittanutta se jäikin kaivelemaan.

Porotuikku

Kristalli silinteri :D

Olen koiraihmisiä enempi, mutta kissapulloja löytyy silti keittiöstä :D

Hörhö ottaa myös satunnaisia kuvia jutuista, joista tykkää suuresti kodissaan.
Kaikille ei välttämättä tämä hörhöjuttu auennut ihan perimmäisiä tarkoituksiaan myöten :D Menköön se nyt kuitenkin tälläisenä itseironiana.

 Jeps, kai se täytyy ryhdistäytyä, että sais jotain järkevää aikaiseksi tänään. Haluun töihin.....


2 kommenttia:

  1. Kiva blogin nimi sinulla:) Ja upea tuo pitkä koru. Mä tykkään just tuon tyylisistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Anneli Mattilan biisistä lainattu suoraan tuo nimi :) Toi on ollut mun lempparikoru, sääli vaan, että sen alkaa jo näkeen noista höyhenistä...Ois pitäny ostaa useampi samanlainen kerralla! :D

      Poista