lauantai 8. marraskuuta 2014

Tähden tuiketta kavereiden kera


Jeejee, tässä Putousta odotellessa on hyvä räpeltää uus postaus kasaan. Ensteks haluan pari sanaa tuumailla tosta uudesta Putouksesta. Kun siitä tuli 1. jakso, olin ihan että plää, mutta nyt kun mennään jo...kuinkahan monennessa jaksossa nyt mennäänkään, oon ihan että jee! Aluksi tökki Paasosen juonto ja en löytänyt sitä juttua näyttelijöistä, mutta hei, heti kun vaan osas asennoitua oikein, eikä vain verrannut aiempiin, niin tää homma parantu huikeesti. Mun mielestä tää on tosi hauska kausi, erilainen kuin aiemmin, mutta yhtä hauska silti! Vaikka onhan Hirviniemi aina Hirviniemi :D
Meitsin mystinen väsmyskausi jatkuu edelleen, mutta toistaiseksi sen kanssa on vielä selvitty. Onneksi niin, sillä eilinenkin ilta oli todella hauska: Lähdettiin Tampereelle ystäväpariskuntamme luokse. Käytiin syömässä Pispalan Pulterissa. Siellä oli asiakaspalvelua isolla A:lla ja sapuska tuli todella ripeästi, mutta omaksi harmikseni otin itselleni epäsopivan annoksen. Mää en nääs juuri syö sianlihaa (Paitsi pekoni, pulled pork ja joulukinkku), ja päädyin ottamaan ylikypsää porsaan savuniskaa. Huoh, ikävä kyllä sain taas muistutuksen, miksi en juuri sitä sianlihaa syö, ja Mikko sai vetää 3/4 mun lihoistani. Kastike oli tosi herkullista, samoin lisukkeet. Eikä tuossa lihassakaan varmasti muuten mitään ollut, muuta kuin oma henkilökohtainen ongelmani. Ystävämme J söi saman annoksen kun minä, ja kehui annoksen maasta taivaaseen. Jälkiruoaksi syötiin Pulterin Herkku, eli Rocky Road kakku jäätelöllä ja kermavaahdolla. Se oli HYVÄÄ! :D Sen verran runsas se oli, että syötiin Mikon kanssa se puoliksi.(Kuvissa on aiemmin tällä viikolla ostamani sininen aivan iiiihana mekko, kaulakoru sekä söpökäinen pöllölaukku! Kaikki taattua H&M tavaraa. Mii sou häpi, harvoin tulee löydettyä noin sopivia vaatteita, mitä toi sininen mekko on! :) )

Syötyämme suunnattiin kulkumme ystäväpariskuntamme kotiin ja napitettiin telkkaria aikamme jossa mm. aina yhtä hulvaton Posse oli  valikoimassa. Samalla rapsuteltiin syötävän suloista, pikkuista kissanpentua Maikkia. Tää tapaus hurmasi meidät täysin <3 Puolen yön kieppeillä suunnattiin Nightclub Tähteen, jossa esiintymässä oli ihanainen Anne Mistral- orkesterinsa kanssa. Erinnäisten vaiheiden jälkeen myöhästyttiin n. vartin verran Annen aloituksesta, joka oli siis ollut puoli 12, mutta ei se mitään, hyvin päästiin keikasta silti nauttiin. Kun noustiin hissillä ylös Tähteen, lykkäsin nopeesti vain takin narikkaan ja muiden lähtiessä tiskille tilaamaan juomia, meikäläinen sipsutti erittäin "tyylikkäästi", mahdollisimman "naisellisesti" korkkareillaan lavan eteen, vakio paikalle, muiden fanien seuraan.

Yhden biisin verran ehdin siinä seiskoskella, kun eräs nuorimies tuli pyytämään tanssille. Mää siinä sitten vaan, että apua, en osaa... En oo hirveästi muiden kanssa tanssinut, kuin Mikon, mutta lopulta sitten suostuin, ja oho, yllättävän hyvin se sitten sujuikin. Mitä nyt miekkonen taisi pari kertaa saada korosta varpailleen, kun meikäläinen sekoili askeleissa. Häneltä tanssi sen sijaan sujui hyvin. Biisin loppuessa muutkin seurueestamme olivat myöskin selvinneet lavan eteen, ja palasin heidän seuraansa. Paikalla oli vain muutama tuttu keikkakaveri, mutta muuten paikka oli kyllä tapansa mukaan tupaten täynnä, minkä sain karusti huomata illan lähestyessä loppuaan, mutta siitä lisää tuonnenpana.


Anne veti kaksi settiä peräkkäin, minkä puolesta olen kyllä aina liputtanut. Niin kivaa kun keikoilla aina onkin, mulla alkaa usein väsy painaa illan loppu puolella, ja näin setit putkeen vedettynä, se ei yleensä pääse vielä niin pahasti yllättämään. Annekin tuumi, että mukavampi vetää putkeen, kun on juuri äänen saanut avattua hyvin, niin olisi harmi heti painua lyhyelle tauolle. Kannatan! Keikan loputtua Anne tuli moikkaileen faneja lavan viereen, kortit tosin olivat nyt jääneet matkasta, mutta mukana oli paperia, jolle hän sitten raapusteli terkkuja. Annen poistuttua jäätiin vielä kaveripariskuntamme kanssa istuskelemaan Tähteen ja kuuntelemaan Mistralin musisointia. Innostuttiin me Mikon kanssa pari kertaa vielä lattiallakin pyörähtelemään, joka edelleen oli todella täynnä väkeä. Sain siinä sitten tällin jonkun kyynerpäästä ohimooni, ja mun ihku kukkakoriste hiuksista hajosi ja lensi lattialle >:( Sitten joku äijä rupes talloon sitä jaloissaan ja mää paniikissa kiljun sille, että älä nyt survo sitä!! Mies katto mua ihmeissää ja loikkasi sivuun. Että näin. Oon erittäin tarkka omaisuudestani! :D

Jeps, eli hauska ilta oli eilen kaikin puolin! Mun piti tähän postaukseen vielä laittaa tän päivän kakusta kuva, mutta tästä tulikin niin pahuksen pitkä jo näin, että jätän sen  seuraavaan postaukseen, jolloin kakkujuttuja on sitten enemmän :D Tässähän tää Putous rattoisasti lähes menikin, Putousta jäljellä 20 min, ja nyt vasta sain tän postauksen valmiiksi. Tosin, siihen saattaa olla syynä se, että huomio meni välillä tuohon telkkarin suuntaan ;) No, näin käy joskus...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti