torstai 6. maaliskuuta 2014

Uutuuksia

Huolia, murheita, hauskoja asioita?? Tällä kysymyksellä mun ala-asteen 4. luokan luokanvalvojalla tapana aloittaa aamut, ennen kuin päivän hommat aloitettiin :D Se toimikoon siis aloituksena myös tälle postaukselle.

Hommattiin Ikeasta meille uusi naulakoita (+ erittäin oleellisena: vessapaperiteline.) kylppäriin. Näin ollen kylppärimme pääsi samalla ikuistetuksi kuviin. Mulle jostakin syystä kylppäri on tärkeä paikka, siinä mielessä, että haluan sen olevan mahdollisimman mukava ja tyylikäs :D Mulla on omakotitaloon jo vaikka minkälaiset suunnitelmat saunoihin ja vessoihin yms! Täällä kerrostalossa tila on todella rajoitettua, eikä meidän kylppäri ole tällä hetkellä JUST sitä, mistä tykkäisin. Kuitenkin se on ihan toimiva ja nyt kun saatiin uudet naulakot, sai koko kylppäri kivaa pirstettä siinä samalla. Tai siis, meille tuli neljä tappia seinään (Toimii pikkupyyhkeille pidikkeinä.) sekä Oksari (Lue: Tommoinen Oskarin oksa tyyppinen viritelmä.) isoille pyyhkeille. Oksari on siis oma keksimä nimitys tolle, jos joku ihmetteli :D

Sitten muita uutuuksia: Meidän jätkät sai vihdosta viimein uudet kaulapantansa Lemmikkistoresta :) Nyt herposilla on uudet, selvät nimilaatat sekä nahkaiset & heijastavat pannat.Uusien asusteiden kunniaksi, harjattiin turkitkin oikein viimeisen päälle tarkasti ja pidettiin pieni kuvaussessio. Tarkoituksena oli hakea vähän kuin studio meininkiä mutta.....Voi kamala, oon ihan hirvee emäntä. Make on niin pöhlön näkönen 90 % kuvissa missä se esiintyy. Välillä ei kuvaamisesta meinannu tulla mitään, kun mä rupesin kesken etsimen tiiraamisen hihittään hillittömästi Maken hölmistyneelle ilmeelle. Miki sen sijaan on kunnon malli, melkein sen käytöksestä veikkaisin, että se nauttii kuvailusta...? Joka tapauksessa, koitin noukkia fiksuimmat otokset mukaan :D (Ää, mä en kestä noiden kieli ulkona- kuvia, NIIIIN luttania <3)


Sitten piti myös rotta-armeijaa (Nää täyttää viikon sisään 3 v....!) kuvailla tasapuolisuuden nimissä:
Tähän uutuuspostaukseen sopii myös päivän-asu kuvat. Jotka tosin ovat eiliseltä, kun kävin ystäväni K:n kanssa Ideaparkissa pyörimässä. Kuvissa oleva neulemekko oli siis ensimmäistä kertaa käytössä. Ostin sen hiljan Löytötexistä. Aivan loistolöytö!!(Wippii, oma hiusväri on jo tosi pitkälle kasvanu!!)


Voi lahopää, mun piti kuvata myös meidän uus ovikyltti! Saatiin joku aika sitten Mikon äidiltä uusi perhoskoira-ovikyltti, ja se pääsi nyt edustamaan ulko-oveen. Päätin, että se toimi virassaan kevät- ja kesäkauden ja sitten taas syksy- ja talvikauden hoitaa vanha, valkopohjainen ovikyltti. Noh, täytyy kuvata se jossain vaiheessa jos vaan muistan :) Laitetaan nyt sen sijasta meidän ikkuna-ukulista kuva (Joka siis saatin joululahjaksi.):Ei kommentteja:

Lähetä kommentti