torstai 13. maaliskuuta 2014

Pulmia

Mun on tunnustettava, että nyt mulla on joku luovuuspula tän blogin kanssa. Kirjotusmotivaatio on suoraan yhteydessä noihin "Luin" klikkauksiin. Heti kun niitä ilmestyy vähemmän, tuntuu hankalammalta kirjoittaa seuraavaa. Sitten kun niitä taas ilmestyy, niin kirjoitus sujuu kuin tanssi. Sitten miettii, että mikä siinä ja siinä kirjoituksessa ihmisiä kiinnosti ja mikä tässä taas ei...Kertokaahan mulle, mitä haluatte lukea? :)

 Niin, ja ei oikein nyt löydy edes aihetta mistä naputella, varsinaisesti. Päivänasuja oon räpsiny, mutta siinäpä oikeastaa materiaali on, mitä kameraan on kertynyt.

Viime viikon lauantaina oli burleskin vuoro, Teerenpeli Teasen muodossa, pitkästä aikaa, enkä sielläkään onnistunut kunnon kuvamateriaalia hankkimaan, vaikka muuten hauska ilta olikin! Esiintyjinä oli taas pitkä liuta hienoja taiteilijoita, varustautuneena Hollywood teeman mukaisesti. Illan aikana estradille nousi: Molly Moonstone, Miss Magpie, Olivia Rouge, Albine A. Dorable, Kiki Hawaiji, Holy Curves! sekä USA:sta meitä viihdyttämään saapunut Kitten De Ville. Nyt oli semmoista glamouria pelissä, että oksat pois. Juontajan toimi mainio Lafayette Lestrange.

Tää Molly Moonstonen kuva on sen illan onnistunein otos:
Itsehän jälleen koitin pukeutua, edes hieman, teemaan sopivasti, ja lopputulos on tässä:

Semmoinen setti siis. Jatketaan vielä tällä asuteemalla, ja laitetaan kuvaa keväänavausvaatteista:

Lauantaina olis Annelin keikka Tähdessä tiedossa. Kovasti sinne oltais menossa, ja  meinaan raahata kamerankin messiin, jos vaikka siellä saisi räpsittyä kuvia, jotka ois ees piiiiiikkuisen parempia. Yritän päivitellä ne heti sunnuntaina, jonka jälkeen tulee viikon blogitauko, yksinkertaisesti siitä syystä, etten vaan ehdi päivitellä. Ensi viikon meikäläinen on kuulkaas töissä! (VIHDOIN JOTAIN!!! JEE!!) Siihen lisättynä leipomista, niin mun koko ens viikko on aamusta iltaan buukattu ihan täyteen. Onpahan kuitenkin jotain juttua tiedossa tänne siis, heti kun kiirus vaan hellittää. Nyt ainakin on silti ens viikkoon luottavainen ja hyvä fiilis :)

Aamista. Tavattiin taas mun vanhan rakkauden kanssa: Omena-kaneli muromysliä ja vaniljajugurttia! NAMI!


Tuleva viikonloppu on myös kiireinen, ainakin huomisen ja lauantain osalta, mutta sunnuntain suurimmaksi osaksi hitto vie aion olla rennosti ;) Pikkaisen on menoa tiedossa, mutta ainoastaan mukavaa ja leppoisaa sellaista :)

Tähän loppuun vielä kuva uusimmista sokerimassa teoksistani:Nää on menossa siis pikkuisen pojan ristiäiskakun päälle...Ne kekkerit on n. kuukauden päästä vuorossa :) Oon ite kyllä kohtis tyytyväinen noihin tennareihin, meinaan, noi oli ensimmäiset laatuaan meikäläiselle. Onhan ne vähän olevinaan eri paria keskenään, mutta pääosin onnistui! :)

Se on kuulkaas sitten (Ainakin toivottavasti...) sunnuntaihin, moro!

4 kommenttia: