tiistai 4. maaliskuuta 2014

Jippijaijee! Sekä vähän rehupolitiikkaa!

Nonniin! Nyt päästään jatkaan näitä blogibisneksiä!! Nopeemmin hoitu jutut kun odotin! :) Eihän tässä nyt mitään suuren suurta blogikatkoa ollutkaan, mutta mulle liian pitkä ;) Jos tää masiina lakkoilee vielä kerrankin, mä marssin kauppaan ja ostan uuden. Enempää temppuiluja ei hyväksytä PISTE. Verenpaine pikku hiljaa laskeutuu tässä oikealle tasolleen ja elämä alkaa taas hymyillä ;) Eiköhän palata siis normi tyyliin: Ensimmäisenä aiheena tauon jälkeen voisin mainostaa meidän tän hetkistä kasvitieteellistäpuutarhamme, joka on kokenut laajentumista sitten viime juttujen (Make on toiminut erittäin tärkeänä apulaisena näissä hommissa!):Tuossa hiljan, kun kokkailin, päätin ottaa Rawit-chilin siemeniä jemmaan ja istuttaa. Takaraivolla kummitteli omasta opinnäytetyöstä, jonka aikanaan tein siis chileistä, että tää alkuvuosi on otollisin aika istuttaa. No, minähän näppäränä likkana istuttelin, heitin useamman siemenen kahteen pieneen purkkiin, kun ajattelin, ettei ne kuitenkaan itämään lähde :D No, tais sitten joka ikinen siemen lähteä itämään ja ei auttanut muu kuin ruveta erotteleen taimia omiin purkkeihinsa. Nyt meillä on täällä pienimuotoinen chilinkasvatuslaitos pystyssä. 14 eri astiassa on 17 chilin tainta. En silti usko, että kaikki taimet selviävät aikuiseksi saakka, mulla kun on niin paha tapa saada kaikki rehut tainnoksiin hyvinki hätäseen. Joka tapauksessa, satoa odotellessa! ;)


Lisäksi oon muutenkin leikkinyt viherpeukaloa: Vaihtanut rääkyille multia ja siirtänyt isompiin ruukkuihin (Täyty käydä taas Ikeasta hakeen lisää Mandel ruukkuja ;)). Kaiken koomisin taitaa olla tää mikä-lohikäärmepuu-olikaan: Jotenkin tostakin saatiin Mikon kanssa revittyä hirveät naurut aikaiseks. Hulluilla halvat huvit, idiooteilla ilmaiset... ;) Ei se tossa kuvassa niin hassulta näytä kun livenä :D Se on tommoinen epämääräinen, joka suuntaan sojottava, hervottoman kokoinen puska. Tiedä sitten kuinka noi tulee tossa yhdessä menestymään. Täytyy olla kärppänä noiden kanssa, ja vahtia, etteivät ala kovin kärsiväisiks. Sitten täytyy ryhtyä hetimiten elvytyspuuhiin!
Meidän olohuone rupee pikkuhiljaa muistuttamaan jonkin asteista viidakkoa. Rakastan vaan niin kamalasti sitä, kun rehuja on paljon ympärillä, vaikken TODELLAKAAN ole mikään mestari niiden kanssa :D
Tälläkin hetkellä on parit pistokkaat juurtumassa ja odottelen innolla jo, että niitä pääsis istuttelemaan. Kun sitten niille vielä ne paikat keksis niin, että kuitenki kämpän yleisilme pysyy fiksuna :D Täytyy jossaki välis taas räpsiä kokonaiskuvaa meidän viidakosta :DTässä vois muutenkin, pikkuhiljaa ruveta hommaamaan vaikka narsisseja pöydille, vähän kevätilmettä tuomaan. Todennäköisesti kuitenkin joutuu useammat tässä keväällä semmoiset hommaamaan...Rairuohoja en sentään kyllä vielä rupea tulille pistämään, vaikka aika ihkut raiskuastiat löysinkin Tokmannilta :DTäytyy muistaa tsekata, onko mun rakkaat pääsiäistipuset missä kunnossa. Oon koko ikäni keräilly niitä, ja olikohan se nyt sitten viime vuonna, kun jouduin osan heittämään roskiin :'((( Niille kävi jotakin mystistä rairuohojen seassa...Jotka eivät suostuneet myöskään elämään kunnolla :D Toivottavasti tän vuotinen sato pärjäis pikkuse paremmi.

Nyt rupee oleen taas se aika vuodesta, jolloin on kaikkein kiireisintä aikaa Annan konditoriassa. Maaliskuusta- Toukokuuhun tehdään kakkua kakun perään perinteisesti :) Ja hemmetin kivaahan se on! Varsinkin silloin kun saa täysin vapaat kädet. Nyt on vielä tiedossa normaaliin 5-6 kevätkakkuun nähden isommat leivontatalkoot näille kuukausille: On tulossa yhdet ristiäiset ja sitten  emännöin Tupperware-kutsutkin huhtikuussa. Kutsuille leipoessa todennäköisesti mopo karkaa käsistä ihan totaalisesti. Ellen sitten ole sattunut saamaan töitä siihen mennessä, että aika ei vain yksinkertaisesti riitän niin monipuolisiin systeemeihin, kuin olen suunnitellut :D

Jeps, mutta, eiköhän siinä ollut höpöttelyitä nyt tälle kerralle! Palataan pian pian pian! Oon ihan liekeissä nyt tän blogin kanssa, oon tehnyt tän lisäks kolme postausta nyt valmiiksi, joten olkaahan hollilla! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti