sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kakkuja ja kuulumisia


Tulipa kummalinen deja vu ilmiö tosta otsikosta. Oonkohan käyttänyt sitä aikaisemminkin. Jos oonkin, ehkä se ei kuitenkaan kamalan vaarallista ole :) Joka tapauskessa, ihanaa päästä taas blogin ääreen! Viikko on vierähtänyt ihan hirmusen nopeesti ja materiaalia blogiin on kertynyt runsaasti. Mistähän mää sit aloittasin...?Lähdetään vanhemmasta uudempaan, pienen pohjustuksen kautta.

Tänään on käytännössä ensimmäinen päivä, sitten viime sunnuntain, jolloin saan olla rauhassa, perse homeessa tietokoneen ääressä, vaikka todella mukava viikkoa takana onkin! Oon omimmillani silloin, kuin saan jatkuvasti tehdä jotain, mutta tarvitsen säännöllisesti tälläisen oman hetken, jolloin saan möllöttää täysin hiljaa ja nollata ajatukset ihan totaalisesti. Ja nyt on taas semmoisen hetken aika. Siinä on yksi syy, miksi tykkään tästä bloggaamisesta niin kamalan paljon.Kotona ollessa, tämmöinen oma hetki on löytynyt etsimättäkin, mutta nyt kun töissä päivät meni, niin eihän sitä itsestään silloin järjestynyt. Oon kuitenkin älyttömän onnellinen siitä, että saan jatkaa töissä vielä ainakin ensi viikon!! Ja tää tosissaan merkkaa mulle paljon. Oon ollut "kotona" 2011 vuoden lopusta asti ja nyt ensimmäistä kertaa, olen töissä sen jälkeen. Toki tässä välissä on ollut kursseja, joiden kautta olen työharjoitteluissa ollut, että ei se työnteontaito ihan kokonaan ole päässyt unohtumaan. Mutta, nyt on ihan oikea palkkatyö, edes pari viikkoa! Onhan se aivan eri asia.
Sen lisäksi, että sain tehdä 8 h työpäivää, oli viikko myös juhlapainotteinen. Mikolla oli synttärit, ja pääsin toteuttamaan suunnitelmani tissikakusta. Hih. Elämäni toinen muotokakku nyt takana :D

Oon tosi tyytyväinen tähän kakkuun, vaikka vähän ketunnenäosastolle se meneekin. Omasta mielestäni yksi onnistuneimmista kakuista, joita oon tehny. Eli, pohjina toimi perus kaakaolevypohjat ja täytteenä oli vaniljavanukas & kermavaahto mix. Massa on vaahtokarkkimassaa. Massan ja kakun välissä oli kaakaokreemiä. Kakku oli aika pieni, mikä oli tarkoituskin. Se oli syöty kahdessa päivässä, huh! :DKylässä kävi Mikon perhe ja tätini miehensä kanssa, eli ei mitään suunnattoman suuria kekkereitä ollut. Joka tapauksessa, oli kuitenkin taas hyvä syy siivota kämppä inhimillisempään kuntoon (= Kuvien räpsimistä).

Täytyy tässä nyt sen verta vielä kehaista, että mun chilifarmini on VIELÄKIN elossa! En ole yhtäkään joutunut pois pistämään. Osa on jo aika hyvän kokoisiakin :)

Nyt viikonloppuna juhlittiin tätini miehen pyöreitä, jonne olin luvannut hoitaa kakut. Tein siis parit kinuski-kermakakut (Täytteenä toffeevanukasvaahtoa) ja parit kinkkuvoileipäkakut.
Oli hauskat kekkerit, erityisesti kun autotallissa päästiin laulamaan karaokea ;) Meikäläinen rääkyi mikkiin useamman tunnin ajan ja olin varma, että nyt sunnuntaina ei lähtisi ääntä enää ollenkaan, mutta kyllähän sitä onneksi irtoo :D Voi että, mä niin tykkään kyllä laulamisesta, ei siitä mihkää pääse! Se on tietenkin asia erikseen, että kuinka moni sitä jaksaakaan sitten kuunnella ;)

Viime sunnuntain "oma hetki", kahdella koneella dataamista. Blogin tekoa & Simssiä! :D 


Tänään oltiin tuossa läheisellä urheilukentällä poitsujen kanssa frisbeen kanssa pelaamassa. Ne nauttii kentällä vapaana kirmaamisesta ihan hulluna. Mulla oli kamera mukana ja kivoja kuvia tulikin! Ajattelin tehdä valmiiksi postauksen tänne niistä, jonka voin sitten ensi viikon puolella julkaista. Aika kun ei taasen tuu riittäämään blogin väsäämiseen viikolla, niin onpahan sitten jotakin kuitenkin! :)

Nöyrimmät kiitokset teille lukijoille jälleen kerran <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti