sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

AM

Kuten aina tasaisin väliajoin muistan mainita, tätä Mattila- harrastusta on jatkunut tänä vuonna jo 7 vuotta! (No juhannuksena vasta, mutta mitä sitten! ;)) Joka tapauksessa, tän kunniaksi hyökkäsin tietokoneeni tiedostojen syövereihin ja päätin tonkia esille kuvia keikoilta, kuluneiden vuosien ajalta! Kauhukseni vain sain huomata, että kateissa on osa, aivan alkutaipaleen kuvista. Yhyy, tää oli epämukava havainto... Lisäilen sitten jälkikäteen, jos vaan onni on mun puolellani ja  satun löytämään ne jostain...
Ketuttaa kun nää alkupään kuvat on ihan kamalan laatusia, heilahtaneita, suurin osa luurilla napattuja ja muutenkin leikeltynä / pienennettyinä kymmeneen kertaan. Älkääkä kysykö, että miksi... :D En itekkään tiedä! Ja tän tekstin asettelukin tulee pahemman kerran pissimään silmään...Noh... Periaatteesta kuitenkin halusin, tallessa olevista kuvista, laittaa jokaisesta keikasta jotakin kuvaa. Nöyrimmät pahoitteluni tästä sekametelisopasta ;)  Ja pienellä varauksella noihin päivämääriin, niistä ei voi ikinä olla 100 % tietsikan kanssa :D

Mutta jooh, lähdetääs menee läpi kuvia, aloitetaan Annen keikoista vanhemmasta tuoreempaan periaatteella.


Hojohojossa, Tuusniemellä  31.7.2008


Jostakin kumman syystä vakaasti muistelin tän olleen myös Hojohojosta, mutta kovasti se kyllä Rönniä, "kotilavaa", mun simmuun muistuttaa...Eli, ilmeisesti muisti itsellä on pettänyt. 4.7.2009


Vanhassa Hämeensillassa 11.12.2009. Kuukausi tästä aiemmin olin just tullut täysi-ikäiseksi. Täytyi soittaa Hämeensiltaan etukäteen, ja kysyä, että saisko tämmöinen juuri ja juuri ikärajan alle jäävä pariskunta tulla katteleen ja kuunteleen Anne Mattilaa. En muista oliko ikäraja tällöin 24 vai 20?  Lupasivat, kunhan vaan käyttäydytään ja pukeudutaan siivosti, ja hyvin meni keikka ;)


 5.6.2010 Yhdellä vakkari lavoista, nimittäin Mäntsälän suurlavalla.. Tältä keikalta mulla oli useampikin kuva, joista tää oli ainoa EI heilahtanut. Kiva kiva.


3.7.2010 paikassa X. Ei mitään tietoa mikä lava on ollut kyseessä...Ei sitten pienintäkään. Jos joku muistaa missä Anne on tona päivänä ollut, saa vinkata :D Edit. Sain viisaammaltani infoa: Eli tämä kyseinen keikka on ollut Parkanon Käenkoskella! :)


7.8.2010 Hämyslavalla, Tottijärvellä (Nokia). Tämän ainoan keikan verran ollaan kyseisessä paikassa käyty. Sanotaanko näin, että tässä paikassa oli kyllä semmoista kunnon vanhan ajan lavatanssi henkeä, mutta toista kertaa en ihan välttämättä menisi käymään...


5.11.2010 Lemppari lavallani, nimittäin Häijään Tanssikrouvissa. Oon aina tykännyt tästä paikasta kovasti!


5.3.2011, ja paikka vaikuttaisi hyvin pitkälti Parkanon Käenkoskelta. Myöskin yksi niistä eniten kolutuimmista lavoista. Ja täältä tää koko AM-tarina on ilmeisesti myös saanut alkunsa (Vaikka itse muistan hämärästi eritavalla, mutta kai se on uskottava kun tätä niin moni sanoo ;))


2.7.2011 Jälleen Mäntsälän suurlavalla.
2.3.2012 Tanssikrouvissa again, tällä kertaa oli Anneli lähtenyt isosiskon mukaan keikalle. 


21.7.2012 Nurmen lavalla, Lempäälässä. Tämän yhden ja ainoan kerran ollaan täälläkin käyty. Tänne kyllä voisin toisenkin kerran ihan mielelläni mennä keikalle :)


24.11.2012 V2, Harjavalta. Jälleen yhden kerran tuttavuus. Luulenpa hyvin vahvasti, ettei kuitenkaan ainoaksi tule jäämään. 


4.1.2013 Yllättäen Tanssikrouvissa! ;) Tuttu, tutumpi, tutuin!


10.3.2013 Annen Elämä on lahja- levyn julkkarikeikka nightclub Tähdessä. Tää oli siinäkin mielessä merkittävä keikka, että olin voittanut Iskelmä-radiosta liput ennen keikkaa olleeseen yksityistilaisuuteen, wuhuu! Kerrankin mä olin oikeeseen aikaan radion ja puhelimen vieressä. Samantien kun Lennetään- kappaleen alku vislaukset alkoi, lähti puhelu Iskelmälle ja pääsin läpi. Hih!

Siinä oli meidän osittainen keikkahistoria Annen osalta. Alkupäästä, ja hieman välistäkin tosiaaan puuttuu niitä kuvia, joiden olemassa olon kyllä muistan, mutten vain löydä niitä... + tottakai keikkoja joilla ei ole lainkaan kuvattu.  Samalla linjalla jatketaan sitten Annelin kanssa:


1.8.2009 Eräjärven Rönnissä. Ja tää oli vasta EKA kuva minkä löysin Annelin keikoilta. PYH :(7.7.2010 Jälleen kerran "kotilavalla", Rönnissä. Kaikki kuvat siis samalta reissulta :)


11.6.2011 Mäntsälän suurlavalla. Hienosti tunnistaa kyllä paikan noista Coca-Cola kylteistä :D Enää niitä ei taida ollakkaan siellä...21.4.2012 Tampereella juhlatila Konsussa. Tää keikka oli mulle kyllä todellinen piristysruiske. Äitinihän nukkui pois huhtikuun alussa 2012, joten oli enemmän kuin tervetullut tämmöinen lähellä oleva keikka. Muistan miettineeni, että mitähän porukka ajattelee ympärillä kun lähden noin pian keikalle, mutta sitten päätin, ettei se ole muiden asia. Äiti oli itse niin elämän iloinen ja  räiskyvä ihminen, sekä musiikkia rakastava, ainakin terveempänä aikanaan, joten en usko, että mamma tuosta mitenkään pahana olis ollut :) Että kiitoksia vain Annelille tästä <3


14.7.2012 Vaihteeksi Mäntsälän suurlavalla. Pitäis varmaan itekseen tehdä joku tilastotieteellinen laskelma, että mikä lava on kaikkein tutuimmaksi tullut :D Taitaa Mäntsälä ja Tanssikrouvi olla aika vahvoina ykkösinä...

Siinä oli keikkakuvia Annelin osalta. Anniinan keikoilla on harvemmin tullut käytyä, joten tässä on kuvattujen keikkojen saldo, jotka on tallessa:


Vasemmassa kuvassa ollaan Auran nuortentalolla, muistikuvani mukaan vuoden 2008 lopussa. Edit: 1.11.2008. Tuolloisella keikalla oli myös Anitta mukana, ja muistan, että siltä keikalta on ollut kuvia enemmänkin, myös sellaisia, missä Anittakin vilahtaa. Oikean puoleinen viuhahdus kuva on napattu 11.9.2010 Eräjärven Rönnissä :D Oli muuten sula mahdottomuus näin vauhdikkaasta likasta ottaa kuvaa, mun sen aikaisella luurillani ;) Tää oli meinaan vähiten heilahtanein. Voih. 

Anittan keikoista mulla ei ole yhtäkään kuvaa. Yhden kerran ollaan Mikon kanssa oltu Anittan omalla keikalla, oliskohan ollu Käenkoskella silloin...Mutta monesti Anitta on siskojensa mukana ollut, ja kuviakin on räpsitty, mutta nekin taitavat olla siellä kadonneiden aarteiden osastolla... Pahoitteluni tästäkin. 

Sellainen aikamatka se oli. Palaan tän asian tiimoilta astialle, mikäli löydän kadonneet materiaalit jostakin. Pitkä postaushan tästä kertyi, mutta toivottavasti joku edes jaksaa loppuun lukaista! :) Kiitän ja kumarran!

Edit. Sain sähköpostin JS:ltä, joka kertoi nämä pari mysteeri päivämäärää/ paikkaa, sekä oikaisi muutenkin parit päivämäärät, kiitos! :) Nyt on korjattu oikeiksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti