keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusivuosi 2014

Uusi vuosi, uudet kujeet, kuten aina tavataan sanoa. Toivon todellakin, että sanonta pitää paikkaansa, enkä tätäkin vuotta istu perse homeessa kotona (Ai oonko hermostunut aiheeseen vai? :D). Ja ei, edelleenkään ei kaduta tippaakaan se, etten aikanaan hakeutunut lukioon, vaan päädyin amikseen. Eikä kaduta sekään, että ala ei ollut lopulta se, mitä tarvitsen elämältä. Toivon, että mahdollisimman harva hiillostaisi meikäläistä tänä vuonna, että "Jokos sä oot töitä haeskellut?" (Ai että oonko?!), "Menisit opiskeleen" (It's not that simple!) tai "Menisit oman alas töihin" (No en varmana mene hajoileen niihin työaikoihin!). 

Voi kuulkaa, antakaa anteeksi, kun mää täällä kiukuttelen vaan jatkuvasti noista tyhmistä työjutuista. Jokainen, joka on ollut työttömänä, ymmärtänee tilanteen. Jotenkin se vaan on helpottavinaan kun täällä pääsee jakamaan tuntojaan. Se, että tämä on jo kolmas jouluni, jonka olen töittä viettänyt, oli jotenki tosi kova kolaus. Tajusin kuinka kauan siitä jo on, kun olen oikeassa palkkatyössä ollut. Samperin sairaslomat sun muut kökköydet. Haistakaa home. Rahan tuloakin tärkeämpi asia olisi saada sosiaalisuutta tähän elämään, pääsisi joka päivä näkemään ihmisiä ja tuulettumaan kotinurkista. Tunnen itseni ihan kamalan positiiviseksi kun kelailen, mitä tähän oon jo ehtinyt rustaamaan ;) Uskokaa pois, en mää näin negatiivinen koko ajan ole. Pääosan ajasta oon oma elohiirimäinen itseni, joka nauraa räkättää kamalaan ääneen ja kälkättää ihan pöhköjä. Että sinällään kaikki kondiksessa ja uusivuosi aloitettu hyvillä mielin. 

Tänään alkoi meidän suuri haasteemme: roskaruoaton/ ravintolaton tammikuu. Ainoana poikkeuksena sallittiin Mikon töissä ateriointi ja meikäläiselle tarhatyttöjenillan kuviot (Tässä kuussa tiedossa semmoinenkin ihanuus!!). Yritän tässä psyykkailla itseäni siihen, että nyt ei olekaan kesällä tiedossa jotain suurta ja ihmeellistä kivaa, vaan ns. normaali, peruskesä. Viime vuonna tähän aikaan, oli kovat hääkutsujen näpertelyt sun muut vauhdissa. Täytyy vaan joka kuukaudesta repiä jotain omaa hauskuutta irti, ettei pää painu alas :D

Tein muuten omaksi ilokseni pienen yhteenvedon viime vuoden keikoista (No, vasta heinäkuusta alkaen tosin!)

Anne Mattilan keikkoja: 5 kpl
Anneli Mattilan keikkoja: 3 kpl
Anniina Mattilan keikkoja: 1 kpl
Teerenpeli Teaset: 2 kpl

No kuulostaapa nihkeen vähältä noi määrät, kun ne listasi. No, eipä siinä. Ei sitä määräänsä enempää ehdi millään.. Sen kummempaa koostetta en viime vuodesta todellakaan jaksa tehdä. Semmoisia tuntuu joka paikassa olevan.. Silti facebookin mielipiteen 20 suurimmasta hetkestäni tänne ajattelin pistää:

1.1.2013 Kuva musta ja isoveljestä ilotulituksia katsomassa.
9.1.2013 Tilapäivitys, jossa avaudun mitä urpoimmasta Nissan kuskista.
12.1.2013 Tilapäivitys hääkutsujen teosta.
21.2.2013 Tilapäivitys, jossa hehkutan hääsormuksen valmistumista.
21.3.2013 Kuva Mikon synttärikakusta.
25.3.2013 Kuva pääsiäisen rairuohokorista.
30.4.2013 Tilapäivitys jossa hämmästelen, että häihin on alle 2 kk.
8.6.2013 Kuva serkkuni synttärikakusta.
17.6.2013 Albumi amatöörikuvistani.
29.6.2013 "Meni naimisiin"
30.6.2013 Tilapäivitys, jossa kiittelen häihin osallistuneita.
12.7.2013 Kuva lapsuuden ystävästäni häissämme.
2.8.2013 Miljöö hääkuva.
21.9.2013 Linkki blogin tekstiin, jossa käsitellään Annniina Mattilan keikkaa.
14.10.2013 Tilapäivitys, jossa kauhistelen taas SITÄ päivää. 
15.12.2013 Kuva omasta synttärikakusta.
12.12.2013 Kuva itsestäni lapsena kalasaaliin kera.
17.12.2013 Kuva glögikakusta
20.12.2013 Digitaalinen joulukorttini

Erittäin mielenkiintoista.... ;)

Tästä tuli vähän tämmöinen kuiva ja kuvaton postaus. Liibalaabaa vaan useampi rivi. MUTTA, suunnitelmissa olisi jotain pientä uutta (En tosin tiedä kuinka kivaa se teistä on...). Katotaan uskaltaudunko toteuttaan, vai meneekö pupu pöksyyn...! Valmistautukaa! 

Meidän vuodenvaihteen juhlintamme oli kovin rauhallista, kävimme tädilläni pelailemassa lautapelejä, sieltä menimme käymään ystävälläni ja lopuksi suuntasimme Mikon vanhempien luo pällistelemään raketteja :) Toivottavasti teillä kaikilla oli myös mukava vuodenvaihde. 

Haluan toivottaa teille ihanaa ja turvallista uuttavuotta 2014! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti