lauantai 18. tammikuuta 2014

Kuulumisia viime ajoilta

Nyt paluu normi uomille. Viime aikoina energia on mennyt videoiden tekoon, eikä näin ollen normaali kuulumisia ole vaihdettu, mutta nyt on sen aika taas. Eli, aletaas käymään tapahtumia läpi:

Tässä on ehtinyt tapahtuun vaikka mitä. Viime viikolta voisi mainita mm. torstai päivästä: Aamulla aikaisin lähdin kummityttöni vahdiksi, pariksi tunniksi. Sieltä suuntasin suoraan Tampereen juna-asemalle  ja otin suunnaksi Turun. Edellisenä päivänä (Keskiviikkona) eräs keikkatuttuni pyysi minut mukaansa the Voice of Finlandin kuvauksiin, katsomoon. Junassa matkustaminen oli taas pitkästä aikaa mielenkiintoinen kokemus, mutta ihanan nopeesti tuo matka meni, ristikoiden seurassa :D Turusta kotiuduin vasta lähempänä  puolta yötä, eli pitkä päivä kertyi, mutta tosi mukava sellainen! Kauheen kivoja olevinaan nää uunikuvat, kun niitä jatkuvasti tunnun harrastavan :D

Viime viikonloppuna tehtiin sika hyvää pizzaa, tapamme mukaan aivan övereillä täytteillä: Jauheliha, pekoni, pepperoni, sipuli, valkosipuli, jalapeno sekä tottakai tuplajuustolla. Voi nami. Ja hei, tällä kerralla pohja onnistu, eikä reunatkaa palanut. Sen verran pakko todeta, että 1/4 pellillistä pizzaa kerta-annoksena on aika reilu setti. Silti oli pakko tehdä jälkkäriksi chili-suklaapirtelöä. Sain joululahjaksi suklaareseptikirjan, ja sieltä löytyi juurikin tuo pirtelö. Samainen kirja pääsi tämän viikon maanantaina oikeuksiinsa, kun pikkuserkkuni Petra tuli avokkinsa ja koiriensa kera meillä käymään. Tällä kertaa tein chili-brownieita. Tai mun piti tehdä. Lopputulos oli jotain todella epämääräistä, kuivaa mössöä. Ei ollut oikeanlaista vuokaa ja paistoin sitä ilmeisesti siis liian kauan uunissa :D Brownie levy ei pysynyt edes kasassa, vaan mureni tuhansiin osiin :D Tää taitaa olla jo jonkin asteinen läppä, että nää kyseiset henkilöt saa meillä vaan epäonnistuneita tuotoksia. Näin oli meinaan myös edellis kerralla, silloin vain oli epämääräistä juustokakkua tarjolla :D

Miki, Make & VeraMuuten tää viikko sujuikin videoita vääntäessä, töitä hakiessa (Ja pääsinpähän jopa yhteen työhaastatteluunkin!) Sekä Supernaturalin 4. kautta katsoessa. Sain siis vihdoinkin haalittua seuraavia kausia. Nyt löytyy kaudet 6. asti :) Ihkua.Eilinen ilta sujui lapsuuden ystävien A:n, A:n, A:n ja E:n kanssa ;) Tai oikeastaa yhden A:n kanssa vietin aikaa jo päivällä. Tää on meidän tarhapöllöporukka :) Taas on pakko hehkuttaa, kuinka hienoa on, että näin monen vuoden jälkeenkin ollaan vielä tekemisissä! Eli, tarinamme tosiaan on alkanut jo päiväkodin alkuvuosina.  Kävimme syömässä ravintola Zarillossa ja sen jälkeen menimme istumaan, yhteen suureen lemppariini, Chambagne Bar Santé:n. Yö myöhään ei oltu liikenteessä, kaikilla verotti arkipäivän touhut voimia :) Kuitenkin aivan ihana oli nähdä näitä ihmisiä taas. Aivan liian harvoin tulee nähtyä yksittäin näitä likkoja, saati sitten porukalla! 

Runosuoni ei oikein tällä hetkellä pulputa kiivaimmillaan, joten taidan lopettaa kirjoittelun ajoissa, ettei mene liian pitkäveteiseksi :) Nähdään taas!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti