lauantai 4. tammikuuta 2014

Höntsyntöntsyn

Hei, terkut Höntsy-Hamtarolta! (Sekä taju kankaalla olevalta Makelta.) Näin meillä arkee vietetään :)

Hello! Mites rullailee? Täällä ainakin ihan kivasti, mitä nyt oli otsikon keksimis ongelmia :D Tässä juuri samalla kattellaan eilistä Voice of Finlandia nauhalta (Ootteko muuten ajatellut, että periaatteessa enää ei voi sanoa tallennusta "nauhottamiseksi"? :D). Ei ole aiemmin tullut seuraamalla seurattua ko. ohjelmaa, mutta sattuneesta syystä tänä vuonna on "pakko" katsoa ;) Nyt alkaa telkkarista tulla kamalasti kaikkea katsottavaa: VoF, uudet poliisit, putous ja tottakai salkkarit, eli poikkeuksellisen paljon on tiedossa tv:n ääressä istumista, ainakin näin alkuvuodesta. Tosi hyvä alku vuodelle ;)
Eilen päästiin pitkästä aikaa tien päälle, eli Anne Mattilan keikka oli tiedossa. Päästiin taas yhdelle kivoimmista lavoista: Häijään Tanssikrouviin. Oli ihan virkistävää olla taas liikenteessä. Tuttuja naamoja oli saapunu paikalle todella paljon ja muutenkin paikka oli aivan ääriään myöten täynnä. Ohjelmistoa oli uusittu hieman viime kerrasta, ja saatiin kuulla kaikkia kivoja, vanhoja tuttuja biisiejä. Yksi mainitsemisen arvoinen on mm. Kutsuvasti rummut soivat. Tykkään tuosta kappaleesta kamalan paljon. Oon ehkäpä kerran kuullut sen Annen keikalla aiemmin, tällöin kävin ko. biisiä toivomassa Annelta. Tälläkin kerralla taisi olla toive kyseessä, mikäli ymmärsin oikein :) Anne muisti lämpimästi "vanhaa avioparia" Syttynyt olikin jo rakkautemme- kappaleella ja taas kerran poskilihaksia kiristeli kun hymyilytti niin kamalasti :D No, eipä siinä, Annea itseäänkin tuntui hymyilyttävän, pikkasen enemmänkin, kun vähän väliä nauru tuli kiusaamaan kesken laulamisen ;) Ja se on ainakin meidän mielestä ihan kiva juttu, ei sitä esiintymistä tarviikkaan niin haudanvakavasti ottaa. Lähdettiin tasan 00.00 ajamaan kotio päin ja jopa puoli kahdelta päästiin unille. Aamulla vaan oli pikkuisen pöpperöinen olo, kun herättiin ajoissa kaupoille, ennen pahimpia ruuhkia :D Mun kropalle siis hitusen liian lyhyet yöunet jälleen kerran takana. Pikkusen potuttaa kun pienikin unien lyhentyminen vaikuttaa niin kamalasti. Mikko ajattelee mua aina lämmöllä niinä aamuina :D

Kohta lähdetään kaupunkiin meikäläisen isoveikan luokse istumaan iltaa ja huomenissa tulee lapsuudenystävä miehensä kanssa kylään! Jätte kiva! Tähän loppuun vielä jokuset elukka-aiheiset kuvat :)

Päivystäjät.


Miten niin tykkää elukoista??
Hassu-Hellu ja räksyttävät vahtipiskit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti