sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Vihdoinkin!Eilen oli pitkästä aikaa taas SE päivä, nimittäin keikkapäivä (Ilta, yö vai mikä se nyt paremmin olisi...)! Anne Mattila & Deja vu saapuivat Tampereelle nightclub Tähteen ja sinnehän toki tiemme kävi. Saavuttiin paikalle joskus yhdentoista jälkeen, ehkä jopa lähempänä puolta kahtatoista. Oltiin ennen keikkaa perinteisesti liikenteessä velipojan ja tämän naisystävän kanssa, joten järkkäri jäi kotiin päivystämään, ja ainoat kuvat illalta on kännykän tuotosta. Paikalla oli runsaasti tuttuja keikkakavereita, sekä tyttöjen äiti Tarja, ja pikkuveli Arttu. Oli todella hauska nähdä teitä kaikkia, törmäillään pian taas!

Edellinen keikka olikin pieni konsertti Annen kahvilassa, Itsenäisyyspäivän aattona. Siitäkin on jo kolmisen kuukautta, huhhuh! Annella on vaihtunut orkesteri sitten viime näkemän, aiemmin taustalla oli Mistral, nykyisin jo aiemmin mainitsemani Deja vu. Rumpali ja kitaristi olivat edelleen ne tutut ja turvalliset Kille ja Farmari, sekä eilen koskettimissa oli vielä poikkeuksellisesti Räyski. Bassoon on saapunut Killen veli, joka on soittanut aiemmin myös Annelin aikaisemmassa VIP-orkesterissa (Tainnut olla myös Anniinallakin taustalla, jos ihan tarkkoja ollaan :) ) . Lisäksi jengiin mukaan oli päässyt miksaaja, joka kulkee osalla keikoista mukana. Jäämme vielä mielenkiinnolla odottamaan, kuka koskettimiin lopulta sitten tuleekaan. Loistavasti homma kuitenkin hoitui. Hienosti hoitui myös kaksi uutta kappaletta ohjelmistossa, jotka tulevat olemaan Annen ensi syksynä ilmestyvällä levyllä. Matkalaukku sekä Kuivaa koivua, joka myös tulee ilmestymään sinkkuna radiosoittoon parin viikon päästä.


Matkalaukku kappaleesta välittyi eräänlainen todella hyvä energia, jota en nyt osaa tarkemmin valitettavasti kuvailla, se vaan tulee joskus lauluista, jotka toimivat erityisen hyvin. Melodiakin oli todella kaunis. Kuivaa koivua on kappale, jonka sanoja kannattaa kaikkien pitkässä parisuhteessa olevien funtsia. Vaikka pitkä suhde saattaa aikaa myötä muuttua "laimeampaan" suuntaan, ei se ruoho aidan toisella puolella ole sen vehreämpää. Kannattaa miettiä, painaako vaakakupissa enemmän se hetken räiskyvä huuma vaiko sitten se tuttu ja turvallinen arki, jossa välillä on alamäkiä, mutta myös niitä ihania ylämäkiä ja paljon kullanarvoisia muistoja.Ilta oli taattua Anne laatua, ja ennen lähtöä käytiin vielä vaihtamassa sanaa Annen kanssa, jonka jälkeen poistuttiin hyvillä mielin kortin ja halauksien kera.  Seuraava keikka olisikin sitten ensi kuussa Tanssikrouvissa :)

Sitten loppuun vielä pakolliset vaatekuvat eiliseltä:Kävin eilen päivällä myös vähän shoppailemassa Ideaparkissa, ja mukaan lähti mm. kuvissa näkyvä hamonen :) Oli kyllä aika kiva löyty H&M:ltä.

Tänään käytiin tätini miehen, "uusioiskäni" synttäreitä juhlistamassa, ja paikalla oli myös kummiötökkämme, jonka kanssa oltiin sitten sattumalta ihan samisvärisinä:


Oranssi on hyvä väri ;) Btw, toi mun oranssi riepunikin on eiliseltä Ideaparkin reissulta, H&M:ltä myöskin. Visioitiin pikkuneidin nimiäiskakkua, ja homma on enää toteuttamista vaille redi. Eli, kakkujuttuja tulossa siis lähiaikoina!

Mutta, tää akka poistuu nyt suihkuun, käytiin pelaamassa puoltoista tuntia sulkkista ystäväpariskunnan kanssa. Viimeinen puolituntia meni multa ja Mikolta (Erityisesti tosin meitsiltä) vähän penkin alle, kauheet nauruhepulit ja sähläämiset. Nauroin vaan vettä silmistä vuotaen aivan kaikelle, enkä osunu koko palloon enää lainkaan. Noh, sellaista se aina välillä on, syntymähumala, ei siinä auta mikään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti