keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Tunteita ja tuoksuja


Ähää! Yllätinkö yhtään?! Nyt ei mennytkään viikonlopulle saakka seuraava postaus, vaan päätin repästä keskellä viikkoa! Tunti aikaa lähtee kuntotanssiin, mutta ehkä mää ehdin tän raapustella ja kuvat fiksailla ;) Nyt oli kuitenkin turhaakin turhempi, mutta itselle poltteleva aihe kyseessä, nimittäin: Hajuvedet. Again. Mutta kun ne on NIIN kivoja. Sen kivuuden lisäksi sain tänään postikallelta tuomisia: Nordicfeelista tilaamani hajuvesi saapui! (JA saahan noista puteleista aika nättejä kuviakin aikaiseks!)Kyseessähän on tottakai Escadan tämän vuoden kausituoksu "Turquoise Summer". Ah, tässä viehättää jo ulkoisesti kaikki: Lempimerkkini, perhosia, päävärinä yksi lempiväreistäni... Ja tuotekuvauksessa oleva maininta "Vanilja". Aamen. Joskaan vanilja ei ole se pääasia, eikä suuresti erottuva elementti tässä tuoksussa. Kaikin puolin täydellinen hajuvesi kuitenkin. Kävin Stockmannilla etukäteen tätä nuuskuttelemassa ihan livenä, rakastuin ja pitkän aikaa jupisin, että tämä pitää hankkia, ja viime viikolla sitten pistin tämän tilaukseen. Taattua, makeaa Escada tyyliä!

Aivan mahtavaa! Kuten eräs hahmo, eräässä tv- ohjelmassa usein hoki ;) Oon pitkänlinjan Escada käyttäjä, mikä on täällä jo aiemminkin käynyt ilmi. Kertauksen vuoksi: Mun varastoista löytyy kaksi muutakin Escadan kausituoksua: Pacific Paradise (Kausituoksu 2006) ja Rockin Rio (Kausituoksu 2005, mutta myöhemmin uudelleen myyntiin tullut). Ensimmäinen Escadani oli näyteputkilo vuoden 2004 kausituoksusta "Island Kiss", ollessani 13- vuotias. Sen jälkeen myöhemmin bongasin kaupasta tuon Pasific Paradisen, eli silloin vuonna 2006, ja pyysin isältäni, että hänen käydessä laivalla, hän toisi minulle kyseisen tuoksun tuliaiseksi, laivalta kun halvemmalla sitä sai. Noh, isukki ei sitten silloin osannut tuoda oikeata tuoksua, vaan toi vahingossa edellisen vuoden kausituoksun Rockin Rion. Tämä vahinko-ostos jäi kuitenkin siitä hetkestä asti vakiokäyttööni, eli ei yhtään hullumpi vahinko ollut kyseessä ja myöhemmin ostin sitten myös sen alunperin iskältä "tilaamani" tuoksun. Eli, kohta 10 vuotta on nämä tuoksut palvelleet.Luonnollisesti, nykyään kaapissani olevat pullot eivät enää ole samat kuin silloin vajaat 10 vuotta sitten, vaan uusia on täytynyt hommata. Rockin Rioa saikin hankittua helpommin lisää, kun se tuli kauppoihin uudelleen myyntiin, mutta tuo Pasific Paradise aiheutti harmaita hiuksia, koska mun oli pakko saada sitä meidän häihin itselleni. Ensinnäkin siksi, että käytin sitä silloin, kun rupesimme Mikon kanssa seurustelemaan ja toisekseen, sen tuotekuvauksessa on mainittu "orkidea". Perhoskoirat -> Perhoset -> Hääteema -> Hääkukat -> Perhosorkideat. U know?  Heh, yksityiskohdat kunniaan ;) Tuskinpa kukaan muu tajusi edes orkideojen merkitystä meidän häissä :D Lopulta serkkuni tilasi sen mulle...Olikohan se nyt Amazonista vai mistä... Mutta vaikeamman kautta se oli kuitenkin tehtävä, mutta kun tarpeeksi uskoi hankkeeseen, se toteutui! :)

Säästösyistä päätin viime kesänä nämä tuoksut pistää vain kevät- ja kesätuoksuiksi. Talvella pääasiallisesti käytän näitä erilaisia vaniljatuoksuja:


Lisäksi hyllystä löytyy sekalainen seurakunta muitakin tuoksuja, joita on aina välillä piristävää käyttää, ettei turru näihin tiettyihin tuoksuihin. Jösses sentään mikä hajuvesipostaus tästä tulikin... :D

Laitetaan tähän loppuun nyt vielä ihan oikeetakin asiaa, piskiasiaa nääs. Kuten osa jo naamakirjasta varmasti lukikin, (ja kuten jo viime postauksessa mainostin) meidän jätkät kävi eläinlääkärissä maanantaina. Miki sai pelkästään rokotuksen, sekä krhm, sen berberin rauhasista tyhjennettiin tavarat pihalle, mutta Make sen sijaan joutuin kovempaan käsittelyyn: Rokotuksien lisäksi, sen purukalusto koluttiin läpi ja reppanalta napattiin kaksi etuhammasta veks.

Olin tosiaan huomannut, että toinen pois nypätyistä hampaista oli tummentunut ientä myöten ja soittelin heti eläinlääkärille ja varailin ajan. Lääkäri maanantaina totesikin sitten, että tummuneen hampaan viereinen hammas heiluu, joten kumpikin täytyi ottaa pois. Muuten Maken suu oli kuulemma hyvässä kunnossa, pikkuisen oli hammaskiveä, muttei mitenkään hälyttävästi. Nyt meidän kielihirviö sitten tunkee kielenpäänsä koko ajan tuosta rakosesta esille...Höpsön näköinen rehveli <3 Hyvä kuitenkin, että saatiin hoidettua suukku kuntoon, olisi vaan mielenkiintoista tietää mikä tuon hampaan mädäntymisen ja toisen heilumaan alkamisen aiheutti... Pikkukoirien jalostus? Tiedä häntä, pääasia kuitenkin, että nyt homma on ok :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti