sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Böö!

Hellurei! Taas kerran viikko on kipittänyt jo sunnuntaihin, nouu! Justhan tää viikonloppukin vasta alkoi...

Että näin meillä :D 


Mainittakkoon heti alkuunsa, tärkeänä uutisena, että tämä kauan odotettu, toinen pieni kummityttömme saapui eilen maailmaan! :) En malta oottaa, että pääsee näkemään pikkusen ensimmäistä kertaa ihan "livenä". Tää on kyllä nyt semmoinen tulevaisuuden toivoa täynnä oleva kevät, ei voi muuta sanoa. Yleensä kevät on mulle tosi huonoa aikaa, joten on äärettömän tervetullutta tämmöinen vaihtelu :)

Ulkonakin on nyt niin unelma keli, että mieli on kaikin puolin hyvä just nyt (Ellei tota maanantain hiljaa lähemmäksi hiipivää olemusta lasketa). Oli aika siistiä, kun pärjäsi pelkällä villatakilla ulkona, kun käytiin poikkeamassa Mikon vanhempien luona. Ulkotakki sai jäädä venaileen naulakkoon seuraavaa käyttökertaansa, joka todennäköisesti on ikävä kyllä heti huomenna aamulla, töihin mennessä :D

Eilen oli muutenkin kaikinpuolin juhlava päivä, sillä:

- Käytiin päivällä kummipoikani 5 v. synttäreillä. Saapuessamme kummipoikani kotipihaan, huomasin, että meillä oli salamatkustaja kyydissä, nimittäin Audimörkö! Hui!

- Oli meidän Tauno paapparaisen 4 v. synttärit. Saa olla todella ylpeä meidän gerbiilivanhuksesta, se on jo hyvä ikä tommoselle pikku hiirulaiselle <3 Vaikkei se vielä ennätys olekaan, saa silti olla todella tyytyväinen ja iloinen, kun Tauskimaus jaksaa vielä terraariossaan touhuilla :)Eilen illalla piipahdettiin Tampereelle  (yllättäen)  haukkaamaan evästä. Mentiin tuttuun tapaan isoveljeni ja tämän naisystävän kanssa syömään, ja eilen oli vuorossa Intilainen ravintola, Nanda Devi. Intialaisessa ravintolassa ei ole usein tullut käytyä, yhden ainoan kerran, ja sekin oli jokunen vuosi sitten ollessamme Skotlannissa, Edinburghissa. Itse tilasin itselleni Kashmeeri Tikka nimisen annoksen, joka oli siis tandorikanaa, jogurtissa, juustossa ja tandorimausteissa marinoitua kanaa kermaisessa kastikkeessa. Oheen tuli luonnollisesti riisiä, sekä kaveriksi tilattiin vielä Lasuun Naan, eli valkosipulilla maustettua naan- leipää. Ruoka oli todella hyvää, vaikkakin tyystin erilaista, kuin mitä normaalisti on tottunut syömään. Ainoa asia, mikä hommassa tökki, oli runsas korianterin käyttö. Korianteri ei todellakaan lukeudu meikäläisen lemppari yrtteihin, joten siitä piikkiriikkinen miinus, mutta toisaalta, se kuuluu tämän tyyppiseen ruokaan.
Tilasin oman annokseni keskivahvana, mutta meikäläisen suuhun se oli yhtäkuin mieto, että ensi kerralla, Intialaiseen poiketessa, täytynee ottaa sitten se tulinen vaihtoehto. Voin kertoa, että sen reissun jälkeen olin aivan varma, että mahani ratkeaa liitoksistaan...En muista, koska olisin itseni niin täyteen mätännyt. Sama ongelma oli myös seurueemme muilla jäsenillä, eikä jälkiruoka tullut kysymykseenkään :D Etäisesti ollut tämänkin päivää semmoine olo, että syöminen ei tunnu ihan välttämättömältä hommalta :D No, välillä näinkin päin!Semmoisilla kuulumisilla mennään seuraavaan viikkoon, meitsi rupee nyt väsäileen Ifolor kuvakirjoja! Tack och adjöööö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti