sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Uupu tästkä

Niin just, semmonen mää tällä hetkellä oon, mutta tavattoman ilonen :) Tää päivä meinaan vietettiin serkun lapsen kanssa Funparkissa, ja sinkoilin 4- vuotiaan pojan perässä joka paikkaan, ihan oman innostukseni johdosta toki siis ;)  Vaikkei meikäläisellä tämän enempää ikää olekkaan (Tänä vuonna 24 mittarissa, aaaapuva!), niin ei sitä silti ihan samalla tavalla enää jaksa remuta kun silloin alle 10 vuotiaana ;) Mutta vaikka virta just nyt onkin alhaisella tasolla, oli todella hauskaa! Kyllä sen kotimatkalla huomasi, että minijätkäkään ei enään niin puhelias ollut, kuin menomatkalla ja silmät lupsui väkisin, vaikka hän kovasti vakuuttelikin, ettei häntä väsytä ;)

Että siitä moinen otsikko tällä kertaa. Mulla meinaa iskee aina paniikki päälle kun koitan keksiä otsikkoa, niitä on niin hemmetin vaikee keksiä ;)

Tää viikko on rullaillut vanhaan totuttuun tapaan, töissä, maanantaina enkuntunti, tiistaina sulkkis, keskiviikkona kuntotanssi, torstaina isovanhempien moikkailua, perjantaina jouten oloa.... Melkein tuntuu turhalta edes jokakerta nämä samat kuulumiset tänne kirjoitella, juurikaan kun mitään uutta ja ihmeellistä ei ole tapahtunut :D

Eilen käytiin Mikon ja velipojan kanssa syömässä taas vaihteeksi Thai & Laosissa, ja vedin naamariini jälleen papaijasalaatin (kaverina riisiä ja neljä kanansiipeä ;) )

En voi suositella tätä annosta ihmisille, jotka eivät ole tottuneet tuliseen ruokaan, mutta jos chilinpopsijan vikaa on, niin sitten antaa mennä vaan! Maku on älyttömän herkullinen, tota lientä mikä salaatin mukana tulee, voisin juoda ihan tommosenaan vain, ellei se olisi niin pahuksen tulista ;)

Velipoika puolestaan vetäisi meikäläisen vakioannoksen, punainencurry kanaa. Tää on paljon miedompi annos jo, että tällä kyllä kärsii aloittaa, jos ei ihan  hirveesti tulista ruokaa ole syönyt. Yleensä kyllä meitsin veli on se sekopää, joka vetää kaikkein tulisimman mahdollisen setin huiviinsa, mutta eilen kävi näin :D Jälkkäriksi oli tokkiinsa pakko saada friteerattua banaania ja jäätelöä.


Ja eilisen pakolliset vaatekuvat oli siinä...

Tässä kovasti koittaa nyt ottaa ilon irti viikonlopun viimeisistä hetkistä, ja valmistautua henkisesti seuraavan viikon koitoksiin, huomenna on jätkillä eläinlääkärikeikka, ja sekin alkaa mua jo pahemman kerran jännittään... Miki nyt saa vain rokotuksen, mutta Maken purukalusto kolutaan läpi, ja reppana joudutaan rauhoittamaan toimenpiteen ajaksi, enkä tykkää yhtään, mutta pakko mikä pakko. Sen ylä-etuleego on tummentunut yhtäkkisesti, joten tottahan se täytyy hoitaa, ja samalla sitten eläinlääkäri käy suun muutenkin läpi.

 Vielä menee pari viikkoa, että pitkästä aikaa pääsee taas keikallekkin, nimittäin Annen keikalle Tampereelle, Tähteen. Huikeeta! Mutta, se on ikävä kyllä sitten vasta tosiaan 21.3.... Noo, hyvää kannattaa odottaa!

Hei, olis kauheen kiva, jos jaksaisitte heitellä jotakin ideoita tänne blogin aiheiksi! Oon juuttunut tähän yhteen kuoppaan kirjoitusten suhteen, enkä millään meinaa päästä ominavuin kipuamaan ylös sieltä :( Auttakaa naista hädässä, jookosta kookosta? :)

2 kommenttia:

  1. Mistä tuo ihana beigenvärinen pitsiliehukepaita on? :) Menisin nyt kauppaan ostamaan sen, jos tietäisin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos kommentista! <3 Oon ostanut ton paidan Edinburghista vuonna 2012, enkä edes liikkeen nimeä muista, joten todennäkösyys sille, että vastaava löytyisi suomesta nyt, on ikävä kyllä äärimmäisen pieni :( Toivottavasti jokin vastaava löytyisi kuitenkin! :)

      Poista