sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uudet kujeet


Blogi vuosi 2015 starttas ny! Tai oikeestaan, se starttas tarkalleen eilen: Tein sisarblogin tälle pääblogille! Blogin ideana on toimia ns. parempien valokuvien galleriana. Oon pitkän aikaa tuskaillut tämän blogin kanssa sitä, että osasta postauksista meinaa tulla tuhottoman pitkiä, runsaan kuvamäärän vuoksi, joten postauksien kuvista on ollut pakko karsia. Tietenkään tuohon uuteen blogiin ei rupea ilmestymään meikäläisen turpavärkin kuvia, vaan sinne tulee niitä oikeesti onnistuneita ja fiksuja kuvia suosikki kuvauskohteistani, eli luonnosta, elukoista...yms. tiedätte kyllä ;)Uusi blogi ei luonnollisesti päivity yhtä usein, kuin tämä Oon juurillain blogi,  koska niitä parempia kuvia ei tule yhtä tiivistä tahtia, kuin normaali settiä. Uuteen blogiin pääset TÄSTÄ kuten myös tämän blogin bannerin alla olevien sivulinkkien kohdan "Valokuvablogi" kautta. Toivottavasti jaksat käydä vierailemassa sielläkin, edes silloin tällöin :) Mietin tässä itsekseni, että pitäisikö tehdä rinnalle myös leivontablogi, niinkuin mulla aikanaan olikin, mutta sittemmin poistin sen. Se, että teenkö sen, ja koska se mahdollisesti tapahtuu, on sitten eri asia. Nyt mennään kuitenkin tämän ja valokuva blogin kanssa, tämän blogin kuitenkin pysyessä pää blogina, kuten jo aiemmin totesinkin :)

Ja hei, kun näissä ylläpitoasioissa pyöritään, varmistetaan, että ovathan kaikki kynnelle kykenevät käyneet tykkäämästä blogin facebook-sivusta? :D Sieltä löytyy myös leipomisgalleria tällä erää! Jaaaa, sitten muihin uutisaiheisiin.

Joita nyt ei oikestaan ole, ainakaan mitään kovin merkittävää, tottakai tässä tulee vuoden eka vaatekuvat. Ostin Löytötavaratalosta tommosen ihkun värisen neulepaidan! (Mulla alkaa muuten viikon päästä vakiduunit, onneksi jo yksi viikko takana kyseisessä paikassa, niin ei tarvii niin kamalan paljoa jännittää tällä kerralla kun menee, vaikka jännittämään se tulee joka tapauksessa ihan hitosti, kyllähän mä itseni tunnen ;) )


Me oltiin vuodenvaihden aivan rauhassa kotosalla, aluksi meinattiin lähteä Tampereella pyörähtämään, mutta päätettiin sitten kuitenkin laiskoina jäädä kotiin. Se sinällään oli erittäin hyvä ratkaisu hyvä ratkaisu, koska ensimmäistä kertaa ikinä, Mikiä pisti raketit tutisuttamaan. Ei mitään maata mullistavaa, mutta kuitenkin se sai pelko-oireita. Reppana. Makea sen sijaan raketit ei hetkauttanut, päin vastoin, me pitkän aikaa katseltiin sen kanssa ikkunassa kun tästä läheltä ammuttiin raketteja. Se oli kirsu ihan kiinni ikkunassa koko ajan, erittäin tyytyväisenä. Että semmoinen uusivuosi meillä :)

Vuoden ensimmäinen kakku toimitettiin tänään kohteeseen: Tein serkkuni pojalle 1- vuotis synttärikakun. Toiveena oli Angry Birds teema. Ehdotettiin joko punaista lintua tai possua, ja valitsin possun, koska periaatteeni on ,etten tee kahta kertaa samanlaista kakkua. Koska edelleenkään en kakkuja tee rahan tms. vuoksi, vaan siksi, että pääsen toteuttamaan ideoitani. 


Rehellisesti sanottuna, tämä kakku oli ehkäpä mun kotileipuriuran onnistunein, ainakin ulkonäöllisesti. Mausta en voi varmaksi sanoa, koskan en itse ollut syömässä, meidän täytyi kiiruhtaa toisiin juhliin. Täytteenä kuitenkin oli kinuskivaahtoa ja vadelmia. Simppeliä ja hyvää. 

Tähän loppuun sain jonkun tunteenpurkauksen, ja haluan vuolaasti kiittää kaikkia ihmisä, jotka olitte osallisena mun viime vuodessani. Vuosi oli kaikin puolin ihana ja hauska. Paljon sain viettää aika rakkaiden ihmisten parissa ja naurettua tuli enemmän kuin vuosiin (Ja mun mittapuulla se on PALJON). Näin itse diagnosoituna, useamman vuoden vaivannut sairastelu tuntui päättyvän viime vuoteen (Enkä nyt puhu kaulavaivastani), ja toivon, että se pysyykin vastaisuudessa poissa. En kaipaa sitä elämääni enää ollenkaan. Mulla on hienoja ystäviä ja sukulaisia ympärillä, mulla on ihana mies ja lemmikit, oma koti, vakityö...Oon todella onnellinen nyt, ainakin seuraavaan angstiin saakka ;) Todennäköisesti jo ensi viikolla vedän nokareen nenään jostain asiasta, mutta silloinkin pitäisi taas muistaa, että pääosin kaikki on todella hyvin. Ei mulla muuta, kiitos ja hei ihanuudet <3 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti