keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Viimeistä viedäänNo nyt alkaa se vuosi 2014 olla kokolailla paketissa. Jos rehellisesti sanon, tää vuosi on ollu yks mun elämäni parhaimmista. Ja uskokaa pois, mä en tota joka vuosi tavan vuoksi sano, vaan tarkoitan sitä oikeesti. Niin vaan seki on kohta ohi. Voi vaan rukoilla, että ens vuosi ois samaa luokkaa :)Mutta mites tää 2014 Joulu suju? Meillä ainakin hyvin, mitä nyt aika kiireisissä merkeissä. Me mentiin aattona aamupäivällä Mikon porukoiden luokse riisipuurolle ja siellä vietettiin päivää siihen asti, että Mikko pääsi leikkimään joulupukkia (Ystäväpariskunnan lapsille nääs). Itsehän en paikalla luonnollisesti ollut, mutta kuuleman perusteella homma meni ihan putkeen! Mitä nyt pukin rillit tais hajota ja jäädä partaan kiinni :D  Pukkikeikan jälkeen suunnattiin kotio, jonne myös veljeni naisystävänsä kera pian sitten rantautui. Sitten oli vuorossa se mitä odotan aina koko vuoden: JOULURUOKA! Mitäs teillä muuten kuuluu jouluna pöytään? Meillä oli perus porkkana-, pernuna-, ja lanttuloorat, rosolli sooseineen, kinkku + liemi, lipeäkalaa, loimulohta, italiansalaattia, meitsin omin pikku kätösin leipomaa joululimppua... Ja...Unohdinkohan jotain? Haa, jälkiruoaksi olin tehnyt suklaa-glögikakkua. Arvatkaapa huviksenne kuka ruokailun jälkeen makas sohvalla järkyttävää mahakipua potien...No, pitääkö sitä olla tämmönen possu!? ;)

Joulupukki muisti mua tarotkorteilla, eiköhän oteta selville, mitä ens vuos tuo tullessaan ;)
Oi kuusipuu...
Joulupäivänä lähdettiin aikasteen liikeelle ja vietiin piskit tädilleni hoitoon. Pienten kommellusten jälkeen päästiin lähtemään varsinaiseen määränpäähämme, Päijät-Hämeen suuntaan, toisen isoveljeni luokse. Siellä syötiin myöskin mahat täyteen herkullista jouluruokaa ja katseltiin, kun lapset tuhersivat tuoreiden joululahjojensa kanssa :) Siinä alkuillasta otettiin suunnaksi taas Pirkanmaa ja mentiin tädilleni istuskelemaan iltaa, samalla kun jätkiä haettiin kotio. Tapaninpäivänä me vaan oltiin perse homeessa kotona, meikäläinen lähinnä tossa sohvalla löhöten, telkkarin ääressä ja syötiin, syötiin ja syötiin. Joulu mun makuuni!

Tähän loppuun vois vetästä samanmoisen yhteenvedon keikoista yms. mitä tein viime vuodestakin, vaikka niiden saldo on aika vähäinen tänä vuonna:

Annen keikkoja oli 6 kpl, Annelin keikkoja 2 kpl (Wtf, miten mun on tota ihan mahdoton uskoa, onko mulla joku jääny kirjaamatta :O ) ja 1 Anniinan keikka. Sen lisäksi tuli nähtyä Aikakone ja Jenni Vartiainen, sekä yksi burleski esitys. Tänä vuonna tää tämmöinen "keikkaelämä" koki jonkun mystisen romahduksen, meinaan vuonna 2013, heinäkuussa kun rupesin tänne blogiin kirjaamaan noita keikkoja, niin pelkästään loppuvuonna oli jo 5 Annen keikkaa, 2 Annelin ja 1 Anniinan ja 2 burleskia, puhumattakaan alkuvuoden keikoista... Noh ny sit, täytyy vuonna 2015 ryhdistäytyä asian tiimoilta. 

Muita tän vuoden kivoja kohokohtia oli Kreikan matka, Tallinnanmatka, hääpäiväreissu Flamingoon, Ulvilan mökkireissu, pikkuserkun häät, runsaat kakkukuviot, vakityöpaikan löytyminen ja ennen kaikkea: Ollaan runsaasti vietetty aikaa rakkaiden ihmisten kanssa. Tottakai vuoteen myös harmistusta mahtui, mainittakoon nyt vaikka tää kaulavaivamysteeri, ja pari muutakin terveyteen liittyvää seikkaa sekä eräskin kamerakuvio, joka muuten edelleen odottelee tuomiota.... >:(  Eiköhän sekin selvinne vuoden 2015 aikana. Hope so! :D

Mutta hei, mää poistun tästä nyt lallattelemaan uusien karaokevehkeiden kanssa. Tai sitten poistun katsomaan Supernaturalia.... Tai sitten vaan meen tukkiin verisuoniani: Ostettiin tänään Lielahden Kodin1 loppuunmyynnistä mini friteerauskeitin. Joo morjens!

ONNEKASTA JA RIEMUKASTA UUTTAVUOTTA 2015!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti