lauantai 17. tammikuuta 2015

Se tyypillinen sekametelisoppa


Mitä tykkäätte aloituskuvasta? Nää puu-ukko ja -akka on ystäväni E:n tekeleitä (Joululahja meille), ja nyt ne päivystävät meidän olkkarin liikennettä. Eikös ookki aika sööppikset? :) Täällä vietellään lokoisaa lauantai-iltaa, blogaten ja samalla Kingiä katsellen. On muuten hyvä ohjelma! Suosittelen kaikille :D Meihin uppoo kun häkä tämmönen huumori, mitä Kingin kööri tekee.

Tässä ois nyt ensimmäinen työviikko takana päin, ja hengissä selvittiin siitä mainiosti :) Perjantaina rupes oleen pientä käryä päivän kulusta, että ehkä ne taidot tästä pikku hiljaa edistyy! Vaadin iteltäni välillä vaan aivan ultimaattisia suorituksia, ja oon joutunut tässä pääkoppaani toppuuttelemaan, etten pety itteeni, jos nyt parin ekan päivän jälkeen en osaa tehdä vielä kaikkea mitä tulevaisuudessa vaaditaan. Pelkään vaan aiheuttavani muille pettymyksiä, jos en täytä heti odotuksia, vaikka kukaan ei antaisi niin ymmärtääkään. Kuitenkin kaikista hankaluuksista yleensä selviää huumorin avulla, joten sillä mennään ;)

Eilen käytiin serkkuni luona pelailemassa lautapelejä, joihin me ollaan aivan hulluna! Että, jotta, koska, kun ja niin ees päin, jos jonkun lautapelihammasta kolottaa, meille ootte tervetulleita pelailemaan! ;) Eilen oli vuorossa Activity ja Otsapokka. Ihan hillittömän hauskat pelit. Jälkimmäiseen pystyi osallistumaan myös serkkuni kohta neljä vuotias lapsukainenkin :)

Tänään käytiin kaupoilla, mm. Ideaparkissa, ja poikettiin Pentikin myymälään. josta mukaan lähti Saaga- sarjan servettiteline sekä kaitaliina entiseen keittiön- ja nykyiseen olkkarinpöytään. Lisäksi täyty käydä pakollinen Ikea-reissu suorittamassa: Tarvittiin täydennystä tuikkuvarastoihin :D Normaalien vaniljatuoksutuikkujen lisäksi ostettiin hieman isomman kokoisia tuikkuja, Ikeasta ostettuihin Blomster - kynttilänjalkoihin (Tekstin toisiksi ylimmäisessä kuvassa, stereoiden vieressä). Etsittiin useammistakin kaupoista, mutta tollasia isoja tuikkuja ei löytynyt mistään muualta kuin Ikeasta!? Vai eikö me vaan osattu ottaa silmää käteen...? :D


Kuten huomaatte, innostuin tänään kuvailemaan taas kaikkia yksityiskohtia, kun kerrankin toi luonnonvalo erehtyi kirkastumaan jopa vartin ajaksi! Ai että, mää odotan helmi-maaliskuun kirpsakoita, kelejä, jolloin hanget on parhaimmillaan ja ne kimaltavat pakkasen ja auringon ansiosta kuin timangit. Heti kun ensimmäinen em. määritelmän mukainen keli osuu kohdalle (Viikonloppuna siiiiis), niin piskit mukaan ja pellolle tai jäälle kuvailemaan niiden riehumista. Saa todella kivoja kuvia. Viime talvena ei taidettu kertaakaan käydä jäällä, koska mun muistaakseni me jännäiltiin jäiden kestävyyttä, vaikka siellä muitakin silloin tallusteli. Sitä edeltävänä talvena sen sijaan käytiin useampaan otteeseen jäällä ja saatiin muutama uusi koirakaveri :)

Kuten kuvista näkyy, meillä on joulu riisuttu jo täysin pois, ja tavanomainen ruskea värimaailma on hyökännyt takaisin olkkariin. Keittiössä tottakai normaali punainen linja jatkuu. Parvekkeella on vielä ulkovalot käytössä, niitä ei oo kiirus ottaa pois, koska ne kuitenkin valaisee kivasti, eivätkä ne oo liian jouluiset :)En oo tainnut muistaa täällä hehkuttaakkaan (Vai hehkutinko sittenkin? No kuvaa ei ainakaan ole vielä!) : Meillä on työhuoneessa uusi lipasto. Senkki. Piironki. Mikä se nyt onkaan. Haettiin Sotkasta joulun jälkeen alennuksesta. Pitkään ollaan kärsitty tilanpuutteesta, ja tämä auttoi ainakin hetkellisesti asiaa :D Jos jotakuta kiinnostaa, niin vertailun vuoksi TÄSSÄ on vanha systeemi. Täytyis vielä kyllä keittiöön saada lisää säilytystilaa taiottua, on meinaa kaapit sitten aivan ääriään myöten täynnä tavaroita. Toi leipomisharrastus vähän verottaa tilaa, jota alun alkaenkin on ollut ihan liian vähän.
Jotta tää teksti ois varmasti mahdollisimman epäjodonmukainen hypätään taas seuraavaan juttuun: Joku aika sitten laitoin Facebookissa, henkilökohtaisessa profiilissani arvoituksen, jossa pyysin ihmisiä arvailemaan, mitä arvoituksen kuvassa oikein oli (Kyseessä ei siis ole ylläoleva kuva). Arvailuja tuli vaikka kuinka paljon, mutta lopulta yksi osasi veikata oikein: Purkissa oli jotakin kirstallia. No, siellä kerroinkin sitten homman nimen: Kasvatin itse kristallia, Heurekasta ostetun kristallinkasvatussetin avulla ja tässä yllä ois nyt lopputulos, oma pikkuinen kristalli :D Hiukan ton kristallijutun toteutuksessa kesti, ostin sen meinaan meidän "häämatkalta", eli kesällä 2013 heti meidän häiden jälkeen. Puolustaudun sillä, että ohjeet oli enkuksi, enkä silloin jostain syystä millään pystynyt niitä ymmärtämään :D Nyt on tapahtunut jokin mystinen ahaa- elämys ja osasin tulkita ohjeet! Jeejee! Semmosta kristallipolitiikkaa.

Jees, semmosta peliä, niin kuin eräs herra tuppaa sanoa, varsinkin puhelimessa varsin usein. Toivottavasti taas joku jaksoi lukea homman loppuun asti :) Nykyään, kun mulle ei ole enää tota pikavalintanappia "Luin", on tää bloggaamisen innostavuus ollut pitkälti blogin facebooksivun ansiota, tykkäyksiä kun on 117, mistä oon todellä yllättynyt, mutta vain positiivisessä mielessä, joten kiitos teille! Tiedän, että täällä käy myös niitä lukijoita, jotka eivät ole tykänneet ko. facebooksivusta, tai eivät ole laisinkaan naamakirjan kirjoilla, ja olisikin kiva jos joskus laittaisitte jotain pientä kommenttia tänne, että olette lukaisseet :) Eikä missään nimessä ole taas tarkoitus marista, olen jokaisesta lukijasta äärimmäisen kiitollinen, vaikka kommenttia ei tulisikaan! :)

Tähän loppuun kuitenkin yksi kuva vielä, ja varoitan, että se saattaa tälläin yhtäkkisesti hypätä aika pelottavasti silmille. Lähestulkoon kirjaimellisesti. Kuten aiemmin totesinkin, innostuin tänään kuvailemaan kaikkea ja vieläpä macro-objektiivilla, joten, täytyihän omasta öögastakin ottaa fotoa. JA, koska jostain syystä todella usein ihmisten kanssa tulee aiheeksi mun silmien väri, joka on aika hämäävä kauempaa katottuna, väritys näyttää vaihtelevan ruskeista-vihreisiin ja jopa keltaisiin, niin tässä nyt ainakin se väritys tulee selkeesti esille ;) Silmäkammoiset eivät sitten katso (Vai voiko semmossiakin olla?) :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti