maanantai 26. elokuuta 2013

Vielä on kesää jäljellä...

Omin pikku kätösin tehty kesäkassi.

Tällä kertaa käytettiin jo hivenen kulunutta otsikkoa, mutta se sopi tämän kertaiseen, kuin nappi takkiin! 
Eilistä, ihanan kesäistä päivää, oltiin viettämässä Mikon enon luona. Kuvituksesta vastasi jälleen uskollinen, puoli rämä Samsung Galaxy S2!


Samaisessa paikassa elelee myös perhoskoira Tipsu. Aluksi Miki ja Make oli turhan innokkaita tutustumaan, niin, että toinen vähän säikkyi. Poitsut otti pian opiksi ja loppu päivä sujuikin ihan hyvin, vaikka Tipsu viihtyikin enemmän omissa oloissaan. Ainakin perhoset sai taas vapaana kirmata (tai löhötä ja syödä heinää) mielin määrin :)

Mutta voi jestas sentään, miten isoilta roikaleilta meidän perhoset näyttää Tipsun rinnalla. Tottakai kokoeroon vaikuttaa sekin, että Tipsu on narttu, mutta ikävä kyllä, noiden jätkien ylipainon huomas vielä selkeemmin...Nyt onneksi on paino pysyny sinällään kurissa, ettei ainakaan ole noussut, muttei sitä positiivistakaan kehitystä ole tapahtunut. *Itkupotkuraivarit*


Mikiä ei saa kylä pysymään paikoillaan, vaan sen on päästävä leikkimään koko ajan. Voiko koirilla olla ylivilkkautta? Vai onko se vain normaali perhoskoira? Ja Make sitten epänormaali? :D Sekin leikkii kyllä, mutta ei niin jatkuvasti ja vauhdilla kuin Miki. Make nauttii ruohikossa kellimisestä ja nurkkien nuuskimisesta.Illalla kotimatkalla jäimme vielä hetkeksi Mikon vanhempien luokse kahvittelemaan ja päivälle saatiin vielä toinen koirakamutski. Pomerian nimeltä Mango :)


Ja tähän loppuun vielä tulevan syksyn tukka-lookin esittely. Joka syksyinen traditio on leikata otsatukka. Harjoittelen tässäsamalla huulipunan käyttöä, ei meinaan ole aiemmin kuulunu kyseinen tavara mun meikkipussiini. Lisäksi päällä on, hiljattain tilattu, sifonkipaita by H&M, jollaisia tuntuu kaikilla olevan. Toi on ihanan rento vaihtoehto, voi olla vaan murehtimatta mahamakkaroista :D Ja se ois MUIKKU. (Noi valokuvakehykset odottelee edelleen kuviaan, ja tulostin musteitaan...)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti