sunnuntai 18. elokuuta 2013

Pohdintoja

Kääk! Tää on niin mua! Blogi on hädin tuskin kaksi kuukautta ollut pystyssä, ja nyt on jo liuta parannus muokkauksia mielessä. Ei siinä, hyvähän se on kehittyä koko ajan, mutta kun se menee mulla aina överiksi. Edellisessä postauksessa kyselin kuvien koosta. Päädyin siihen, että teen isoilla kuvilla tästä eteenpäin. Sain pari mielipidettä kuulla asiasta ;)
Aluksi ajattelin muuttavani kaikki vanhatkin kuvat isoiksi ja aloitinkin suurentamisen...Kunnes ajattelin, että ei, ei se toimikkaan ihan niin kaikissa. Sitten kuitenkin päädyin osan muuttamaan...Argh, inhoan tätä kun mieli vaihtuu ja mikään ei sen jälkeen tunnu enään hyvältä. Näinkin pienessä asiassa. Sama juttu muussa arkielämässä, pienet asiat saavat turhan suuret mittasuhteet. 
Nyt kuitenkin kuvat jäävät näin, miten ne juuri säädin ja tulevaisuudessa ne tulevat kaikki isoina. Tämä on lähinnä tämmöistä itsensä vakuuttelemista ja pähkäilyä, ei niinkään ehkä teitä kiinnostavaa. No miksi sitten pitää kirjoittaa ja julkaista tämmöstä?? Emmä tiä! Tuntuu, että kaikkeen pitää aina antaa joku selitys. Nyt korvissa rupee surisemaan tää kuva-aihe.

Muita muutoksia? Hmm. Tätä blogia pystyttäessä ajattelin pitäväni tämän "sivuttomana", eli ei olisi blogin omia, sisäisiä lisäsivuja. Nyt siinäkin se mieli sitten tuntuu muuttuvan. Jos kuitenkin laittaisin itsestäni jonkun pienen esittelyn? Ja josko elukoista omansa? Ehkäpä vielä jokin tapahtumakalenterin kaltainen..? Eipäsjoopas. Esittely itsestäni ja elukoista oli jo edellisessä blogissa. Nyt esittelyt toteutuisivat kenties eri tyylisesti, kiinnostavammalla tavalla? 
Sitten se tapahtumakalenteri. Yllättävän monissa blogeissa olen huomannu, että ihmiset kirjoittelevat ylös julkisia tapahtumia, joissa kenties käyvät. Semmoista tekisi mieli myös itsekin. Se kuitenkin on kaksipiippuinen asia. 

(Mulla tuntuu olevan kyllä tavattoman mielenkiintoinen elämä, kun täytyy näin paljon blogin ylläpitoa pähkäillä ;))

Sitten tämä sivun gadgettien asettelu. En löydä millään mieluista järjestystä tähän! Buu! Nyt sain koodailtua jotenkin mystisesti, omalla, oudolla tyylilläni Bloglovinin ja Blogilistan kuvakkeet omanlaisiksi :D No se on kiva, että ne onnistu, mutta jotenkin ne ei istu tänne. Siksi täytyis kaikkia juttuja tästä fiksailla...Voivoi.

Tunnistaako kukaan itsestään edes piiiiiikkkiriiikkisen samanlaisia piirteitä? En suostu uskomaan, että olisin ainoa tämmöinen juupaseipäs-mikääneiolehyvin-hössö! :D Tämän jupinan jälkeen voisin kertailla viime päivien kuulumisia. Uusia kuvia (jotka olisivat hyviä), ei tekstin kaveriksi juuri ole laittaa.

Viime maanantaina siis kotiuduimme Itä-Suomen visiitiltämme. Tiistaina kävimme mopoilemassa Hämeenkyrön suunnalla Mikon serkun ja tämän avokin kanssa :) Alkumatka meni hyvin, mutta puolenvälin jälkeen alkoi sade ropista niskaan. Vähän jänskätti kyllä siinä kohtaa, mutta hyvinpä selvittiin kotio.

Keskiviikkopäivä kului erinäisiä asioita hoidellessa ja illalla lähdin ystäväni kanssa, hänen perheensä kesämökille. Aivan ihana paikka, ei voi muuta sanoa :) Saunottiin, pelailtiin ja ennen kaikkea syötiin. Oli pikkuisen turvoksissa maha siitä mättö määrästä :D Torstaina iltapäivästä sitten kotiuduimme.  Torstai iltana lähdettiin Mikon kanssa vielä mummolassani käymään.

Perjantai ilta meni Mikon auton jarrupalojen parissa ja saunoessa Mikon vanhempien luona. Mä oon kyllä semmonen ihminen, että saunoisin mielelläni vaikka joka päivä. Ehkä sitten, kun on se omakotitalo joskus...:) 

Eilen, lauantaina käytiin tuhlaamaan miljoonia ruokakauppaan. Innostuin todenteolla uusien ruokalajien kokeilusta ja nyt on ruokaa kevyesti pariksi viikoksi. Ja hei, aika terveellistäkin vielä! 
Eilen illalla, lähdimme ystäväni kanssa Teerenpeli Teaseen. Tapahtuman facebook sivuilla sen kuvaillaan olevan kuukausittainen burleskiklubi tampereen sydämessä. Oltiin ensimmäistä kertaa kyseisessä illanvietossa mukana. Mukana burleskiesiintyjien lisäksi oli taikuri & mentalisti Jose Ahonen ja Velikullat- bändi.

Vaikutuin niin, että tulevaisuudessa aivan varmasti menen uudelleenkin. Tänä vuonna on vielä kolme Teerenpeli Teasea tiedossa. Syys-, Marras-, ja Joulukuussa. 
Esiintyjät olivat huippuja, mutta omalta osaltaan fiilistä nosti se, että suurin osa ihmisistä oli rohkeasti pukeutunut hieman näyttävämmin. Tuntui kotoisalta, ikään kuin olisi ollut omiensa parissa ;) Itsehän olin liikenteessä kellomekossa. Kellomekkoni tekijä, Olivia Rouge oli myöskin yksi esiintyjistä eilen. Muita burleskiesiintyjiä olivat Pepper Sparkles, Miss Acrolicious sekä Dahlia DarkStorm.


Hei, jos haluat tilata itsellesikin kellomekon, menehän tsekkaamaan OliviaRougen verkkokauppa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti