torstai 22. elokuuta 2013

Siivouksen jälkeen...


Joo, kuvaus lähti JÄLLEEN  kerran lapasesta. Siivouksen jälkeen on aina niin hyvä fiilis olla kotona. Joissakin blogeissa on näiden nukkekotimaisten kuvien moitittu olevan paremman ihmisen leikkimistä tai sanottu antavan valheellisen kuvan arjesta, kun on liian siististi kaikki. Vaaditaan kuvia rosoisesta arjesta.

 Itse en koe omalla kohdallani sen olevan kumpaakaan, ja hipstereiden moitteidenkin uhalla haluan jakaa näitä sisustuskuvia. Olen vain iloinen siitä, mitä olen itse saanut aikaiseksi ja haluan jaksaa sen teille. Se ei ole esittämistä, kehuskelua tms. Puhdasta iloa vain. Eiköhän kaikki tiedä ilman blogikuviakin, minkä näköistä kotona perusarkena on, JOKAISELLA on, silloin kun on edellisen kerran siivottu pari viikkoa sitten.

Yksi syy miksi tykkään laittaa kuvia kodistamme nettiin, on se, ettei meillä käy tarpeeksi vieraita! ETTÄ VINK VINK VAAN KAIKKI TUTUT!! :D Saisin hyvän syyn taas laittaa pöydän koreeks. No, kohta ainakin revitään leipomisoikeus Maken synttäreiden myötä ;) Kyllä, meillä juhlitaan koirien synttäreitä. Meitin lapsukaiset <3

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Noku k:amera lipsahti! Se ei totellu mua :( Sillä oli mun aurinkolasiongelma!

   Poista
 2. Ihana toi tv taso, mistä ootte hankkinu sen? Muutenkin kivannäköinen koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos kovasti! :) Se on ihan Ikeasta peräisin, ostettu reilu pari vuotta sitten :)

   Poista