sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Mökillä Ulvilassa


Perjantaina pakattiin meitin Avensikseen itsemmme, piskit, hirveesti syötävää ja läjä lautapelejä: Oltiin nääs lähössä mökkeileen pikkuserkkujeni P:n ja K:n sekä P:n aviomiehen E:n kanssa. Reissu oli ainakin meikäläisten mielestä kaikinpuolin onnistunut loistavasti, mitä nyt parit PAARMAT kiusasi. En oo eläessäni niin montaa paarmaa teilannut, mitä tän viikonlopun aikana tuli läiskittyä. Lisäksi se, että automatkaan ei kulunut mitään tuhottomia aikoja oli iso lusa :)  Meitä kyllä onnisti, kun valittiin mökkiviikonlopun ajankohta: Saatiin ihan huikeet kelit! Oli meinaan kunnon kesämeininki, aurinko porotti, lämpöä riitti ja pulikoitiin Suomen lämpötiloihin nähden lämpöisessä järvivedessä. Piskitkin nautti täysillä, kun pääsivät uiskenteleen aina kun teki mieli. Kerrankin määkin pääsin pelaileen mieleisen paljon lautapelejä, harvemmin nykyään kun on tommosia mahdollisuuksia, että voi pitää tommosia lautapelimaratooneja  :D  

Ja saunomisesta ei varmaan tarvii erikseen mainita: Pääsin taas parina päivänä putkeen saunomaan....Ai että!! :) Ennen kaikkea kuitenkin seura oli se, mikä teki reissusta niin hauskan: Kun on niin samanhenkistä porukkaa, tarpeeksi kahelia ja huumorintajuista, ei vaan voi tulla kurjaa reissua! Valvottiin pikkutunneille saakka, saunoessa, lättyjä paistaessa (Ja toki SYÖDESSÄ!) ja juurikin pelejä pelaillessa. Ja mikä parasta: Piskit sai olla ihan kokoajan, kaikessa mukana. Se on tärkee juttu meikäläisille (En kylläkään epäile, ettei piskeille ois ollu) <3 Onneksi oli suhteellisen tuore ystäväni matkassa taasen, ja saatiin ikuistettua hauskoja hetkiä. Nyt haluan jakaa ne hetket teidän kanssanne, joten täältä (Jälleen kerran!) pesee: 
Yhtenä ohjelmanumerona meillä oli P:n nukkejen kuvaaminen. P harrastaa nukkejen keräilyä, ja nyt oli hyvä miljöö räpsiä kuvia niistä. Laitan tähän pari esimerkiksi: Mikäli mielit tutustua P:n nukkejuttuihin tarkemmin, P:n blogi on Meripihkaa ja Kuunhelmiä. Blogista löytyy kyllä myös kaikkia muitakin hyviä juttuja, esim. matkakertomusta Karjalaan hiljan suuntautuneesta matkasta. 


Kuten kuvista näkyy, paahdettiin myös vaahtokarkkeja. Ja ainakin meikäläisen ilmeestä päätellen, se tuntui olevan haastavaa puuhaa. E päätyi paahtamaan varsinaisen kuningas vaahtokarkin, jota ei enää äkkiselteen vaahtokarkiksi arvaiskaan :D Vilvoittavien järvipulahduksian ohessa tehtiin P:n kanssa luonnon omat savihoidot., sitä kun järvenpohjassa riitti. Illalla sitten katseltiin, että oho, vähän meinaa iho kuivua ;) K sen sijaan päätyi tekemään taidetta savesta: Savikallo! Hui! 
Nyt tälläkin hetkellä oon tosi iloinen, että oon aloittanut bloggaamisen. Näitä kokemuksia on todella kivaa päästä jakamaan muillekkin, ja tää netti-blogihan on aivan täydellinen siihen tarkoitukseen :) Toivottavasti teitäkin kiinnostaa, edes pikkuisen ;) Eipä siinä, seuraavan Heinähattutäti-kuvan myötä haluan toivottaa teille oikein kivaa alkavaa viikkoa, oli se sitten työn tai loman merkeissä :) Nähdään taas! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti