maanantai 3. maaliskuuta 2014

Oi voi!

Pahoitteluni tästä blogissa vallitsevasta hiljaisuudesta! Nythän on niin, että armas koneeni alkoi todellakin rikkoa yhteistyösopimustamme ja näin ollen päädyimme palauttamaan vehkeen alkutiloihinsa. Nyt tästä vehkeestä löytyy tärkeimmät, eli suojaus ja chrome (+ tietenkin kaikki koneen oma kama), jee! Sillä ei vielä pitkälle pötkitä kuitenkaan blogin suhteen, varsinkaan kuvien kanssa. Eli, vaikka mulla ois ideoita kuinka ja paljon tänne aiheiksi, en nyt oikein pysty toteuttamaan niitä tällä hetkellä. Nyyh! Tarkoituksena olis jossakin välissä pistää keikkavuosien varrelta kertyneitä kuvia tänne, sekä kaikkea pientä, mitä kotona on nyt taas tullu uutta/ muuttunut. Ja niin, kun ens viikonloppuna olis taas sitä burleskiakin tiedossa.

Ette arvaakkaan kuinka mua nyt kiukuttaa tää rohjo, eikä vähiten sen takia, että tää koko järjestelmä on enkuksi, eikä tätä pysty suomeksi enää muuttamaan, voe vehnäleipä sanon mää. Kyllä, mä pärjään myös tällä englannilla, mutta kyllä se nyt järsiin pistää, kun ei mikään suju tän kanssa! Ja nyt syystä tai toisesta, noiden ohjelmien asentaminenkin menee suoraan sanottuna vituralleen.. -_-''

Tää oli tämmöinen HeiEnOleUnohtanutTeitä- kategoriaan kuuluva postaus. Eli, en tässä laiskuuttani ole hiljoksiin ollut. No, ei auta muu kuin jatkaa taistelua! Katsotaan, kumpi tästä selviää voittajana The_Kone vai Omistajansa?! Nyt mää poistun tästä koneen äärestä angstaamasta ja poistun kyykkyjä tekeen. Päätin osallistua tommoseen maaliskuun kestävään kyykkyhaasteeseen, heh. Saas nähä, missä vaiheessa luovutan turhautuneena :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti