keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Lämpöö pukkaa!

Hahaa, nyt on taas ollut kamera aktiivisena pari päivää! Tai oikeastaan siis kännykkä ja sen kamera. Tässä teille fiilispaloja viime päivistä. Eli, viime päivinä on....
...Käyty Pyynikin näkötornilla piskien kanssa. Tarkoitus oli mennä munkkikaffeille, mutta ryysistä oli sen verta, että päätettiin ottaa jätskit näkötornin juurella sijaitsevasta kiskasta :) Arvakkaa olinko onnelinen, kun sain Mövenpickin suklaajätskiä pallon aitoonvohveliin! Namiiii! Sinivuokkojaki oli ihan hirmuset määrät Pyynikillä ja niistä piti sitte räpsiä fotoja paaaaaaljon!


...Käyty kurmuuttamassa Hellunlellua. Hellu ei oikein aluksi tajunnu tän kaverikuvan ideaa, vaan keskitty antaumuksella putsaan mun turpavärkkiäni ;) Lopulta kuitenkin löydettiin yhteinen sävel, kun Mikko tarttu kameraan :D Make sensijaan ei nuollu mun naamaani, muttei muuten vaan ollut yhteistyökykyisellä kuvaustuulella, ja käänsi klyyvarinsa koko ajan toisaalle, kun kuvaa piti ottaa. No, eipä sitä nyt aina jaksa olla kuvauksellinen ;) ...Keinuttu kummilikan kanssa ja samalla nähty tämän pikkuveljeä sekä heidän mammaansa, rakasta ystävääni Katjaa. Käytiin Mikon leivän kahvilassa pasteijoilla ja munkeilla samalla reissulla :) Oli ihana taas nähdä <3  Mulla oli päälläni toi kamalaakin kamalampi yhdistelmä: Shortsit ja leggarit niiden alla :D Rehellisesti sanottuna, en oo ikinä hiffanu niiden hienoutta, mutta nyt kevät sai sen aikaan, että piti saada jotain riemunkirjavaa päälle, ja tää oli ainoa yhdistelmä miten keksin sen toteuttaa :D Oon kaksi kertaa aiemmin sortunut tohon yhdistelmään: Kerran yhtenä vappuna sekä tanssiesityksessä, johon oli PAKKO pistää shortsit ja leggarit. Urgh, ei mun juttuni täysin, mutta kunnialla selvittiin ;)

Nyt on vuorossa armoton tahtojen taisto: Piskit pesulle ja TRIMMAAJALLE! Pojat saa ekaa kertaa ammattilaisen jäljen turkkiinsa, eikä semmosta jäniksenperseturkkia, mitä omin avuin oon niille tuhertanu :D Katotaa minkälaisia herposia meillä on tän jälkeen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti