tiistai 1. huhtikuuta 2014

11-Haaste

Haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan blogeja, joilla on alle 200 lukijaa. Itse sain oman haasteeni "Rentouttavaa remontointia" blogista.

1) Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään
2) Haastetun pitää vastata haastajan 11 kysymykseenhaastetuille
4) Haastettujen tulee valita 11 blogia, joilla on alle 200 lukijaa
5) Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut
6) Ei takaisin haastamista

11 asiaa minusta:

1) Inhoan tupakkaa aivan suunnattomasti. Itse en ole eläessäni maistanut yhtä ainutta henkostakaan. Joskus ylä-asteella tosin väitin kaikille maistaneeni, ettei kukaan voisi herjata meikäläisen tupakkainhoa vedoten "Et oo  koskaan maistanut, et edes tiedä millasta on" lauseeseen.
2) Uskon henkimaailman asioihin, sekä kaikkeen muuhun yliluonnolliseen ja epänormaaliin. 
3) Kun olin lapsi (Päiväkoti-ikäisestä ala-asteen melkein loppuun saakka), pelkäsin todella paljon sitä, että kukaan ei koskaan huolisi minua vaimokseen, ja suunnittelin meneväni nunnaksi luostariin, etten jäisi yksinäni elämään. Kuinkas sitten kävikään....
4) Saan usein hassuja ideoita, jotka olisi pakko päästä toteuttamaan just tasan heti sillä hetkellä. Onneksi on Mikko joka pitää meikäläisen jalat maassa.
5) Mulla on jostakin syystä nykyisin huonompi kuulo, ja joudun keskustellessa kyselemään koko ajan, että jaa täh, mitä sää sanoit? Ja jos joudun kysymään useamman kerran samasta asiasta, en enää lopulta kehtaa kysyä  joten päädyn hymyilemään ja nyökyttelemään, ikään kuin oisin tajunnut. Toisaalta taas erittäin kovat ja terävät äänet tuntuvat päässä todella voimakkaasti.
6) Lapsena uhkailin vanhemmilleni karkaavani, mikäli saisin pikkusisaruksia. Varmaan olisin karannutkin, tai ainakin yrittänyt sitä, oman luonteeni tuntien.
7) Olen todella sosiaalinen ja avoin ihminen. Kaverustun todella helposti, mutta ystäväkseni päästän vain TODELLA harvat. Tämä ehkä siksi, etten helposti luota ihmisiin 100 %. Ja jos kerran luottamukseni pettää, muistan sen aina, vaikka anteeksi antaisinkin.
8) Haluaisin olla kaikille kiva ja hauska, mutta välillä tuntuu, että suusta pääse sen päiväisiä sammakoita, että... Joskus saatan kuulostaa tylyltä / ilkeältä / idiootilta, vaikka tarkoitus olisi ollut vain heittää huonoa läpyskää.
9) Saatan marssia huomaamattani tuttujen ohitse mm. kaupoilla, kaupungilla jne. Olen aina niin keskittynyt määränpäähäni, joka taas voi vaikuttaa siltä, että kuljen tarkoituksellisesti nokka pystyssä ohi, vaikka todellakaan sellainen ei olisi tarkoitus.
10) Rakastan musiikkia (Radiossa raikaa yleensä Iskelmä, Sun tai Suomipoppi). Laulaa osaan jotenkuten, kuin myös koskettimien soiton perusteet on hallussa.
11) Eläimet on allekirjoittaneelle henki ja elämä.

(Jotenkin tuntuu, että suurin osa faktoista oli jotenkin negatiivissävytteisiä :D)


Vastaukseni haastajani, "Rentouttavaa remontointia" blogin pitäjän kysymyksiin:

1) Kotisi vanhin esine? Vanhapiironki, joka on käsittääkseni jostain aivan 1900-luvun alusta....
2) Pyöreä vai neliö? Sisustuksessa tykkään neliöistä ja terävistä muodoista enemmän.
3) Teetkö käsitöitä? Jos teet niin mitä mieluiten? Todella vähän tulee mitään tehtyä.. Yleensä kun aloitan tohkeissani jotakin juttua tekemään, se lentää pian nurkkaan kärsimättömyyteni takia.
4) Harrastatko liikuntaa? Lenkkeilyä ja kuntosalia.
5) Pääsiäisperinteesi? Rairuohon kylvö ja narsisseja pöydille. Siinä oikeastaan ne, mitkä toistuu joka vuosi. Niin joo, ja palmusunnuntaina toivon tassut ristissä, että kauheesti ei tulisi virpojia, sillä aina kun ovikello soi, meidän varashälytin alias Miki järjestää jöön.
6) Trendikäs vai klassinen? Omalaatuinen.
7) Minkä kirjan luit viimeksi? Viimeisimpänä tuli selailtua "Numerologiaa rautalangasta", mutta ehkä sitä aiemmin kokonaan luettu kirja on "Hieman henkisistä laeista"
8) Toteutunut tai vielä toteutumaton unelmasi? Toteutunut: Normaali, rauhallinen elämä kera elukoiden & aviomiehen. Toteutumaton: Omakotitalo semi landelta.
9) Kodissasi kasvavat kasvit? ÖÖÖ...Juoruja paria eri sorttia, palmunvehka, kirjolehti (tms.), bambut, chilit, orkideat, kaktukset...Ja sitten tää jokin lohikäärmepuu tms.
10) Paras niksivinkkisi? Kananmunan keltuaisen erottelu. Rikkoo kananmunan kämmenelle, niin että valkuaiset valahtaa reunoilta pois ja keltuainen jää kämmenelle.
11) Lempivärisi? Sininen/ Turkoosi.

Omat kysymykseni haastetuille:

1) Onko hyvä kielipää?
2) Feminiininen vai maskuliininen?
3) Onko elukoita, jos on, mitä?
4) Mitä musiikkia kuuntelet?
5) Lempi aika vuodesta?
6) Lukio vai ammattikoulu?
7) Elämän tavoite / haave
8) Mikä bloggaamisessa on vaikeinta?
9) Laaja kaveripiiri, joista harva läheisiä, vaiko pienempi kaveripiiri josta useampi läheinen?
10) Hiusten luonnolinen väri?
11) Minä vuonna olet syntynyt?

Haastettavat blogit:(Mitä nöyrimmät pahoitteluni, en millään saa aikaiseksi etsittyä enempää alle 200 lukijan blogeja ^-^' En jaksa ottaa kivaksi tarkoitetusta asiasta pulttia.')

Jos haaste on tullut jo aiemmin tai blogissasi on yli 200 lukijaa, ei tarvii tehdä (Niinkuin muutenkaan mikään pakko ois!), ellet ehdottomasti sitä halua :)

2 kommenttia:

 1. Kiitos että vastasit ja olit todella nopea siinä - ensimmäinen haastamistani!
  Kivat vastaukset, hymyilin itsekseni niitä lukiessani.

  Blogisi on mukavan monipuolinen, käyn silloin tällöin lukemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä oon tämmöinen kärppä tän blogin suhteen :) Kiitos itsellesi!

   Poista