maanantai 3. helmikuuta 2014

Helmikuun ensimmäinen

Nonnii morjenttes! Taas saatiin alotella yksi uusi kuukausi. Tänä vuonna tammikuu meni poikkeuksellisen nopsakkaasti, ainakin mun mielestä. Meillä alkoi helmikuu siten, että käytiin lauantaina heti 1. päivä syömässä Speak easyssa, noin niinkuin roskaruoattoman tammikuun kunniaks. Pääsin tyydyttämään valkosipulihamppari himoni ;) Hyvin pysyttiin tavotteessa kyllä, kerran haettiin kiinalaista ja kerran olin tarhapöllöjen kanssa syömässä, mutta ne oli ennalta suunnitellut ja armahdetut reissut. Yksi extemporee syöminen tuli, kun kävin turussa, TVOF kuvauksissa, niin tällöin tuli haettua subwaysta patonki, muuten ois jääny koko päivän syöminen sikseen. Tyytyväisi ollaan kyl ny. Lauantaina käytiin myös hohtokeilaamassa, todella tasaväkisiä oltiin, mutta lopulta Mikko taputteli itelleen voiton muutamalla pojolla! Prkl sentää... ;)

Yllä näkyy myös tää mun uus toppatakki. Tää on oikeesti historiallista, oon käytännössä katsonu koko ikäni toppatakkeja kieroon, mutta nyt, tää yksilö kyllä hurmasi mut täysin. Todellllllllla mukava päällä, ja ihan inhimillisen hintanenkin oli! Vero modasta lähti matkaan siis.

Jatketaa hei vielä lisää ruoka jutuilla, pakko teillekkin jakaa mun uudet rakkauden kohteet:
Nyt ois taas se hetki, kun isoveikka taas taputtas mielissään hartioille, että hyvä pikkusisko, syö vielä vähän epäterveellisemmmin ;) Mutta voi apua noi on hyviä!! Ihan siis todella todella todella hyviä. Namnamnam! Suoraan Prisman Amerikka & Venäjä osastolta. Ja jottei vieläkään ruoasta päästäisi, leivoin tänää tämmöisiä:Suklaa-kinuskineliöitä! Voi herkkujen herkut vaan. Itseasiassa, näissä on juurikin tuota kondensoitua maitoa. LÄHES kaikki, missä on suklaata toimii! ;) (Iuuuu, ei liköörikarkkeja....)

Sitten taas pari räpsyä vielä taas meidän kämpästä. Sai taas pitkästä aikaa siivottua kunnolla ja kelpas ottaa kuvia. Ja hei, huomaatteko, meillä on uus lamppu olkkarissa! Ikea, teit sen taas!Siinä olikin sitten kaikki tällä erää, palataanhan taas piakkoin asiaan, eiks jeh??

4 kommenttia:

 1. laitappas suklaa-kinuski neliöiden ohje :P alko tekeen mieli :DD

  VastaaPoista
 2. Sopii todella hyvin tuo toppatakki ja taas kerran aivan ihania kuvia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itekki tykkäsin tosta takista tosiaan harvinaisen paljon toppatakiksi :D

   Poista