perjantai 14. helmikuuta 2014

ハッピーバレンタインデー

Kuvaa edellisessä postauksessa mainitsemastani keräilyharrastuksesta.

Heissan! Elkäähän hämääntykö otsikosta, keksin leikkiä google kääntäjän ihmeellisellä maailmalla, ja tuossahan on siis japaniksi hyvän ystävänpäivän toivotukset teille rakkaat lukijat! Olikos noi merkit nyt niitä katakanoja sitten...No, joka tapauksessa näytti hauskemmalta noin ;) Mitäs teille kuuluu? Toivottavasti erittäin hyvää :) Meillä täällä ollaan menty vaihtelevalla menestyksellä, nimittäin on ollut enemmän tai vähemmän draamaa :D No, ei tässä nyt mitää oikeesti kamalaa oo tapahtunut, muuta kuin tietokoneen hetkellinen, totaalinen mykistyminen, mutta sekin saatiin hoidettua onneksi! Olin aivan varma, että menetän TAAS kerran tiedostoja, joita en ole ehtinyt ulkoiselle kovolle kopsailemaan, mutta eiiii, kaikki pelastui! Toinen kamaluus on kyllä meidän jääkaappi, en tiedä kauanko se jaksaa enää elää. Sen jäähdytin huutaa koko ajan hirveillä kierroksilla, pelottaa välillä että koska se räjähtää....Mä en kestä oikeesti noita laitteita :D Oivoi.

Toinen puoli vitriinistä.


Lisäksi draamaa aiheuttaa yllättäen tulevaisuuden suunnitelmat. Varmaan yllätytte, kun sanon, että asia koskee taas kerran aihetta mitä-minä-haluan-elämälläni-tehdä-ja-voinko-päästä-jo-tekemään-ylipäätään-jotain-?-! Jooh. Mulla harmaat aivosolut raksuttaa ennen näkemätöntä vauhtia ja visioita kaikesta riittäisi vaikka muille jaettavaksi. Sitten kun vain osaisi napata juuri siitä oikeasta narusta kiinni, ja lähteä sitä seuraamaan niin kaikki olis hyvi. Mitään mieltä ylentäviä vastauksia ei työhakemuksiin ole edelleenkään tullut. 

Mariskoolit muutti ylävitriinistä pystykaappiin.


Onneksi kuitenkin kaikkea kivaa säpinää on LÄHES koko ajan ympärillä. Mää vaan satun oleen semmoinen ihminen, että mulla pitää olla jotain odotettavaa ja touhotettavaa koko ajan, että lahoa pääkoppani kanssa pohjamutiin. Mm. keskiviikkona meillä kävi ystäväperheemme, juuri se, ketä saadaan kiittää meidän perhoskoira innostuksesta ;) Tää sopiikin tähän ystävänpäivä,än meidän ihmisten ystävistä, sekä piskien ystävästä juttua.

 (Välikommentti: Sain juuri elämäni sydänhalvauksen, naapurissa joku rupes mekastaan ilmeisesti jollain vähän järeemmällä porakoneella. Makekin ryntäs kauheella kyydillä pöydän alle.) 

Niin, niitä perhoskoiria...Joo, sai taas ryntäillä kameran kanssa kolmen hörökorvan perässä, ja tällä kertaa onnistuin nappaamaan muutaman kohtalaisen kuvan niistä:

Muutama herponen.

Ja tämän kuvan pääosassa: Orkidea (Tarkennus siis totaalisesti viturallaan).

Miki ja armoton ketutus. Syy tuntematon.
Make ja Nenna

Miki ja Nenna poseeraa mallikkaasti ja terhakkaasti, mutta Makella oli jotain tärkeempää mielessä.

Tottakai leipasin vieraille makeat tarjottavat, nimittäin pienet mutakakut. Ohje oli taas siitä mun suuresta suklaakirjasta :) Ei varsinaisesti ehkä olleet mutakakun oloisia, mutta hyviä jokatapauksessa! Ja tää ulkonäkö...Noi suklaakreemi suherot tossa ite leivoksen päällä muistuttaa... Hyvin pitkälti sitä itteensä... :DSamalla sain myös Tupperware tuotteeni, jotka tilasin vieraidemme kotona järjestetyiltä kutsuilta, joku aika takaperin :) Itsekin päätin tässä, että emännöin itsekin yhdet kutsut meillä, joten varokaahan vaan te läheiset, kohta ropisee kutsua tulemaan!Lisää kivuuksia: Tiistaina kävin moikkaamassa ystäväni pari viikkoista poikaa. Pikkukaveria näytti koko ajan hymyilyttävän kauheesti, tosin liekö ollut ei-tahdonalaista toimintaa, mutta hauskalta kuitenkin näytti :) Lisäksi vietiin tuliaisena Virosta juniorille poika Hello Kitty- helistin (En tiedä yhtää mikä sen hahmon nimi on:D) ja kummitytölle vähän erilainen Hello Kitty myssy.

Ystäväni, kummityöttöni ja uusin tulokas.

Myssy esittelyä.
Semmottia kuulumisia taas tällä kertaa! :) Loppuun vielä tämmöinen hassu videomoikkaus:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti