lauantai 12. lokakuuta 2013

Tahdon sulle olla hyvin hellä...


...jos voit muutakin kuin lähennellä :) Mm. tän biisin tahdissa sai eilen fiilistellä keikalla. Eli, kun aiemmassa postauksessa kriiseilin, Annen vaiko Annelin keikalle perjantaina (eilen siis) ja Anneliin sitten lopulta päädyttiin :) Häijään Tanssikrouvi oli suuntanamme siis. Matka Tanssikrouviin  meni tuttuun tapaan tosi nopeasti, Sun-radiota kuunnellessa. Nyt ei sattunut osumaan Annelin biisejä matkamusaksi, niin kuin Anniinan keikalle matkatessa kävi. Oltiin piakkoin kasin jälkeen jo perillä, ja mentiin istuskelemaan kahvioon pariksi tunniksi odottelemaan, että Anneli nousis lauteille. Olin ehkä aavistuksen liian vähillä vaatteilla liikenteessä, meinaan kun jouduttiin jättään auto aivan pihan perukoille, ja köpöteltiin sisälle, jäädyin syväjäähän siinä ajassa. Jotta tilanteen sai helpottuun, piti vetästä pari kuppia teetä naamariin :D
Recados soitti pari settiä ilman Annelia, ja kymmenen aikoihin Anneli tuli mukaan. Annelin kosketinsoittaja ansaitsee kyllä 10 + äänestään. Todella upea ja pehmeä soundi, kuuntelee  mielellään Dannyakin siis ;) Esiintyminen tällä porukalla on kohdallaan, ja taas oli poskilihakset kipeenä hymyilystä/nauramisesta :D Uskomaton meininki ja Annelikin myöhemmin tuumas, että heillä on aina tosi hauskaa yhdessä. Sen kyllä huomaa :) Hauska ilta kaiken kaikkiaan ja päästiin taas inhimilliseen aikaan kotimatkalle.  Enemmän vaan Mattiloita Tanssikrouviin esiintymään, lupaan olla paikalla (lähes) aina ;)

 Seuraavanlaisissa vaatteissa oltiin liikenteessä. Toi verkkopaita on matkamuisto Edinburghista. Vuosi sitten oltiin veljen kolmekymppisiä siellä juhlimassa. Kauheen nopeesti aika on kulkenu, ei uskois, että siitäkin reissusta on jo noin pitkä aika! Näkyy muuten kunnolla toi uus tukka-lookkikin näissä kuvissa:)

Semmoinen perjantai-ilta meillä oli, ja nyt vartoillaan 2.11, jolloin olis tarkoitus suunnata Annen keikalle Nightclub Tähteen, Tampesteriin. Samana päivänä olis myös tää Halloween-burleski. Täytyy vähän funtsia, meniskö molempiin vai kuinka.

Käytiin muuten kuvailemassa ruskan keskellä, ja vihdoin on  materiaalia blogin ulko-asun päivittämiseen, eli semmoisen projektin vuoro olis seuraavaks :) Joten elkäähän sit hätkähtäkö jos yhtäkkiä pamahtaa oudon näköinen etusivu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti