keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Nyt loppu tämmönen!


Mikä ihme ihmisiä vaivaa?? Mitä nää jatkuvat koirien myrkytystapaukset on?! Alan olla niin kurkkuani myöten täynnä tämmöstä perseilyä. Mä en pysty ihan tosissani tajuaan sitä, että miksi pitää kostaa sille viattomalle luontokappaleelle, esimerkiksi tien poskeen jätetyt paskat. Eihän se eläin ymmärrä, että siinä mitään pielessä on. Sehän on omistajan vastuulla, koska ihmisten kehittämien sääntöjen mukaanhan täällä ainoastaan mennään.

Kauhukseni luin juuri naamakirjasta, että aivan lähellä meitä, on ollut ihan hiljan myrkytystapaus. Uskaltaako koiria pitää enää missään pihoissakaan vapaana, ilman että joutuu jatkuvasti pelkäämään onko joku heittänyt myrkkymakkaroita omalle kotipihalle?? Missä kohtaa on näillä älyvapailla ihmisillä, jotka tätä harrastaa, menny kasvatus pieleen? Hankkikaa lääkkeet, menkää terapeutille TAI JOTAIN, mutta antakaa piskien olla rauhassa.

Kyllä mä sen tajuan, ettei kaikki ole koiraihmisiä. Joitakin ärsyttää ne jätökset, joitakin ulvonta ja joitakin ihan vaan koirien olemassa olo. En minäkään ole lapsi-ihminen, esimerkiksi kaupassa huutava lapsi ei saa multa sympatia pisteitä, mutta ei IKINÄ tulisi mieleenkään mitään vastaavaa tehdä (Joojoo, koira vs. lapsi, ihan eri asia, ei tarvi tulla siitä määkimään, koitan vaan havainnollistaa), korkeintaan katson pahasti ja jupisen itsekseni.

Tässä kohtaa en voi myöskään yleistää, että kaikki lapset ärsyttäisivät minua, lähipiirissäni on monta suloista pikku naperoa, jotka ovat minulle tosi rakkaita. Mitäpä jos koira myrkyttäjät miettisivät, että mitä jos myrkky sattuisi osumaan jonkun läheisen lemmikin (tai LAPSEN) suuhun? Se mitä tällä koitan sanoa on, että vaikka stereotyyppisesti vihaisit koiria, aina on niitäkin poikkeuksia, jotka eivät saa samaa ärsytys reaktiota aikaiseksi, joten onko sitten välttämättömyys hakuammunnalla teilata koiria, myös niitä "fiksuja" tapauksia.  Viattomat joutuvat tuomiolle. Että kannattais ehkä ajatella joskus omaakin nokkaa pidemmälle. 

Allekirjoittaneella on kauhea raivo päällä tätä kirjoittaessa, joten suokaa anteeksi, jos teksti on jotenkin epäjohdonmukainen. Itkupotkuraivarit ei todellakaan olleet kaukana. Terveiset vaan sinulle/teille kusipäisille myrkyttäjille, kun seuraavan kerran olette täysistunnolla, vetäkää ittenne siinä  paskan ohessa viemäriin myös.

2 kommenttia:

  1. Mä olen ihan täysin samaa mieltä sun kanssa! Lähetin just äidille tekstarin että on varovainen kun ulkoilee meidän koiran kanssa, kerta sitä myrkkyä oli just mun vanhempien asuinalueella... Niin järkyttävää että niitä myrkkymakkaroita ja -lihapullia on heitelty vissiin ihan kotipihoille saakka?! Mä niin pelkään sitä päivää, kun uutisoidaan jonkun lapsen myrkytyksestä/kuolemasta noiden takia... Enkä nyt tarkota sitä että ne koirien myrkytykset ja kuolemat olis vähäisempiä, perheenjäseniä nekin, mutta tiedät varmasti mitä tarkotan. Niin sairasta touhua että en vaan voi ymmärtää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa kyllä olla todella varovainen tämmösten kanssa :( Mikon porukathan asuu siinä teitin porukoitte lähellä, ja siellä kans juoksutellaan noita pihassa vapaana... voi apua oikeesti tämmöstä :( Juu, tajusin mitä meinasit :) Pelottaa vaan kans, että mitä pitää sattua, että tämmönen loppuis :(

      Poista