sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Terse!

Sain taas suureksi kauhukseni huomata, että tälle kuulle tekstejä ei pahemmin ole päässyt kertymään!! Tää on vasta kolmas, ja helmikuuta on enää viikko jäljellä. Huooh :( Täytyy myöntää vaan, ettei aika riitä enää samalla tavalla kirjoitteluun ja materiaalin hankkimiseen, mutta toivon, että ette silti hylkää meikäläisiä! ;)

Pikakuulumisia teille rakkaat lukijat:

 Meille syntyi toissayönä pieni kummityttö! Suloinen pikku rääpäle, peikkotukkansa kanssa <3 Käytiin eilen puoliltapäivin heti moikkaamassa tytttöä, ja nyt on tottakai kovat arvuuttelut päällä, että mikä kaverin nimeksi tulee, saas nährä! Ja tottakai, meikäläinen heti rupesi suunnittelemaan pikkuisen nimiäiskakkua...Hmm, jotain supertyttömäistä ja söpöä...:) Ollaan siitä onnellisessa asemassa Mikon kanssa, että meille tulee kuukauden sisään syntymään toinenkin pikkuinen kummilapsi, joten nyt elellään todella mielenkiintoisia ja tulevaisuuden toivoa täynnä olevia aikoja! :) Saadaan olla ylpeitä kummivanhempia, mikä passaa erittäin mainiosti, sillä omat lapset eivät edelleenkään ole seuraavana to do- listalla ;)



Perjantaina päästiin juhlistamaan mun setäni musiikkipainotteisia vihkiäisiä. Ilta oli erittäin leppoisa ja hauska, ja saatiin syödäksemme herkullista kalasoppaa ja aivan äärettömän hyvää saaristolaisleipää! Onneksi bongasin leivän tekijänkin, että pääsin kiittelemään häntä ihan henkilökohtaisesti. En oo ikinä niin hyvää saaristolaisleipää missään syönyt! Oli todella kiva päästä tapaamaan taas sukulaisia, sekä päästä jorailemaan livebändin soittamien rokkibiisien tahdissa. Ja oli muuten hienoa nähdä ja kuulla setämiehen, vanhan kunnon rokkikukon laulavan ! ;) Kaikinpuolin ilta oli onnistunut, kiitos vihkiparille, että saatiin olla mukana juhlistamassa teidän tärkeää päiväänne ja lämpimät onnittelut vielä kertaalleen <3



Tässä olikin nyt tärkeimmät kuulumiset tältä erää :) Ensi viikonloppuna meikäläinen suuntaakin kohti länsirannikkoa ystäväni luokse kyläilemään! Kiitos sinulle siellä taas ruudun takana! <3 Muistattehan vastailla taas tuohon kyselyyn, blogin oikeassa laidassa! (Ja muistakaa klikata vielä "VOTE" painiketta sen jälkee, kun olette valinneet mieleisen vaihtoehtonne! )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti