maanantai 27. kesäkuuta 2016

Mattiloiden keikkoja

Heippa!

Tässä kesäriennoissa on taas jäänyt blogin päivittely vähemmälle, mutta korjataan se tilanne nyt.
Tässä sitten viime kirjoittelun ollaan käyty nyt kolmella AM-keikalla, ja laittelenkin nyt niistä kaikista muutamia kuvia tänne.

Eli vanhimmasta aloittaen, ensimmäisenä tulee Annelin keikka Tähdessä 4.6. :Sitten vuorossa oli juhannustanssit Annen taidekahvilassa Karviassa 24.6. :


Ja viimeisimpänä, muttei vähäisinpänä, Annelin eilinen keikka Haikan lavalla Pirkkalassa:


Sen yksityiskohtaisemmin en jokaista keikkaa ala käymään läpi, niitä kun nyt pääsi kertymään samaan postaukseen kolme tsipaletta. Mutta Karviassa oli todella ihanat juhannustanssit, oli ihan mahtavaa nähdä Anittakin taas lavalla, sekä Annen ja Annelin yhteissetti. Olis kiva kuulla likkoja yhdessä useamminkin, ni! Erityismaininnan ansaitsee Annelin ja Killen yhteisveto Hit road Jack, se oli makee veto! Sekä Annen ja Annelin yhdessä pariinkin kertaan esittämä Kun syntyy sieluun silta, jonka he lauloivat osittain espanjaksi, siistiä! Ois niin hieno itsekin osata espanjaa, mutta mutta... Kielipää on mikä on... :)

Eilinen Haikan lava oli meille aivan uus tuttavuus, ei olla koskaan käyty aiemmin, mutta varmasti tullaan uudemmankin kerran menemään sinne! Lava on niiiiiin kerta kaikkisen ihanalla paikalla ja isäntä Marko Lämsä on todella symppis! Eikä mua yhtään haitannut sekään seikka, että sieltä sai lettuja JA vieläpä KERMAVAAHDOLLA! Tai no, vaahdolla ainakin, kermasta en mene takuuseen ;) Ja sitä sai vieläpä ite annostella, wuhuu! :D Annelilla oli taustallaan vieras bändi, Voimaorkesteri, mutta yhteistyö sujui silti hienosti :)

Anneli ja Marko veti muutaman kipaleen yhdessä, ja oli kyllä ihan hemmetin hyvä meininki näillä. Noi menevät duetot miesten kanssa sopii Annelille tosi hyvin, ja kiva, että niitä on useampiakin! Ja vetihän Anneli Tähdessä kitaristi Mikonkin kanssa muistaakseni myös tuon Hit road Jackin. Oon ruvennut tykkäämään siitä biisistä ihan tosissaan, tänäänkin töissä lauleskelin itsekseni sitä repeatilla koko päivän :D  Näitä lisää!

Mutta tässä tämän kerran keikkajutut. Juhannus oli ihan huikee, oli kivoja keikkoja, grillaamista ja ystävän mökillä visitoimista, jossa päästiin tesmailemaan vesitrampolinia! Tosin, villi veikkaus, että neljän aikuisen painolla siitä ei ehkä saanu sitä täyttä hyötyä irti, verrattuna pienten lasten painoon, joilta tramppa oli siis lainassa! Kiitos kaikille, jotka olitte jollakin tavalla osallisena meidän juhannuksessa, huisia oli! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti