sunnuntai 24. toukokuuta 2015

#HelenajaKimmo2015


Eilen olimme serkkulikkani ja hänen siippansa hääjuhlia viettämässä. Heidät on vihitty jo aiemmin, mutta juhlat he pitivät vasta nyt reilua vuotta myöhemmin :) Hääpaikka sijaitsi naapurikaupungissa, eikä meille matkaa kertynyt kuin n. 30 km.

Juhla oli kaikenkaikkiaan hyvin perinteinen hääjuhla, ja koristelut olivat kovasti hääparin kaltaiset. Pöydät oli nimetty hääparin suosikki bändien mukaan, ja me Mikon kanssa istuimme, kuten kuvasta näkyykin, "Doors" nimisessä pöydässä. Samaten kuvasta näkyy, kuinka hauskasti pöytien nimet oli esillä: Vanhoissa vinyyleissä! Vieraskirjan virkaa toimitti myöskin vanha vinyyli, johon kaikki vieraat saivat valkoisella tussilla vetää nimmarinsa.Hääkakku toki oli tarkassa syynissä ja varsinkin, kun tätini L:n kanssa (Hän on siis leipuri) pääsimme vauhtiin, niin tuli kyllä sellaista analysointia, että oksat pois :D Hyvää kakkua kyllä oli!

Livemusiikista vastasi bilebändi Rock'n rollas. Hääpari tanssi häätanssinaan Hurriganesin "I will Stay". Tämän jälkeen oli vuorossa vähän perinteisempää tanssimusiikkia, valssia, humppaa, tangoa jne. Myöhemmin vuoroon tuli sitten rokimmat biisit.

Oh-la-laa, kännykän kuvanlaatu <3 Morsiammen kimpussa oli hauskoja blingbling koristeita, hitto kun aikanaan ei itellä tullut mieleen tämmöiset ;) Kaiken kaikkiaan mukavat häät on nyt takana ja oli kiva päästä näkemään sukulaisia :) Sitten vaan täytyy alkaa taas seuraavia häitä vartoileen! <3

Loppuun vielä fotoja meitsin fiftari-henkisestä juhla-lookista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti