lauantai 7. kesäkuuta 2014

Olipa kerran yyteri ja pääsiäinen 2014


Joku aika takaperin kerroin matkastamme Yyteriin, jonka teimme pääsiäisenä. No, viimeinkin siitä hulvattomasta reissusta tulee kooste :D Pikkuserkkuni N ja K keksivät, että tehtäisiin porukalla heidän isosiskolleen ja tämän miehellä häälahjaksi video, jonka teemana olisi Baywatch. Kuvasimme siis upean parodian Baywatchin 2. kauden alkutunnarista. Lopputulos oli ihan mieletön! :D


Eli, yllä olevasta videosta tehtiin oma versiomme, jota en nyt vieläkään täällä malta julkaista. Täytyy vähän vielä keskustella aiheesta asianomaisten kanssa ;) Kuvat puhukoot puolestaan päivän meiningeistä, sen voin mainita, että mikään helle keli ei todellakaan ollut ja saatiin osaksemme jokseenkin oudoksuvia katseita, kun hilluttiin bikinit päällä, barbien kanssa touhuttiin ja vielä kaupan päälle vielä kuvattiinkin sitä touhua ;) Ja heti kun kamerat sammut, hirvee hytinä ja tutina päällä. Heh. Oli se silti sen arvoista, todellakin! :D

Lähtötilanne, juuri saavuttu työpisteelle.Osa esiintyjistä otti vähän lepoa ennen kuvauksia (Yksi rentoutui jopa ilman päätä...).

Sammakko ja alkuaaltojen kuvaukset.

Kameran asettelu on tarkkaa puuhaa.

Rantaelämää.

Rantavahdit työssään. 
Voitteko uskoo, että meillä oli hauskaa?! :D Me käytännössä oltiin tuolla koko päivä, aamu ysiltä tavattiin Kolmenkulman ABC:llä ja lähdettiin Poria kohti ja kotio päästiin... En edes muista aikaa enää, mutta koko päivä saatiin käytännössä vierähtään tällä reissulla. Ei siinä mitään, ymmärtäähän tuon, kun kerran niin kauas lähdetään kuvaamaan, mutta ai että, se EDITOINTI vasta aikaa vievää olikin :D Kuvauksista seuraavana lauantaina puoliltapäivin kokoonnuttiin meille editoimaan videoita. Editoitiin klippi kerrallaan, leikattiin oikean mittaisiks, säädettiin nopeuksia, valoja ja värejä... KUNNES, piti liittää koko setti yhdeksi videoksi. TADAA, Windows Live Elokuvatyökalu ei suostunut avaamaan omia tiedostojaan >_< Eihän meillä ollu siinä vaiheessa mennytkään kun semmonen 6 h.

Hoffalle alias Mitchille väriä pintaan.

Eikä sovi unohtaa Hoffan rintakarvoja!


Mitchin ihkut rintatuherot! Ja ideaaliside kunniaan :D

Noh, siinä välissä piti sitten käydä vähän tankkaamassa hampparilla itteemme ja hakee Ben & Jerryä jälkkäriksi, eikä mitään, koko juttu alusta. Jes, saatiin setti valmiiksi puolilta öin! :D Sitten kun keksittiin miten homma saadaan toimimaan, niin video valmistui ihan hetkessä, ja sattumalta oli juuri oikean mittainen, musiikkiin nähden! Ei meinaan ollu riemulla rajaa siinä kohti :D Ja kauhee täpinä siitä, että päästäis näyttään video häissä. Saatiin videotykki hääpaikalle, morsiammen kaverin kautta, pariskunnan kuitenkaan mitään tietämättä. Oli siisti hetki, kun video läsähti valkoselle seinälle ja oli ensiesityksen aika ;) No, harvoinpa sitä tulee omaa persettään nähtyä niin moninkertaisesti isonnettuna...! Ainakin suurin osa vieraista taisi ymmärtää meidän huumorin päälle, mutta mikä tärkeintä, hääparille tää oli kova juttu :D Lopulta kaikki siis onnistui ihan täydellisesti.


Muropaketista kopterikorttinsa saanut lentäjä vasemmalla ja oikealla puolestaan häärii Mitch Buchannon.

Vasemmalla Shauni McLaine, joka totesi, ettei hänelle sovi blondi tukka sitten alkuunkaan. Oikealla edustaa Eddie Kramer.

Eddie-raasulle iski kova nälkä. Poloinen näyttää siltä, ettei ole koskaan aiemmin saanu ruokaa. Oikeassa kuvassa näkyy, kuinka Eddie bongasi rannalta jonkun nevöhöödin palelijan. Noin lämmintä siä sit oli! Laitanpa pahuuttaan tähän loppuun pari extramateriaalivideoo :DMinä kiitän N:nää ja K:ta, että sain olla tässä huikeessa projektissa messissä, hauskaa oli! Vastaavia juttuja odotellessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti