sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Molskis!

Käytiin perjantai-iltana uittamassa piskejä, parissakin eri paikassa. Meidän jätkien lisäksi, mukaan lähti myös Mikon porukat boxerinsa Hellun kera. Meikäläisen järkkäri kuvioon ei ole tullut mitään muutosta, ja olis ollu tosi sääli, jos noista vesileikeistä ei ois fotoja saanu. Onneksi Mikon isä hoiti omalla järkkärillään kuvaamisen. Postauksen kuvat ovat siis hänen ottamiaan :)  Hellu ei aiemmin koskaan ollut uimista päässyt kokeileen, joten jännäiltiin, että mitähän se mahtaa tuumailla. Miki ja Make näytti edellä mallia, niin Hellu meni loiskimalla perässä :D Ei siis mitään ongelmia, ei peljänny yhtää! Meillä Make on yleensä ollut se kovempi vesipeto, mutta tällä reissulla sen tittelin varasti Miki. Makelle jostain syystä valahti sisu kaulaan, eikä se niin kovasti uinut, kun yleensä, mutta pulikoipahan kummiski!

Karvainen Miki-lahna...

...Joka koki tarpeelliseksi sukeltaa välillä...?

Make kyllä rohkeasti seistä törötti vedessä ja odotti jotakin noudettavaa...

....Mutta sitten kun piti noutaa (Tikkua), rohkeus petti :D
Hellua pidettiin hihnassa...

...Kun touhu oli sille vielä niin uutta...


...Mutta ei se menoa haitannut!

Mitähän hajuja vedestä löytyy?

Lyhytkarvainen frisbeennoutaja 1.

Lyhytkarvainen frisbeennoutaja 2.

Sitten vaihdettiin rantaa. Aluksi jännäiltiin kovasti...

...Lopulta kuitenkin jatkettiin siitä, mihin edellisellä rannalla jäätiin. 

Kotimatkalla porukan pienin tsippasi. Raskas hupi vaatii raskaat unet, vai mites se meni? ;)
Semmoinen kiva perjantai-ilta :) Perjantaina päivällä kävin ystäväni K:n ja tämän lapsien S:n(Kummityttöni) ja R:n kanssa Tampereella pyörimässä. Käytiin syömässä Daddy´s Dinnerissä ja jälkkärille poikettiin Minettiin. Minetissä meitsin ihan ykkössuosikkin on Keksi-maku. Lisäksi perjantaina oli myös uusi rakkaus kuvioissa: Suklaa-keksi!! Oh-lalaa! Arvatkaa vaan oliko hyvää!?

Meidän piti Mikon kanssa, sen töiden loputtua, viedä tosiaan toi järkkäri huoltoarvioon...Noh. Se jäi sille piti-asteelle. Käytiin pyörähtämässä suunnitellun huoltopaikan pihassa, mutta erinnäisistä syistä päätettiin olla menemättä edes sisälle. Sieltä mentiin käymään Indiskasta, josta kaksi pientä sisustustuotetta lähti matkaan, mutta niistä sitten toisella kerralla esittelyä! Indiskasta selvittyämme mentiin Mikon serkkua morjestamaan, jonka jälkeen lähdettiin kotiin ja sitä myötä uimaan :)

Lauantaina käytiin juhlistamassa veljeni M:n synttäreitä, vanha äijä jo sekin! ;) Käytiin porukalla syömässä Thai & Laosissa, jossa pääsin herkuttelemaan perinteisellä herkullani: Punaisella Currykanalla, ekstra tulisena. Siitä jatkettiin iltaa sitten vielä Tampereella.

Tänään lähdin viettämään yksikseni aikaa Ideaparkiin, ei hullumpi vaihtoehto sekään. Sieltä mukaan lähti parit uudet koristetyynyt, kesämekko ja 2 kengät. Kesämekko pääsee ens lauantaina tosi toimiin, kun mennään Rönniin kuuntelemaan Anniina Mattilaa bändeineen! Erittäin kiva päästä taas Anniinaa moikkaamaan :) Rönniin ois melkein pakko päästä myös 14.6., silloin lavalle nääs nousee Matti ja Teppo orkestereineen! Lisäksi toisina esiintyy Pasi Kivimäki & N.Y.T, joista mulla onkin juttua viime kesältä, kun veikkoset olivat Annelin kanssa yhtä aikaa maisemissa :) Ko. Postaus löytyy TÄSTÄ.

Muuten on fiilikset tässä ihan hyvät, mutta harmittaa niin hitosti, että yksi työpaikka, jonne olisin niin hemmetin kovasti halunnut, taisi mennä jälleen kerran sivu suun, ilman haastatteluakaan. Se paikka tuntui kaikkein parhaimmalle niistä paikoista, mihin olen työttömyyteni aikana hakenut. Huoh! Soittelin pari kertaa perään ja koitin pitää elämää itsestäni, mutta ilmeisen huonolla menestyksellä. Ei auta itku mäessä, pakko jatkaa yrittämistä. Ärsyttää vaan taas, kun ehdin innostua siitä paikasta jo aavistuksen liikaa..!!!!

Palataan kuitenkin taas pian astialle :) Blogin pito on kyllä niin tärkeässä asemassa, erityisesti tän työttömyyden aikana. Jotenkin pitää tätä arkea raiteillaan, kun on joku tämmöinen "työ", jota ei kyllä työksi voi hyvällä tahdollakaan sanoa :D Lisäksi yksi suuri piriste nyt on se, että loppuviikosta, sään vaan salliessa, tehdään yksi aavistuksen pidempi mopolenkki, erääseen aika kivaan taidekahvilaan... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti