sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Tie tähtiin


Eilinen lauantai-ilta vierähti mukavasti Annen & Mistralin keikalla, Nightclub Tähdessä, Tampereella. Keikkapaikkana ihan mukiin menevä, mukavan nopeasti pääsee kotio, matka kestää n. 20 minuuttia. Artistin esiintyminen alkaa kyllä aivan liian myöhään. Eilenkin siinä puolen yön aikaan. Onneksi muistettiin tällä kertaa etukäteen tuo myöhäinen aloitus ajankohta, eikä pidetty kiirusta paikalle saapumisen kanssa. Ehdittiin mainiosti ennen keikkaa, viettää hetki aikaa isoveljeni ja tämän naisystävän kanssa :)Kun saavuttiin tähteen, paikalla oli paljon tuttuja ihmisiä ja Mistralin pojatkin moikkailivat lämpimästi kun lavan viereen siirryttiin, hyviä tyyppejä ovat :D Anne tosiaan aloitti kokolailla 00:00 esiintymisensä ja veti yhteen putkeen settinsä, erittäin hyvä vaihtoehto sekin. Saatiin kuulla jälleen "meidän" biisi, Syttynyt olikin jo rakkautemme, Anne muistaa sen aina ja kiitos siitä :) (Sielu salamoi tosin jäi kuulematta, nyyh!)


Ens viikolla julkaistaan Annen uusi joululevy ja samalla on Annen taidekahvilassa avoimien ovien päivä, vaikka varsinaisesti kahvila kuitenkin aukeaa vasta ens vuoden puolella. Joka tapauksessa, täytyyhän siellä Karviassa lähteä piipahtaan ja silloin illalla on sitten Karvian kirkossa konsertti, uuden levyn puitteissa. 

Muuten seuraava keikka onkin sitten Annelin, ja sekin Tähdessä! Hyvä hyvä.


Eilis illan vaatetusta. Löysin viikolla ton punasen jakun & hapsu topin, ja ne suorastaan vaativat päästä mun pikkujoulukausi-vaatteikseni. Punainen jakku on vakkarikaupastani Seppälästä ja hapsutoppi löytyi uudesta tuttavuudesta, Bik Bokista. 


Olen koittanut varjella lahjaksi saamaamme Pentikin porovilttiä piskeiltä, mutta siinä tuntuu olevan joku magneetti, minkä vastakappale on sitte noissa hörökorvissa. Joo-o, se on ihanan lämmin ja pehmeä, ymmärrän erittäin hyvin kyllä sen :D No, onneksi viltti on säilynyt tästä mystisestä ilmiöstä huolimatta! On meinaan pikkusen ihana käpertyä siihen puoli kahdeksan aikaan illalla, salkkareita napittamaan ;)

Tämmöiset setit siis tänä sunnuntaina pääsi ilmoille. Kivaa tulevaa viikkoa kaikille sinne ruudun toiselle puolelle, palataan taas pian asiaan. Pääsen tässä pian kakkuja väänteleen pitkästä aikaa, toivottavasti onnistuvat sen verta, että kehtaa pistää materiaalia niistä tänne blogin puolellekki ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti