perjantai 15. marraskuuta 2013

Fotoja viime päiviltä.

Joulukorttitalkoot

Kännykän uumenista löytyi Annen joulukonsertissa otettu huippulaadukas kuva.
Einari ja vanhat purut.


Tauno ja uudet purut.


Virallinen gerbiilivalvoja työssään.


Rotta & Rotta, seuranaan Marianne.


Ei tullut kassikakkua, tulikin kukkarokakku.


Kukkaron ruusu.


Käsittämättömän nerokas ja järkevä kuva synttäripäivältä. Huomaattehan pyykit, joiden kuvaamisesta taisin joku aika sitten täällä marista. Nyt ite piru vie syyllistyin samaan, tosin hieman eri tarkoitusperällä. 


Palatsin ikkunasta tähyilyä.


Tampereen... monennetkohan valoviikot olikaan. Ja hah, siihen liittyy enemmän tai vähemmän hauskoja muistoja, miten sen nyt ottaa. Auton ikkunan läpi on muuten hyvä ottaa kuvia. Varsinkin jos ikkuna on äärettömän paskanen.


Tälläkin kuvalla on tarkoituksensa. Siinä on pöllö(jä), uskokaa pois...


...Semmoinen löytyy myös tästä mun (Tän hetken.) lemppari tunikasta. Huomatkaa juurikasvu, pikku hiljaa se oma väri kasvaa päähän takaisin! Jaksaa jaksaa...


Sain kukkasia synttäipäivänä (En tosin Mikolta.).


Sain myös lisää kukkasia synttäreiden kunniaksi (Enkä edelleenkään Mikolta. No joojoo, en mä  sulta odottanukkaa, elähän ota hernettä nenuun  kun luet tätä.). Kimppua koristaa super söpöt sammakot + perhonen.

Herkkä hipiäinen koira ja helkkarin energinen pikku piski. Eilen illalla 19:30 alkoi semmoinen vinkulelulla vinguttaminen, ettei mitää järkee. Se alkaa AINA salkkareiden aikaan!!!!


Mölli. 


Eilen tuli parasta postia.


Mysli- ja kaurahiutalepurnukat Prisman hyllystä. Tulipahan kuiva-ainekaappiin snadisti lisää tilaa.


Tästä tulikin tämmöinen kuvakooste viime päivien kuvioista. Eikä oikein sen kummempaa lätistäväkään ole, joten tällä mennään. Ei pysty väkisin keksiin ;) Laitetaan nyt tommonen höhlä video vielä loppuun. Noi on vaan niin söpöjä, kun ne kallistelee tota lanttuaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti