sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Pitkästä aikaa!

Heippa ihmiset rakkahaiset! Nyt tuli tunne, että täytyy päästä kirjoittamaan blogiin, joten minähän hyödynsin tuon tunteen välittömästi! On oikeasti kulunut todella pitkä aika siitä, kun edellisen kerran tänne olen mitään raapustellut.

En tiedä, saanko itseäni niskasta kiinni, että alkaisin taas päivitellä tätä ahkerammin. Ikävä tätä blogia mulla on ollut jotenkin koko ajan. Ehkäpä se, että loin uuden blogin uudelle harrastukselleni iski tämänkin blogin fiilikset takaisin pintaan! Olen kyllä käynyt makustelemassa tätäkin blogia tässä vähän väliä, mutta en vain ole saanut asioista kiinni, että osaisin alkaa kirjoittamaan. Vaikka en vielä alkaisikaan kirjoittelemaan tänne säännöllisesti, niin toivon, että edes joskus. Tämä on kiva blogi, tykkään itse edelleen ja aivan ihanaa, että tykkääjiä facebookissa on sen 131! Ironista, että tuo lukija määrä on kasvanut sen jälkeen kun lopetin tänne säännöllisen kirjoittelun, heh! :)

Täällä me edelleen Mikon kanssa haaveillaan omasta tuvasta ja perunamaasta. Oltiin jo tekemässä tarjousta yhdestä tontista, mutta joku skunkki vei sen meidän nokan edestä, murr! Koirat voi paksusti, Mikillä on kohta 5 vuotis syntymäpäivä. Keikoilla ei ole ihan hirveästi nyt käyty, mutta parin viikon päästä Anne on Nightclub Tähdessä Tampereella, ja sinne kovasti oltaisiin nyt menossa! Kesällä muutenkin on tulossa muutama todella hyvä keikka, johonka olisi miltein pakko päästä! :)

Itse käyn edelleen samassa paikassa päivä töissä, mihin pääsin puolitoista vuotta sitten. Kakkuja teen edelleen suhteellisen ahkerasti, edelleenkin vain harrastusmielessä, että liiketoiminnaksi en kakkuhommia ole vielä laajentanut. Kakkuja olen koko ajan lisäillyt Paakariperhoseen, vaikka tämä blogi onkin ollut hiljaa nyt kuukausien ajan. Sieltä löytyy myös kakkuja, joita en ole facebookkiinkaan pistänyt! Vink vink. Mutta ne ovat kyllä sellaisia, jotka kuuluvat kastiin "Ei mennyt niinkuin Strömsössä" :D Nyt äitienpäiväksi tein taas kakun tädilleni, jonka luona piipahdimme maalla , jonka jälkeen mentiin tuttuun tapaan Mikon vanhempien luona käymään. Nyt aijon pitää kakkusapattia hetken aikaa, ehkä kuukauden kaksi, annan kakkuhermojen levätä hetken aikaa laakereillaan :)

Uusi blogini. josta kerroin on Ponimafia, löysin nääs vanhat G1 My little ponyni, ja aloin entisöidä niitä, sekä harmstrata uusia yksilöitä! Jos kiinnostaa tämmöinen lapsellinen hömpötys, niin tuolta blogista löytyy juttua siitä :)

Valokuvaaminenkin on jäänyt nyt viime aikoina vähemmälle, mutta toivon, että tuon ponivillityksen myötä innostun taas uudestaan paremmin kuvaamisestakin.

Voi apua, nyt tuntuisi olevan ihan kamalasti asiaa kirjoitettavana, mutta jotta tämä postaus nyt ei räjähtäisi käsiin, tyydyn vain toteamaan: Terveinä täällä ollaan ja asiat pyörivät mallillaan :) Toivottavasti nyt palattaisiin taas asiaan pian, vähän lyhyemmällä aikavälillä kun mitä nyt tämän ja edellisen postauksen välillä oli!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti