keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Anneli & Recados hotelli Hiitteenharjussa 28.7.15Mun teki kovasti mieli viimeisen lomaviikon kunniaksi päästä keikalle johonkin, mutta mulla ei ollut käryä, että likellä olisi ollut AM- keikkoja. Sattumalta sitten maanantaina päätin vilkaista likkojen keikkakalenteria, ja huomasin, että Annelihan olisi Harjavallassa tiistaina, jonne olisi suhteellisen inhimillinen matka vielä jopa ajaa. Oon hirveän huono tekemään mitään extempore juttuja, ja kaikki pitää suunnitella etukäteen huolella, mutta nyt innostuin, että tuonne mun on päästävä. Mikolla ei keikkahammasta sillä haavaa kolottanut, ja jouduinkin sitten punnitsemaan, että jättääkkö keikka nyt kuitenkin väliin, vai saisinko itselleni jonkun kaveriksi reissuun ja että, uskaltaisinko ajaa ihan vieraassa paikassa. Oon hieman arka ajelemaan vieraammilla seuduilla, enkä koskaan aiemmin ollut edes kyseisessä keikkapaikassa käynyt, joten jännitystä piisasi sen osalta.
Ystäväni K lupautui ilomielin mukaan ensimmäiselle AM-keikalleen mukaan (Ellei Annen esiintymistä meidän häissämme lasketa), ja päätin rohkaistua ajamisen suhteen, ja niin me likat sitten eilen puoli kasin jälkeen lähdettiin Tampereelta suhaamaan Harjavaltaa kohti. Tässä vaiheessa on pakko todeta, että oon vähän ylpeä itsestäni sen suhteen, että uskaltauduin mukavuusalueeltani pois. Ehkä keikoille tulee lähdettyä nyt useammin, kun tästä reissusta selvittiin kunnialla! :)

Matka meni meidän kummankin mielestä tosi nopsasti, mikäs siinä ajellessa Annelin levyn tahdissa ja kuulumisia vaihdellessa. Niin, ja yhtä hirveä hämmästellessä, kun semmoinen rötkäle löhösi pellon laidassa... Hotelli Hiittenharju ilmestyi näkökenttään alta aikayksikön, hieman ennen kello yhdeksää, mutta hämmennys oli suuri, kun parkkipaikalla oli tosi vähäisesti autoja siihen nähden, mihin on tottunut.  Sitten muistin, että tosiaan, nythän on tiistai-ilta ja yleensä keikoilla on tullut vain viikonloppuisin käytyä. Saapuessamme sisälle, Recados ei ollut vielä omaa urakkaansa aloittanut, vaan taustalla soi levy. Kauaa heitä ei kuitenkaan tarvinnut vartoilla ja pian sainkin ystäväni houkuteltua tanssimaan valssia kanssani. Myöhemmin havaitsin tuttuja fanikavereita, ja liityimme heidän seuraansa loppuillaksi. Kävinhän mää tanssilattialla pyörähtämässä myöhemminkin vielä, erään toisen fanin kanssa (Äärimmäisen huonolla menestyksellä omalta osaltani... :D ) ja sitten vielä ystäväni kanssa. Yhden biisin aikana keikkakaverini huomautti, että kyseisessä biisissä tuli erilainen kitarasoolo väliin, mitä aiemmin on tullut, ja meikäläinen huulipyöreenä tuijottaa, etten mää semmosta huomannut. Harjoituksen puutetta todettiin sen olevan, enemmän keikoille vain mars! :D

Anneli aloitti settinsä kymmenen jälkeen ja kesänuhasta huolimatta hommat hoituivat totuttuun pirteään Annelin tyyliin :)  Ei paljon flunssa haitannut! Monet tutut kivat biisit saatiin kuultavaksemme, sekä pari uutta ohjemistoon tullutta, sitten meikäläisen viime kuuleman. Nostan esille yhden mun pitkäaikaisista suosikeistani, ja sehän on Great balls of fire! Jumankekka, siinä biisissä on potkua ja sopii Annelille hiton hyvin! :D Sen verran se nuhanpeijakas kuitenkin verotti, että Anneli lauloi vain yhden encore biisin, totutun kahden sijasta, mutta onhan se yksikin parempi kuin ei yhtään! :)

Kotimatkalle päästiin ihan semi ajoissa, puoli yhden jälkeen oltiin jo autossa suhaamassa kotia kohti. Matka meni taas taukoamatta höpötellessä, musiikkia kuunnellessa ja kiilusilmiä ojan penkoilla bongaillessa. Saatiin pieni sätky, kun pientareella yhtäkkiä auton kohdalla törötti peura, mutta onneksi toinen ei hypänny eteen. Jos se sen liikkeen ois tehnyt, oltais satavarmasti mosautettu sitä päin, ei ois paljoa ehtinyt siinä kohtaa enää jarruttaa, kun niin viime tipassa se ilmesty näkökenttään. Mutta onneksi me likat ja peura päästiin jatkaan turvallisesti matkaamme tahoillemme :) 

Kiitos Annelille & Recadokselle, kiitos keikkakavereille ja erityisesti kiitos ystävälleni, joka lähti mukaani! Mennään taas uudestaan, jookos? :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti