tiistai 1. heinäkuuta 2014

Pikapika


Lainasin suloiselta Pikachulta otsikon, joka kuitenkin kuvaa tätä kuulumispostausta hyvin. Ehdin juuri ja juuri tässä hengähtää hetken koneella ja raapustaa postauksen! Meillä tosiaan tuli 29.6. Mikon kanssa ensimmäinen vuosi täyteen avioparina, ja sen kunniaksi lähdettiin sunnuntaiaamuna Vantaalle, viihdekeskus Flamingoon, jossa vuosi sitten vietettiin myös pienimuotoinen häämatkamme.

Amarillossa nachojen kimpussa.

 Siellä käytiin keilaamassa, biljardia pelaamassa, syömässä, spassa, vähän lisää syömässä, hohtominigolfissa... Kovasti oli touhuttavaa, mutta ehdinpä käydä rentouttavassa vuolukivihieronnassakin, suosittelen lämpimästi!  Kotiuduttiin sieltä sitten tänään, ja nyt valmistaudutaan kovaa kyytiä huomiseen reissuun: Päästään vihdoin lähtemään sinne Savon suuntaan kesälomareissulle, joka aiemmin peruuntui töideni vuoksi.Viime perjantaina meillä kävi kylässä hirmuisen kivoja vieraita, ja käytiin hakemassa tosta meidän lähellä sijatsevalta grilliltä kunnon mättösetit. Jälkkäriksi riipaisin tämmöisen muhkean suklaakakun, Kinuskikissan Baileys-täytteellä. Pakko sanoa, että ensimmäistä kertaa jouduin aavistuksen pettymään Kinuskikissan reseptiin, maku ei ollut ihan niin hyvä kuin odotin. Voi olla tietty leipurissakin vaan vikaa... ;) Oli kuitenkin todella hauska ilta, sillä seurauksella, että vatsalihakset oli hellänä nauramisesta. Syöpöttelyn lisäksi pelailtiin lautapelejä, JEE! :)Nyt täytyy kuitenkin mennä pakkailemaan, Savosta tuliaisena tulee varmasti aikamoinen kuvasaalis, kuten viime kesänäkin...Heh. Gerbsulit jää vahtimaan kotia, ja gerbiileitä vahtimassa käy tätini, eli eiköhän suhteellisen turvallisin mielin voi taas liikenteeseen lähteä. Ahdistaa vaan jättää noita vanhoja poikia itsekseen, ne kun menee jo pitkällä yli 3 vuoden iässä...Snif...Toivotaan, että kaikki menee hyvin :)

Mutta palataan astialle sitten meidän reissun jälkeen, pysykää kuulolla ja muistattehan klikata tuota luin painiketta, luettuanne postauksen, kiitos! :) Pakko hei mainostaa vielä: Meitin facebook-sivulla on jo 102 tykkäystä! Ihanaa, Ihanaa, IHANAA! :)  Ootte aivan superrrr upeita! :)

(Jos jotakuta kiinnostaa, tässä olisi pari linkkiä, Hääpostaukseen ja viime vuoden Savonreissun postaus)

((Kävin sitten kurkkaamassa noita vanhoja postauksia, mihin niistä on kadonnu kaikki luin-klikkaukset?! :'( Hääpostauksessakin oli klikkauksia vajaa 30, ja nyt siellä on enää 6!!! :'( ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti