maanantai 2. joulukuuta 2013

Kohta meillä on joulu...

Hei ihanaa te! Tosi ilahtuneena sain huomata, että suht aktiivisia lukijoita on ilmestynyt joukkoon! Ainakin noiden Luin-klikkauksien perusteella. Kiitos kiitos kiitos!! Ootte aivan huippuja. Joku miettii, että mitä se nyt sekoilee siellä, täähän on vaan blogi. Mulle se on silti kova juttu! :)

Osaatteko millään veikata, kumpi on kumman? ;)

Nyt kun marraskuu vaihtu joulukuuksi, tuntuu, että saa räjäyttää potin ja ihan kunnolla innostua joulujutuista. Siis luvan kanssa ;) Mulla meinas lauantaina mennä herne nenään, kun ei ollu vielä joulukalentereita hommattuna. Oli siis mentävä sellaiset lähi Prismasta hankkimaan. Isoo ihmistä lapsettaa.

Kovin on jouluinen lautanen.
Sunnuntaina tehtiin aamupalaks tän kauden ekat riisipuurot. Vitsit, että maistu taas hyvälle. Kunnolla vaan kanelia ja sokeria niin on hyvää. Me ei oikein ton Mikon kanssa noista sekametelisopista välitetä. Tai kyllä se liemi siinä hyvää on, mutta ne ite hedelmäpalat. Jaiks. Ei toimi meikäläisellä.

Kumpi oli ensin, muna vai kana?

Sunnuntai-ilta taas kului rattoisasti Munapeliä pelatessa :D Tai rattoisasti ja rattoisasti, saatiin yllättäen kauhea vääntö aikaiseksi mm. hyväksytäänkö Nöpönen ja Timotei nimiksi. Te jotka ootte meidän kanssa jotakin pelailleet, tiedätte kyllä meidän taistelutahdon kun ollaan vastakkain (Ja joskus jopa kun ollaan samassa joukkueessakin :D). Ton pelin idea on siis keksiä kustakin aihealueesta, spinnerin määrämällä alkukirjaimella, alkavia asioita. Toi muna pistetään täriseen ja sitä pallotellaan pelaajalta toiselle kuin kuumaa perunaa ja se, kuka on ennen tärinän loppumista ja munan nauramaan alkamista sanonut sanansa, voittaa. Tää kuulostaa ihan kamalan härskiltä kun kirjotin tän...

Pikkuinen karvapallo.

Ja hei kattokaa, me ollaan edelleen näin karvaisia!

Tänään päätin ottaa työn alle koirien turkkien läpi käymisen milli milliltä.  Voi tauti, hirveet aivastuspuuskat sain siitä hyvästä. Noista irtoo ihan JÄRKYTTÄVÄSTI karvaa. Myönnän, ettei joka päivä noita tule harjattua, mutta IHAN minimi perusharjauksessa on sen kerran viikossa. 

Viikonloppuna nääkin saa alottaa duuninsa.


Huomenna menen ystäväni ja kummityttöni kanssa Ideaparkiin jouluostoksille. Keskiviikkona taas mennään Mikon kanssa. Täytyy käydä useampi reissu eri henkilöiden kanssa, heh. Keskiviikkona tosin saattaa olla muutama muukin liikenteessä, kiitos veronpalautusten :D 1/3 osa lahjoista on jo etukäteen hankittuna. Keskiviikkona on se hauskin osuus kun mennään lähimmille naperoille lahjoja hankkiin. Meillä luottopaikkana toimi Toys 'R' Us. Sieltä vaan ei ite oikein malttais lähtee pois ja alkaa itekki kaivata lapsuusaikaa. Ihan huikeeta! Postimerkitkin täytyy muistaa joulukortteihin vielä hommata, ne on ollu valmiina kuorissaan jo hyvän aikaa, mutta kun niiden postimerkkien ostaminen on jotenkin olevinaan niin kamalan vaivalloista.  (JA MIKÄ TOTA FONTTIA RUPES RISOON???)


Torstaina oliskin taas musiikillista puolta: Anneli Mattila & Recados Harjavallassa, V2:ssa, näillä näkymin meille viimeinen varma keikka ennen joulua ja samalla vuoden toiseksi viimeinen :) Viimeinen suhteellisen varma keikka on 28.12 Parkanossa, Käenkoskella, Annelin & Recadoksen seurassa myöskin. 

Loppuun vielä parit öhkömönkiäiskuvat, jotka on Mikon vanhempien räpsimiä. 

Jaa ollaanko me iloisia vai?!

Uljaat vahtikoirat.

Varsinaiset päivystäjät.

Syliin ois tunkua.

Ei menny ryhmäpotretti ihan putkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti