sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Anneli Mattila, RönniEilen oli vuorossa jälleen Annelin keikka, "kotilavalla", eli Rönnin lavalla. Kivasti osunut nyt näitä Annelin keikkoja useampi tähän inhimillisen matkan päähän :)
Annelin ja Recadoksen lisäksi esiintymässä oli Juhamatti Timangi yhtyeensä kera. Oli kyllä kiva taas käydä Rönnissä, nyt ei osunut öykkäröitsijöitä ainakaan meidän kohdalle :) Eikä toki asiaa huonontanut se, että päästiin samalla syömään Rönnin grillin sapuskoja, heh :D


Porukkaa oli riittävästi, tanssiessa sai koko ajan hittiä naapureilta ja muutenkaan tuo jalka ei tahtonut nousta ihan kunnolla, mutta saatiinpahan useammat tanssit vedettyä pienistä ongelmista huolimatta!  Lämmin vaan tuppas tulemaan ;)


Mutta voi taivas, että voi taas tuo valvominen verottaa voimia :D Ei ole vanhaksi tulemista, heh ;) Ensi viikonloppuna onkin sitten vuorossa Anniinan keikka Salmentaan lavalla! Sinne vaan kaikki mars! :)

2 kommenttia:

  1. Anniinan keikka kuulostaa niin harvinaiselta nykyään. Voi jee, kiva kun pääsette "sinnekin" seuraavaksi. Ehkä mäkin joskus. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säpä sen sanoit, harmi kyllä! Anniinan keikoilla olis kiva käydä useamminkin :) Toivottavasti sullakin osuis sinne likemmäs keikka jossain vaiheessa! :)

      Poista