tiistai 19. heinäkuuta 2016

Kesäkuulumisia

Heippatirallaa! Taas ollaan täällä blogisorvin ääressä. Meikäläinen on tällä hetkellä kesälomalla, ja puolet lomasta jo takana, ikävä kyllä! Pyh! Mun loman alku ei sujunut ensinkään niissä merkeissä, missä piti, meinaan meidän poitsut otti yhteen (Niin tärkeästä asiasta kuin kävystä syntyi päätä huimaava tappelu) päivää ennen kuin mun loma alkoi ja sen seurauksena Makelta meni lonkkasijoiltaan. Huoh. Siinä sitten kolmena päivänä peräkkäin ravattiin eläinlääkärissä (Ja joka kerralla toi rehveli rauhoitettiin...) ja sen jälkeen oltiinkin kaksi viikkoa koipi paketissa.
Ihan niinkuin tuossa itsessään ei olisi ollut tarpeeksi, Makelle iski vielä ihan, näin suomeksi sanottuna, järkyttävä paskatauti. Ja se nähtävästi johtui kipulääkkeestä mitä lekuri oli määränny Makelle. Kyseinen lääke ei sovi maha-suolikanavan sairauksista kärsivälle koiralle, ja meidän Makella on tuo maha-suolikanavan tulehdus ollut muutamaan otteeseen. Aluksi lekurista sanottiin, että seurailkaa, mutta maha ei ottanut rauhoittuakseen ja lopulta Makelle määrättiin antibiootit melkein viikon kestäneen paskaruljanssin päätteeksi. Huhhuh. Ekalla lomaviikolla ei meinaan nukuttu kukaan meistä paria tuntia pidempiä yöunia. Olin väsyneempi ekan lomaviikon jälkeen, kuin koko kevään töiden jälkeen!! 


No, sitten kun saatiin mösjöön pötsi rauhoittuun, päästiin toteuttamaan ensimmäistä kesälomasuunnitelmaa, lähdettiin perinteiselle Itä-Suomi visiitille Mikon tädille. Sielläkään ei Maken jalasta johtuen ihan normaalisti voitu olla, mutta saipahan piskit nauttia irrallaan olosta ja kauniista keleistä. Se ongelma vaan oli, että Make olisi halunnut kovasti vain leikkiä, reppana toi meille palloa eteen, että heittäkää nyt...Ja katseli surkeena vierestä, kun Miki juoksi lelujen perässä :( Mutta eipähä Mikiltä voinut evätä hupia siksi, että toinen on kipeenä. Reissusta selvittiin kuitenkin ehjin nahoin ja seuraavana päivänä kotiutumisen jälkeen, Make sai siteen pois ja alkoi jälleen neljällä jalalla kävelyn harjoittelu. Nyt kun on kulunut muutama päivä siteen pois ottamisesta, alkaa neljällä raajalla kulkeminen sujua mallikkaasti. Tällä hetkellä harmia aiheuttaa hiertymäjäljet, jotka side oli aiheuttanut Maken mahaan. Niitä koitetaan nyt hoidella kondikseen, niin eiköhän sen jälkeen Makesta vielä koira saada :) 

Eläinlääkäri sanoi, että Maken lonkkamaljat ovat hyvät, ja tarpeeksi syvät, että vaikka sillä helpommin tulevaisuudessa tulee lonkka jälleen lähtemään sijoiltaan, ei leikkausta välttämättä heti tarvita. Nyt vain yritetään saada lihaksia vahvistettua tuossa oikeassa takajalasssa, että ne myös pystyvät tehokkaammin edesauttamaan lonkan paikallaan pysymistä :)

Mun huikeet kesälomakuulumiset tähän mennessä oli hyvin pitkälti tässä. Ainii, olihan meillä hauska kellomekkokuvaus päivä mun pikkuserkkujeni kanssa. Selkäkuvan kuvaajana toimi pikkuserkkuni N.
1 kommentti:

  1. How to find the best casino apps for Android and iOS
    Find the best apps for playing real money games and play the best 천안 출장마사지 games 서산 출장안마 from the comfort of your home. All 대전광역 출장샵 the available Android 경기도 출장샵 mobile  Rating: 4.5 강릉 출장샵 · ‎Review by drmcd

    VastaaPoista