torstai 17. syyskuuta 2015

Uusii juttui

Tähän syksyyn on liittynyt nyt paljon kaikenlaista uutta mulla.

1.) Silmälasit.

Oon jo pidemmän aikaa huomannut, että mun on vaikee välillä nähdä kauaks ja välillä vaikee nähä lähelle. No, siihen avuksi tuli luonnollisesti rillit, kun nyt vihdoin sain itseni optikolle menemään, heti kun  ystäväni oli ensiksi potkinu mua perseelle asian tiimoilta.

2.) Jooga

Aloitin tosiaan Astangajoogan työväenopiston kautta, ja nyt kaksi kertaa tuota lajia on takana. En voi vielä sanoa olevani koukussa, mutta innostuntut oon kyllä tosissaan. Alkuun toki aurinkotervehdykset ja kaikki asanat tuottavat pään vaivaa, kun pitäisi muistaa oikea hengitystekniikka (Joku uutsai tai jotain sinne päin, näin perillä mää oon.. :) ), bandhat, mihinkä pisteeseen kohdistaa silmät, ja tottakai ne itse liikesarjat... Näiden asioiden muistamiseen tarvittava kärsivällisyys on mulle vielä toistaiseksi tuntematon käsite, mutta juuri siksi tonne joogaan mä halusinkin, haluan saada kehoani ja mieltäni paremmin balanssiin, sekä oppia rauhoittamaan tahtia ja ennen kaikkea oppia sitä kärsivällisyyttä. Sitä kun vaaditaan oikeastaan kaikessa, enkä oo sitä vielä 24 ikävuoteen mennessä oppinut...Josko ny tän myötä sit?

3.) Kilpirauhanen

Mun kilpirauhasen touhua on seurattu jo nelisen vuotta, ilman kunnollista ratkaisua ja nyt vasta pääsin asiaan vihkiytyneen erikoislääkärin (Siis endokrinologin) juttusille, ja heti alkoi lyyti kirjoittaa. Vajaatoimintaan toi mun kilppari vissiin ois kallistumassa. Sain lääkkeet kondikseen ja nyt koko kevään vaivannut ja kesän myötä pahentunut väsymys pikkuisen on alkanut hellittämään. Tai väsynyt oon edelleen jatkuvasti, mutta en samalla tavalla, ja se on aika jees se! :)

4.) Tatuointi

Tatuoitsijani, jolla kävin tassun kuvat vuosi sitten niskaani ottamaan, suunnitteli mulle peite kuvan nilkan vanhan tatuoinnin päälle. Vanha tatuointi oli muutamassa vuodessa mennyt aika karun näköiseksi, muutenkin sen alkuperäinen tekijä mähmi toteutuksessa, joten nyt päätin että on korkea aika parannella se. Uusi kuva täytyy tehdä kahdessa osassa, ja ensimmäinen osa on nyt takana. Ensi viikolla tulee sitten toinen osa, ja sen parannuttua laitan kuvaa sitten esille :)

5.) Kurssi

Aloitin muutaman kuukauden kestävän kurssin, josta tarkemmin asiaa mahdollisesti tuonnenpana. Voin kuitenkin sanoa olevani aika innoissani siitä, ja se antaakin kivasti lisä boostia elämään just nyt :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti